poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
danina 20 mln dolarów na wojnę USA

a ciekawe czy np. wymiana plomby boli przy takim leczeniu

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: danina 20 mln dolarów na wojnę USA

adamos na dialog byl czas i wtedy kupcy jakos olewali miasto, biorac na przeczekanie. Jak juz minely wszelkie terminy i przyszledl czas wyprowadzki, to nagle chca dialogu... Nikt na nich nie napadal, tylko probowano ich zgodnie z wyrokiem usunac z bezprawnie zajmowanego terenu.
Ja osobiscie mam dosc takich krzykaczy, co najpierw biora wszystkich na przeczekanie, a pozniej wrzaskiem chca wyjsc na swoje.
Jeszcze ta paniusia z pisu, co sie sama napchala dobrze dzieki tym kupcom i staje wyzywac ochrone i policje, ludzi ktorzy w przeciwienstwie do paniusi musza ciezko zasuwac na chleb i robia co do nich nalezy... Rzeczywiscie klasa sama w sobie...

Ciebie to biedaku wszyscy napadaja, jak nie Czeczeni to policja...

Kupcy mieli czas, zeby sie zdecydowac na lokal zastepczy. Nie zrobili tego, a jak juz trzeba sie wyniesc, to oni nagle wiedza gdzie chca sie przeprowadzic, ale oczywiscie miasto powinno im teraz pozwolic dalej handlowac pod palacem do czasu wybudowania lokalu... Kpina w zywe oczy. Mieli dosc czasu na zalatwienie tego, tez bym nie chcial z nimi rozmawiac. Tak sie konczy, jak sie zostawia wszystko na ostatnia chwile... Tylko teraz oczywiscie caly swiat bedzie winny, a nie biedni kupcy.

Re: danina 20 mln dolarów na wojnę USA

ale skad ta baba ? jak to baba jak 30 ich bylo? to ksieza?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org