wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
RAPORT ws SMOLEŃSKA

hm niewiem dokladnie wiem tylko od meza ze to gaznik japonski

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: RAPORT ws SMOLEŃSKA

regulacja ,czyszczenie to podstawa. gdzies w piatnicy jest gosciu co ustawia gazniki ale nie jestem teraz w stanie powiedziec w którym miejscu.

a ja bym ci odradzil tą firme

Najpierw trzeba było się puknąć 100 razy w głowę dzieciaku a później mysleć o konsekwencjach...... Brak słów, że takie głupie chodzą po świecie....

tez tak mialem w cc :D

to nie zaden spisek tylko fakty, jakbys tak obiektoywnie spojrzal to przyznalbys racje, dlaczego Polacy nie wybieraja Polakow na stanowiska wazne tylko zawsze zydowskiego pochodzenia: przykłady zeby nie byc goloslownym..HGronkiewicz waltz, Geremek, Michnik, Marek Borowski vel berman ktorgo ojciec mordowal polkaów, olksy ktorgo brat mordowal polakow obecnie mieszka w szwecji, praktycznie cala była unia wolnosci czy nawet kwasniewski, niesiolowski vel myszkiewicz itd
mozecie sobie krzyczec do woli ale kazdy uczciwy czloweik przyna mi racje wystarczy zainteresowac sie zyciorysami ktore nierzadko wstydliwe jak widac sa skrzetnie ukrywane prze polskojezyczne media
ale zasadnicze pytanie jest takie dlaczego wybieramy takich ludzi zamiast z nieskazitelnymi zyciorysami o polskim pocodzeniu? wg mni odp jest taka: stronnicze media wybielajace ow osoby, po drugie z kazdego pojawiajacego sie polkaka media robia oszoloma mohera itd, probuja skompromitowac a taka młoda gawiedz łyknie wszystko co wyplywa z tv czy co powie wojewodzki czy majewski.

ale wy jesteście przypałowcy :-) jeszcze się targują :) hehe
a tak na marginesie to...
microsoft zdaje sobie sprawę z możliwości jej przerobienia... ale nic z tym zbytnio nie robi bo... wiedzą że sprzedaż konsoli na pewno znacznie by zmalała. Chociaż jakis czes temu użyto do produkcji nowy napęd liteon którego nie mozna było przerobić... i nikt wtedy nie chciał nowego xboxa 360 a ceny ich spadły do 550-600zl .
Sytuacje zmienił komunikat iż "szpece" już doszli jak ów napęd sflashować i w ciągu miesiąca ceny konsol wzrosły o 200 zł, fakt że na ten wzrost cen nałożył się postępujący kryzys gospodarczy, ale tak czy inaczej sytuacja wróciła do normy. Znów xboxy się dobrze sprzedawały, dużo lepiej niż playstation 3 którego na dziś dzień nikt jeszcze nie przerobił. Poza tym microsoft zabezpieczył się na tą ewentualność że ktoś prędzej czy później "złamie" zabezpieczenia ich "dziecka" płatną usługą xbox live z która to całkiem niedawno trafiła do księgi rekordów guinnessa za ponad 20 milionów aktywnie użytkowników regularnie korzystających z usługi na cale 27 milionów zarejestrowanych użytkowników.

Kupcy nie mieli racji. Od wielu lat wiedzieli że hala KDT nie będzie stała wiecznie. Fakt? Fakt! Skoro biznes szedł dobrze a oni przez ponad dwadzieścia lat (bo wliczam okres tzw szczęk) mieli szansę handlować w najlepszym miejscu w Polsce to mogli się przygotować do takiego momentu zabezpieczając sobie finansowe zaplecze na zakup innego lokalu bądź gruntu, tak aby zapewnić sobie ciągłość finansową. Fakt? Fakt! Zrobili to ? Nie !
W Polsce wbrew krzykaczom internetowym mamy wolny rynek. Mądre decyzje finansowe i inwestycyjne dają szansę na rozwój. Jakoś inne firmy w koło dają rade kupować lokale czy inwestować. Kupcy liczyli na preferencyjne traktowanie. Oczekiwali otrzymania najlepszych lokali w centrum miasta na który nie było ich stać. Pytam więc skoro szanujemy demokrację i wolny rynek dlaczego Ci ludzi mieli otrzymać za darmo lub pół darmo majątek Państwa? Czym są lepsi od setek innych ludzi którzy pracują od rana do wieczora by utrzymać rodziny i na przykład nie mieli takiej szansy by handlować przez 20 lat w najlepszym miejscu stolicy. Jakoś pozostali nie wychodzą na ulicę nie biją się z policją i w taki sposób się nie zachowują.
Kupcy złamali prawo, bezprawnie zajmowali lokal, gdy umowa się skończyła, nie podporządkowali się decyzji sądu i doprowadzili do zadymy utrudniając życie mieszkańcom miasta, narażając na utratę zdrowia swoją, innych mieszkańców i policję. Tak policję też, ci ludzie też mają rodziny i tez zarabiają na chleb i wcale krocia nie zarabiają ale o tym już przeciętny kupiec, krzykacz internetowy czy pseudokibic nie myśli. Fakt? Fakt!
Jeżeli mamy żyć w Państwie prawa dlaczego mamy wybiórczo traktować prawo. Dlaczego tak duża część społeczeństwa popiera ludzi łamiących to prawo. Łamiących prawo a mających inne możliwości!!! To skandal porównywać kupców i ich sytuację do powstańców, robotników za komuny, to opluwanie i trywializowani naszej historii. Brak szacunku do historii naszego narodu.
Nie chce mi się wierzyć że kupcy stracili pracę i od teraz będą bezrobotni, że nie mieli oszczędności na tę sytuację i opcji. Nie będą wcale tacy biedni jakby to się wydawało. Że nie mam racji? Moi rodzice również dorabiali się na początku lat 90 w takiej zielonej budzie, sami jeżdzili po towar do Turcji, już po trzech latach mieli na wybudowanie własnego pawilonu, domu kupno auta i wynieśli się spod pałacu. A chcecie mi wmówić że ludzie handlujący tam przez 20 lat nie będą mieli na chleb? To zachłanni krwiopijcy liczyli na to że siłą wyrwą za darmochę coś od państwa "bo im się należy" nie należy się im moim zdaniem.

Te słowa szczególnie dedykuje wszystkim krzykaczom by trochę pomyśleli, fanom Pisu co w szklance wody utopili by PO, tym co porównują tę sytuację z atakiem zomo. Nie bądźcie zaślepieni w nienawiści.

Post skopiowany z innego forum, ale moim zdaniem trafnie określa ten spór. Szkoda że jest w Tobie tyle nienawiści, skreśla to merytoryczną dyskusję, bo tylko obrażasz i plujesz jadem. Ale zawsze jest nadzieja że się w końcu opamiętasz i będzie można normalnie podyskutować.
pozdrawiam

roonie
W takim razie udzielono mi złej informacji w związku z ewentualną rozmową po nieudanym MS aby dowiedzieć się co poszło nie tak. Rewelacyjna wiadomość dla tych którzy będą startować ponownie za rok :))

Co do tych dwóch punktów więcej to nie zazdrość, bo jestem absolutnie przekonana, że na sprawnościowym Ty miałeś więcej :))
Ja nie to, że sprawnościowy zdawałam z kontuzją nogi to jeszcze musiałam zrobić jeden brzuszek więcej, bo nie dotknęłam piłką tak jak należy, a każdy wie, że tam liczy się każda sekunda.

Nie wiem do czego dążysz? Napęd lite-on zostal złamany już dawno i ceny są dużo, dużo niższe niż 100 pln :> Maksymalna cenę jaką widziałem na allegro w naszej okolicy to 70/80 zł więc się targuje chyba nic w tym dziwnego? O_o

chemiczny donald szedl po wladze z haslami o dialogu fakt? fakt
bufetowa protestujacym w czasach pis przynosila kanapeczki fakt? fakt
dzis w ramach dialogu banda 200 zbirow napadala na kupcow fakt? fakt
bufetowa mowi ze z nikim nie bedzie rozmawiac tylko uzyje sily faKT? fakt.
PO to dno fakt? fakt

magda nie bądź taka drobiazgowa.Chwilowy brak kapitału każdemu może się przytrafić ;)). 1:1,że ktos odkupi pomysł lub pozyczy te 4 dychy.A swoja drogą,gdyby biznes opierał się na tak małych inwestycjach,pewnie wszyscy bylibyśmy już milionerami.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Nic,a nic nie boli,,,ale troszku kosztuje,o ile pamietam,rok temu stowka od zeba.

turbonetka .... ale jaka jest ta "rewelacyjna wiadomość dla tych którzy będą startować za rok"?

Vitaminshop raczej nie mają vitalmaxa. A jaką firmę byś polecił fuzzy?

Kloszard wiec jaka jest ostateczna twoja cena, bo jak by było tanio to jutro bym mógł przerobic :P

hej:)
Pilnie poszukuje osób ktore roznosza ulotki na terenie Łomż,a mianowicie kontaktu z takimi osobami:)
Moglby mi ktos napisac gdzie mozna pojsc aby dostac taka prace?? Czy sie oplaca i jak z kasa??
Wiem ze niektore osoby zaraz napisza zebym sama sie przeszla,ale dosc daleko mieszkam od Łomży i nie mam takiej mozliwosci. Dzieki z gory:)

jak hotel, jak to jest za male

Takos

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org