Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zostałem z długami nie mam nic |
Karol Odwołania się nie polecam choć niektórych korci bardzo mocno. Niestety nie można dowiedzieć się co poszło nie tak na teście MS. Życzę Ci powodzenia za rok, może to lepiej w Twoim przypadku, bo przecież póki co wszystko stoi w miejscu a za rok może sytuacja ekonomiczna na tyle się wyklaruje, że zaliczysz wszystko jednym "ciągiem" i ani się obejrzysz a będziesz wysyłał rodzince pocztówki ze szkółki :))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zostałem z długami nie mam nic |
nie pekaj karol ja tez nie zdalem dzisiaj dzwonilem do kadr. ja swoja przygode w sluzbach porzadkowych uwazam za zamknieta, bo skoro teraz mi nie poszlo to za rok pewnie by bylo to samo. nie uwazam zebym mial sie przez ten okres diametralnie zmienic, szczegolnie psychicznie. ja tez dziekuje za wszelkie wskazowki od was i zycze powodzenia tym, ktorym sie udalo:) pozdro
|
|
z tego co wiem w mazdach jest możliwość sprawdzenia błędów bez podpinania do komputera, wszystko jest opisane na forum mazdy którego adres podał marek12. tylko nie jestem pewien czy w tej generacji która ty posiadasz jest to mozliwe bo w starszych 323F na pewno. polecam te forum bo to kopalnia wiedzy.pare razy mi pomogło naprawić swoją F-kę i dzieki temu zostało parę groszy w kieszeni. pierwsze co powinienes zrobić to własnie zczytać błędy z kompa, no chyba że chcesz wymieniać wszystkie części po kolei aż trafisz na właściwą która padła.życzę powodzenia w naprawie i daj znać co tam było nie tak jak już sie uporasz z awarią. może przyda się przyszłym pokoleniom ;P
|
|
co do wtryskow - silnik TDCI Forda to dosyć nowoczesna konstrukcja, wrażliwa na jakość paliwa. Przypadek Focusa potwierdzam, mialem doczyniena z takowym w Mondeo. Ale w Mazdzie silnik jest dosc archaiczny i nawet gdyby byly to wtryski to ich wymiana nie bylaby tak droga jak w Fordzie. Kolega w mazdzie 626 z 99 roku, nie wiem czy z takim samym silnikiem(diesel 2.0, 101 koni mocy), mial taki sam problem jak 3 bit i wyszlo ze to zawór EGR sie zacinał. Bledy odczytał po tym jak je wywołał poprzez gniazdo serwisowe i wyswietliły się "morsem" przez jedną z mygających kontrolek. Naprawił to sam. Wiec nie straszyć mi tu chlopaka Poza tym -> forum Mazdy, skarbnica wiedzy Pozdrawiam
|
|
A inicjator tego tematu nie zdał multiselectu?Kto jak to, ale masav wypowiadał się tak dojrzale.Ten ms jest wielką zagadką...
|
|
"testy do policji " podajesz złe informacje :)dokładnie po roku i jednym dniu możesz powtórnie przystąpić do multiselectu „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jesli chodzi o ginekologa w lomzy to Zaremba ewentualnie Skretek.Ale niestety zaden z nich nie jest tak dobry jak Pękala z zambrowa.fakt przyjmuje 2 tyg w lomzy i dwa w warszawie ale polecam rowniez gabinet prywatny w zambrowie.codziennie.sprzet I klasa.wizyty sa dosc kosztowne ale super lekarz
|
|
Pepto w każdej komendzie tak jest, że prawdopodobnie nikogo nie przyjmą w tym roku ?
|
|
Czy wie ktoś może co było powodem huku około 12 po południu słyszalnego w Łomży ??
|
|
ja tez w Piątnicy słyszłam dziwne to było jakby coś runeło
|
|
a ty co poperasz to zeby cicho siedziec jak polkaow morduja a jak na zyda ktos cos tylko powie to zrusza sie szum? pustaku
|
|
no to nieźle latają ze az sie ziemia trzesie
|
|
Do Skrętka chodziła moja żona. I też go chwaliła. Pewnego dnia oświadczył, że żona jest w ciąży i... to wszystko. Okazało się, że kobieta w ciąży nie może obcować z substancjami, z którymi pracowała małżonka. Gdyby nie zaangażowanie doktora Pękały mogłoby być nieciekawie. Łomżanin
|
|
Ja mam drzwi wewnetrzne sosnowe juz ok 10 lat z zakładu stolarskiego z Kownat. Jestem bardzo zadowolona , solidne drzwi.polecam
|
|
koles kiedy ty zrozumiesz ze dla ciebie jest forum polityka? wez tam zasmiecaj tu sie mowi o codziennych sparwach, zyciu zwyklych ludzi a ty i twoje herezje tu nie pasuja
|
|
a ja bym ci radzil jechac na Iznote ;p na rzeke krutynie do firmy Nemo :) kajaki 45 złoty dwu osobowe mozesz plywac caly dzien tylko na wszelki wypadek zadzwon i sie zapisz :) pozdrawiam
|
|
potrzebuje mechanika ktory zna sie na gaznikach cisnieniowych w cc
|
|
Czytałam, to już i myślę że 90% księdzów, biskupów itp powinno być potępionych i powieszonych za jaja, za swoje postępowanie:) tylko umieją rżnąć świętych, żal;/
|
|
jasiek i co z tym twoim gaznikiem ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |