poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pobili dziennikarkę

Po prostu chodzi o to, że z takim samym nakładem pieniężnym możemy walczyć o górne miejsce w II lidze i z czasem zaistnieć w Plus Lidze, niż ledwo utrzymywać się lub walczyć o środek tabeli w nowej I lidze.Uczelnie się rozbudowują, to może nawet jakiś dobry zespół akademicki by powstał. GKS Jastrzębie oraz " Oderka " Opole się rozpadają, więc gdy takie drużyny nie mogą znaleźć sponsora, to jakim cudem Łomża ma znaleźć ? A nawet ŁKS Łódź, tyle lat dostawali licencje za dobre chęci, a co tam zrobiono dobrego ?

kończę, żeby znowu się nie rozpisać
znając warunki Łomży, będziemy fascynować się przej najbliższe 10 lat ping - pongem AZS PWSIP WAŁKUSCY Łomża

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pobili dziennikarkę

TSF i TWO...... to bajka... Jak komuś zalezy i chce!!ZALEZY I CHE TO ZDA!!!
DO TWO siądzie 1-2-3 dni przeczyta po 2-4razy te pytania z odpowiedziami, utrwali mu się co i jaki bedzie ok( Najprostsze są dotyczące Policji i Bezpieczenstwa ( lekko zakrecona jest administracja publiczna, te ministrowie sołtysy i itp) ale TWO i TSF to łatwe, jak ktos kiedys biegał grał w pike rzucał kamieniami do rzeki( to piłka tez rzuci na 5 m) no i jak ktos zbierał ziemnkiaki do koszyka i niosł koszyk do wozu to i manekina przeniesie!! hehe

gorzej jest z MS.. niby łątwe niby ok,,Mi sie tez wydawało ze te pyt przeczytac odpowiedizec pogadac z panią PSYCHOLOG, niby wszytsko przygotowane i nagrane co i jak mówic.... a mi nie wyszło,,,,, ale nie płacze i nei mam do nikogo zalu( no moze troszke do sibie, do duzo w TWO w TSF włozyłęm wysiłku trudu.... ) nei wyszło na MS i odpadłęm,,,, teraz przeczekam rok,,, i za rok znów,,,, \nie odpuszcze,,, bo do takich nei naleze ze sie raz nei udało to wszytsko szlak trafił
troche szkoda 72pkt z TWO+TSF >>>>

do,,, L3g1on,,, nie mów hop i nei badz taki do przodu....\nie mów koniec dnia przed zachodem słonca....

Takos

nie zapominajcie o tym, że ile jest jedzenia na półmiskach zależy również od organizatora - czyli od wybieranego menu i ceny jaką chce zapłacić.

a co do tego co napisał x-anonim, może sam postarasz się o pracę tam? ogłoszenie jest, spróbuj pracować przy sali pełnej klinetów jak sam napisałeś.
p.s. piwo z beczki jest zawsze zimne ;)

hej rimbox ja wcale hop nie mowie napisalem przeciez ze mam mieszane uczucia :/ sam nie wiem niby wszystko ok ale sami wiecie jak to na ms jest.
Napisałem tylko że nic mnie nie zaskoczyło bo większość rzeczy tu była opisana pozdrawiam

Temat postu dno..... kolejny moherowy berecik bez rozumu zakłada post i sam własciwie nie wie w czym rzecz no ale cóż , swoboda wypowiedzi .

Jeśli dotyczy to was , oczywiście jeśli jesteście pokrzywdzeni domagacie sie aby wyroki sądów były egzekwowane najlepiej od razu jesli chodzi o preferencje polityczne to już lepiej żeby było po waszemu no bo jak wielki hrabia zobaczył newsa w TV i już wyciągnął wniosek oczywiscie polityczny bo wszystko co jest Przeciw PIS owi albo wszystko co PIS krytykuje nie może mieć miejsca .

Rozumiem prawo do posiadania poglądów politycznych ale brak mózgu to już jest inna rzecz.

CHEMICZNY DONALD ? eh dużo mozna by pisać ale po cóż jak autor tematu nasłuchuje Prezesa ( moherowego ) oraz prezydenta dzieki Bogu juz tylko rok ;]

ha ha idż jako wolontariuszka sprzatac kościół

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

A ja przeszedłem do konkurencji, po wielu targach.
Może trzeba coś umieć żeby zaistnieć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nie po szkole 3000zł netto bo ja taniej nie mogę ?

Nauczcie się pracy a potem wymagań!

Wiem że w naszym mieście jest kupa firm gdzie nie szanują pracownika, sam w takiej pracowałem. Ale wiem kto przychodził do nas do pracy i co potrafił .
Szkoda że polikwidowano zawodówki, tam ludzie wiedzieli jak się trzyma młotek, dłuto czy pilnik.

Chcesz być prezesem otwórz biznes i zarabiaj miliony POWODZENIA !!!

Ale krwiopijcom pracodawcom mów NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dokladnie a tu o pracy w sadzie czy w urzedzie miasta to mozesz tylko pomarzyc

macie pytania do prawdziwych policjantów ?? chcecie porozmawiać o rekrutacji z policjantami?
chcecie miec odpowiedzi do testów na rekrutację ?

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Ostatnio słyszałam że w tą zimę ma już nie być lodowiska, podobno im się nie opłacało. Wiecie może coś o tym??

tragedi kadafi . . .

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Witam. Gdzie moge kupic WISKOZE do Mercedesa C 180 z 1993r.
(moze byc uzywana lub jakis zamiennik)

kto sie wybiera na UW ?

jaśu_śmietana I LOVE YOU - jaki swiat bylby nudny bez takich kretynow :*

baru, dotowanego przez miasto. Gdzie będzie czysto, schludnie. Gdzie o godz 6 rano, można wypić szklankę gorącego mleka.
Walka z alkoholizmem polega na tym, że takiego baru nie ma. Natomiast browarka czy też flaszkę o godz 6 rano żaden problem.)

rudy błazen z druhem

Mleko jest niezdrowe, zresztą ten wariant był już przerabiany za komuny.
Dotacje miasta do mleka??? - wolałbym dotacje do gorzały.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

hehehehe dobre

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org