wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto zlecił ten zamach?

jasiu respect

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto zlecił ten zamach?

jasiu czyli zydzi robia sensacje wg ciebie? to ty jestes antysemita

wugiel wugiel je we wioce

Samolocik przekraczał barierę dźwięku

Dzieki za info:) pozdrawiam

Takos

co to za

Z33K tak to niestety wygląda. Pieniędzy dla nowych funkcjonariuszy nie mają, a rekrutacja trwa dalej. Nie wiem, w jakim celu skoro później zostawia się ludzi, którzy wszystko zaliczyli na lodzie. Przynajmniej 800 osób jest w takiej sytuacji. To jest chore. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że pod koniec roku znajdą się jakieś pieniądze i wszystko ruszy po staremu.

mam pytanie czy jesli chce sie dostac na staz to najpierw ide do danej instytucji czy do urzedu pracy? mozecie mi cos podpowiedziec?

hmm staz o ile się orientuje zostaje przydzielany z urzedu pracy jesli chcesz sie dostac do konkretnej jednoski to mozesz najpierw tam sie udac w celu napisania przez jakas kompetentna do tego celu osobę rekomendację i nastepnie z nia udac sie do UP. Jesli wczesniej wystapila dana jednostka o stazystow to jest niemal 100% pewność ze zostaniesz tam przydzielona.

zawsze tylko najnowszy soft czyli w chwili obecjej iX 1.6

Ale jeb ni et a kobieta

a po co Ci ten staz? chcesz zarabiac 1/2 sredniej wyplaty i po nim nic nie miec? sporo osob pcha sie na staze, a pozniej nic nie maja, szukaja innej roboty. Moi znajomi tez tak mieli szukali stazow jeden po drugim i co? i przez jakis czas na bezrobociu, a pozniej zaczepili sie gdzies np w sklepie :)
pracowac mozna i bez stazu, wiem to po sobie :P

staze 3-miesieczne? No nie zgodzilabym sie, z reguly na staz masz przeznaczone 12 miesiecy, ja jak poszlam w tamtym roku w czerwcu to dali mi na 6 miesiecy,a po nowym roku przedluzyli o kolejne 6. Z 1/2 wyplaty to tez roznie, bo niektorzy doplacaja, fakt jesli praca panstwowa to nikt ci nie doplaci,a jesli u prywaciarza to doloza. Idzie sie dogadac

nie poddawać się
robić swoje i tyle
chcecie porozmawiać z prawdziwymi policjantami ?

Treść jest ukryta

gdzie mozna ja w łomży kupic? nie ma ani w stokrotce ani w kauflandzie. rozgladam sie za nia w kazdym sklepie i nic.

zeszly rok jak dla mnie to byla kompromitacja,
miedzy zolniezami biegajacy reporter ktory cyka im zdjecia, plonaca trawa w trakcie inscenizacji, zolnieze wysylajacy smsy i robiacy sobie fotki. dno

czym ona sie ruzni od innej wody?
jest mniej wodnista?

Takos

Który to jest Fort nr 3?
Przy strzelnicy czy przy trasie do B-stoku?

Najkrótszy staż jest sześciomiesięczny. Możesz go dostac z UP, lub zgłosic się do firmy, która poszukuje stażystów (wtedy to oni załatwiają wszystko w UP).
Tylko, że UP nie przydziela już stażów w tym roku, bo skończyły się im pieniądze na stypendia stażowe.

żywiec zdrój o ile wiem też się nadaje

witam
Ja Was nie prosiłam o głupie komentarze.!!!!!
Jeśli nic mądrego i konkretnego nie masz człowieku do powiedzenia, po co wogóle odpisujesz na posta????
Mnie nie interesowały spostrzeżenia a konkrety!!!
Oczywiście ta uwaga nie dotyczy wszystkich za co z góry przepraszam

nie da rady zejsc do 70/80 zł? Bo na gg nie odpisujesz to tu pisze ....

tak, ale trzeba przegotowywac

Strzelnica.

jeśli znajdzie sie pracodawca to znajdą sie i pieniądze
Bardzo dużo ogłoszeń jest że przyjmą stażystę

w tamtym roku byłam na 3miesięczym stażu, nie chciałam iść na dłuzej bo zaczynałam od października szkołę.
ale najpierw rozmawiałam z pracodawca na temat stażu a dopiero później poszłam do PUP i wszystko było bez jakichkolwiek problemów.

Potrzebuje dobrego ginekologa najlepiej jakby to byla kobieta. potrzebuje wypisania tabletek Po?

Zaara nie ma pieniędzy to nie ma nawet jeśli zgłosi się 50 pracodawców że chca stazyste.

Nie rozumiem dlaczego polskie media i duza czesc spoleczenstwa propaguje "teorie spisku"
wszyscy sa przeciwko nam,okradaja nas biednych nieporadnych polakow a ostatnio nawet morduja
To juz nawet nie jest smieszne,to zalosne.

a to ze zydzi przesadzaja wiedza wszyscy,(czarni tez)
Ps. ogromny Lob dla jasia, popieram w 100%

M@ster wszystko zalezy od tego kim jedt dany pracodawca... uwierz nawet w UP duzo trzeba załatwiać po znajomości

kilka tematów niżej masz dokładnie ten sam temat

Proponuje Ci iść na Mazowiecką 7 koło szkoły PG8

http://www.nynek.pl/newsdesk_info.php/newsdesk_id/28?osCsid=745a09389156d3e1732fe9
Woda Gerber nie jest produkowana, tak przynajmniej podają na forach babyboom itp.

Tak przyjeżdzaja na miejsce.Wystarczy zadzwonic i po 30 minutach sa na miejscu.

Cyt:.."Cały świat obiegła wiadomość, że dziecko, które wykorzystał dorosły mężczyzna, zostało... potępione przez Kościół Katolicki!
Brazylijka zaszła bowiem w efekcie brutalnego gwałtu w bliźniaczą ciąże i decydowała się na aborcję. W odwecie miejscowy biskup ekskomunikował lekarza, który dokonał zabiegu, samą 9-latkę, a także całą jej rodzinę. "Twardziel"...
Początkowo biskupi próbowali zatuszować sprawę i zapobiec jej publikacji w prasie. Historia 9-latki wzbudziła bowiem oburzenie nawet pośród bardzo religijnych Brazylijczyków. W odpowiedzi na ataki mediów arcybiskup Recife Jose Cardoso Sobrinho... oficjalnie potępił ofiarę gwałtu u powiedział, że "aborcja to cięższy grzech niż zabicie dorosłego człowieka". Zaledwie kilka dni później głos zabrał Watykan. Po przemyśleniu na łamach L'Osservatore Romano Kościół zdecydowanie potępił każdą aborcję, nawet, jeśli dokonała jej zgwałcona przez ojczyma 9-latka...W Brazylii aborcja jest dopuszczalna jedynie w przypadku gwałtu lub, jeśli życiu matki zagraża poważne niebezpieczeństwo. W przypadku 9-latki oba kryteria były spełnione. Dziewczynka była zbyt niedojrzała, aby normalnie donosić ciążę i urodzić bliźnięta. Poród mógł wiązać się z bardzo poważnym ryzykiem.
Mimo tego są ludzie, dla których i to powinno być karane (może jeszcze więzieniem?!). W Polsce ich reprezentantem jest Wojciech Cejrowski. Jego zdaniem każda aborcja to morderstwo i zbrodnia. Czyli również ta. Chcą potępiać i wykluczać z Kościoła zgwałcone dziecko. Może to i lepiej - po co jej uznanie w oczach tak mściwych i nieczułych na cierpienie ludzi?"...

Ja dla swego dziecka podawałam wodę PRIMAWERA, nie przegotowywałam.

Wiecie może gdzie w Łomży mozna kupić odżywkę firmy vitalmax- masówka 50% białka??

W Vitaminshop - jak nie mają to zamówią. Ewentualnie allegro.

jak chcesz przeplacac jakies 40 % to kupuj w lomzy xD

A jaki masz gaznik, Webera, Solexa czy aisana??

''rżnąć świętych'' dobrze powiedziane.....pedały w czarnych kiecach;-D

DiDi

chodzi o to ze sa tak male obroty ze samochod gasnie mi na kazdym zatrzymaniu niemozna ustawic obrotow bo z duzych zaraz skacze na malusienkie podobno to wina gaznika

czy boli gdzie robia najlepiej.... ?

Miałem dzisiaj Wywiad Środowiskowy. Dzielnicowy zadawał standardowe pytania dotyczące mojej sytuacji życiowej. Generalnie pracuje już osiem lat w zawodzie i opowiadał o tym jakby czuł się niedowartościowany i tym samym trochę zniechęcał. Sam zastanawia się czy nie porzucić zawodu żeby nie zacząć nauczać w szkole. Trochę mnie taka postawa rozczarowała. Opowiadał o tym że dopiero kiedy się jest w "firmie" widzi się całą prawdę o niej. Wczoraj obchodził swięto policji, dostał awans ale nie było po nim widać zadowolenia. Powiedział, że ta służba nie odpowiada wszystkim. A musi ktoś naprawdę to lubić żeby czuć satysfakcje. Jeżeli chodzi o wynagrodzenie to nie do końca tak to wygląda jak opowiadają - mówi. Ten trudny zawód liczy się z ryzykowaniem nawet swojego życia. Dlatego warto dodatkowo się ubezpieczyć. Natomiast podwyżki są śmieszne, rzędu kilkudziesięciu złotych - powiedział. Mimo wszystko wezmę udział w tym owczym pędzie i zobacze co będzie dalej. Dużo zależy od postawy osoby dlatego tak ważne są te testy. Praca w policji nie jest łatwa. Powiedział że nie wykonanie polecenia wiąże się z karą dyscyplinarną. Dlatego wcale nie ma laby jak w przypadku zakładu pracy.

KUR.WA slamsy jeb.ane mogli chociaż uprzedzić,gdzie są te pamiatki( napisy) Teraz tylko jechać do białego i te kureskie grafy im pomazać...Tak trzeba zrobić.
MOŻE CZECZENY CHOCIAZ SIE RAZ PRZYDADZĄ I POZABIJAJĄ TE BIAŁORUSKIE SZMATY..JECHAĆ JAK PO BANDZIE.

JOT JOT JOT KA KA JAGIELLONIA KUR.WA!!!
JAGIELLONIA TO NIEJEST POLSKI KLUB,TO NIE JEST POLSKI KLUB..!!!!!!

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Łomża dla łomżyniaków,księża na księżyc, a dla czarnych asfalt ;-DDD buahaha lae ze mnie rasista coooo;-] idioci może kiedyś zrozumieją że czeczeni w łomży to pomyłka ale jak zrozumieja może byź już za późno;-]

Takos

krematorium? :P no raczej bym ci nie polecal czarni cie zjedza zywcem , w kraju gdzie 90% katolikow i 60 tys miasto z 1500100900 kosciolami to nie ma racji bytu.

Niezle kombinujesz ze sportami ekstremalnymi rozrywka nawet podczas kryzysu kwitnie.

Życze orginalnych pomyslow. :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org