Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upadły dowody Ziobry - mniej niż zero! |
nie bardzo rozumię po co wydawac prawie milion złotych na Łomżyńskie Centrum Kultury ? Czy to ma być kolejne drogie manipulowanie przedwyborcze prezydenta miasta. Przecież juz nie jeden raz w ten sposób wywalano naszą kasę tylko po to ab y narobić hałasu a potem i tak z tego nic nie będzię ( przypomnę tu bulwary nadnarwińskie , teren muszli koncertowej przy zjeżdzie). W tej chwili łomża ma salę sportową która moi drodzy świeci pustkami bo jakoś nie widać intensywnego rozwoju sportu i kultury. Podobnie nei widze aby było jakies wielkei zapotrzebowanie w tym mieście na inne formy kultury - teatr świeci pustakami , kina też więc dla kogo to ma być. Dla mnei jasne dla kampani Pana Prezydenta tego miasta. Ludzie puknijta się w swe zakute łby: po pierwsze w tym mieście to doprowadźcie handel do jakiegoś przyzwoitego poziomu tak aby mieszkaniec tego miasta nie płacił za żywność więcej niż w dużych aglomeracjach miejskich, zróbcie w końcu porzadny rynek . Czy was łomżyniacy i szanownego prezydenta nie razi ten syf przy sikorskiego to jest miejsce handlu na potomków roztrząsaczy gnoju? Dobrowadźcie to porządku teren muszki przy ulicy Zjazd : poprawcie trybuny schody kibel dla ludzi , zróbcie z tego funkcjonalne i estetyczne miejsce do organiozowania imprez masowych i koncertów pod gołym niebem. I na koniec budujcie nowe a naprawiajcie stare ulice. I to są najbardziej nam mieszkańcom potrzebne sprawy a nie te głupoty rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upadły dowody Ziobry - mniej niż zero! |
o ile mi wiadomo teren muszli koncertowej nie nalezy do miasta a do osoby prywatnej wiec miasto nie ma tu nic do gadania.
|
|
błoto jak złoto Może chcą zainwestować w kruszec?
|
|
Jak w temacie-jaki jest koszt, i w jaki sposób można to zrobić(kody itp) ?
|
|
''krakson'' a jakie kierunki skonczyli?
|
|
a co kogo obchodzi życie prywatne właścicielki salonu. Aaaa no chyba, że z zazdrości. Komuś się udało więc ktoś inny zaliczył glebę. Żałosne...
|
|
no noo
|
|
racja... nie warto sobie nim glowy zawracac... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
som tam samohoty i jezdzom nimi moi kolegi s piaskownicy
|
|
naprawde zabawny jesteś ale jeżeli jesteś łomżyniakiem to o swoją dupe też się martw he he krytykować umiecie po mamusi tatusiu cudzym skaczecie ale ***** rozumu to wy nie macie i większość z was nie umie nawet odpisać porządnie tylko pisze jakieś poj**** dogryzki : ) "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
Id like MTB too;]] powiem Ci kolego że za tysiąc złotych to niech se sami idą do roboty .ja też długo szukałem i stwierdziłem że trzeba wyjechać na obczyzne żeby coś zarobić... no i jade hehehe
|
|
tylko HELP GSM - przy dworcu „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
sory ale po takim kursie pracy w salonie nie dostaniesz, chyba ze będziesz w domu na czarno przyjmować! Poczytaj tematy o fryzjerach w Łomży to sama zobaczysz że ciężko się przebić, jest ich masa ale tylko kilku naprawdę dobrych. Teraz jak fryzjer kończy zawodówkę to za mało a co mowa po krótkim kursie „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Na zawadach albo nowogrodzka u brylanta, andaro za primą i jeszcze koilka miejsc.
|
|
a mnie wqrza ze nie ma gdzie w pilke pograc ! postawili orliki i non stop są zajęte ... w mojej okolicy są 2, na jednym ciągle trwa jakiś turniej a na drugim dzieciaki trenują ... dzizas to chore
|
|
Karol nie musisz się przejmować wynikiem. Tak się składa, że nawet gdybyś go zdał to i tak w tym roku nie miałbyś szans na pracę w policji. Wiem to, ponieważ sam jestem już po całej procedurze rekrutacji, którą zakończyłem na początku czerwca. Jak zapewne większość z was już wie termin lipcowy został odwołany. Niestety to nie koniec złych informacji. Okazało się bowiem, że na tym nie koniec. W tym roku KGP nie planuję już żadnych powołań do służby. Dzwoniłem w tej sprawie do kadr i wyciągnąłem tą informację od kobiety, która odebrała telefon. Najzabawniejsze w tym wszystkim jest to, że moje testy są ważne tylko przez rok, więc jeżeli na początku 2010 roku nie zostanę powołany do służby to będę zmuszony je powtarzać. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
W każdej aptece ale uważam że stoperan ci pomorze szybciej
|
|
sam robisz sensacje. zazdrosc?
|