poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
SamoPiS-Szansą dla Polski!!!

Nie ściemniaj. Obraźliwe epitety poparte gołosłowiem ty nazywasz zabawą? To raczej czarna propaganda w radzieckim stylu. Czy zdajesz sobie sprawę, że Twój dopisek na dole był "ubeckim" wkładem" w ruch "Solidarność" i skutecznie posłużył do uzasadnienia stanu wojennego?
Teraz czynisz woltę, bo nikt nie poszedł twoim śladem i nie potępił sposobu " w jaki czas(a)mi atakowani są na jej łamach łomzyńscy prominenci."
Może to dobrze, że nie jest "Bezkrytyczna", chociaż obrywa za to coraz częsciej.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: SamoPiS-Szansą dla Polski!!!

Grzesiek_Mazurek: Nasza galaktyka nazywa się: Droga Mleczna, a jej jądro stanowi właśnie czarna dziura! Światło potrzebuje 100 tysięcy lat aby przebyć całą galaktykę (Drogę Mleczną). Co do czarnych dziur to -prawdopodobnie są swoistymi , dwustronnymi "lejkami" łączącymi równoległe wszechświaty i pochłaniają wszystko (a więc i energie) w jednym, a wyrzucają w drugim wszechświecie więc... wszystko jest możliwe, a my za mało wiemy żeby mówić o "bzdurach".

Dawno temu z własnej głupoty miałem za keirownicą śmierć w oczach. Teraz mi się nigdzie nie śpieszy. 10 min mnie nie zbawi, a moze ocalić pare ludzkich istnień - o tym też pomyślcie.

PS. A tak w ogóle, to nic nie słyszałam o narzucaniu takiego systemu przez MENiS.

Zapomniałam dodać, ze wewnątrzszkolny system oceniania jest owszem, oparty na rozporządzneniu MENiS (19 kwietnia 1999), ale regulowany przez statut szkoły. Poza tym, musi być jakiś paragraf mówiący o poinformowaniu uczniów i rodziców o takim systemie na początku roku szkolnego. NIe wiem jak ze zmianami, więc się nie wypowiadam.

Podejrzewam, że nakaz MENiS to zwykła wymówka dyrekcji tej szkoły, wprowadzając takie bzdury, może musieli podeprzeć się czymś 'wielkim'??? (wielkim oczywiście w bardzo, baaaardzo ironicznym znaczeniu... niestety)

Dzięki za życzenia, Zbychu
Żeby tylko życia nie brakło...
Mi wystarczy jeno Paryż sobie pooglądać "na żywo", a nie żadne kiecki i takie tam, więc może kiedyś rzeczywiście sen się ziści :)
Na dzień dziesiejszy chciałabym jedynie wiedzieć, czy rzeczywiście to miasto budzi tak pozytywne emocje...
Pozdrawiam
no i przepraszam za pomyłkę, tak mi się jakoś ubzdurało, hihi...

Szwajcaria (Szelment Wlk.) - Mońki (1981-1989)

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Jasta,
zgadzam się w pełni. Ze swej strony dodam jeszcze, że prócz własnych pasji powinna istnieć jakaś przynajmniej jedna wspólna: muzyka, włóczenie się po świecie, fotografowanie, podobne rozumienie tego świata, krokodyle, czy inne zwierzęta Afryki, cokolwiek, co sprawi, że po okresie wzajemnej, czysto hormonalnej fascynacji, dalej będą chcieli być razem w sposób, który ich rozwija i wzbogaca...
Autochton,
Zły kierunek - astrologia to nie to samo co astronomia :), więc nie hiromancja a powiedzmy fizyka, domena raczej męska.
Facet stale gotować nie musi, a od czasu do czasu - podobno to faceci najlepiej gotują...
Czasy Matki Polki już się skończyły. Współczesne matki przeważnie pracują,
więc podział obowiązków domowych powinien być równy i jeśli facio umyje gary po obiedzie, czy odkurzy mieszkanie to mu chyba korona męskości z głowy nie spadnie, nieprawdaż?

No - nie jestem sam, choć pogląd kontrowersyjny :)
Thanx You Uomrzan :)

Szopen - jeszcze raz, bez obrazy, to nie tyczy Ciebie osobiście, dotknąłeś tylko problemu denerwującego normalnych ludzi.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org