Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Upadlosc LFM |
Ogłoszenia czy to są czy to ich nie ma bez znaczenia Łomżyńscy pracodawcy są do d... Łomża kur... Dlaczego tu nie ma pracy !!! Rok już szukam i gówno gówno i jeszcze raz gówno urząd pracy też gówno robi czuję że Łomża coraz bardziej schodzi na psy !!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Upadlosc LFM |
Apeluję do wszstkich, którzy zaglądają na forum. Nie odpowiadajcie i nie KOMENTUJCIE postów od adamosxx, czy też kmicica, choć poziom intelektualny, jest między nimi znaczny. Adamsxx, to chyba emeryt, którego ktoś nauczył klikać na komputerze, sposób formułowania i układania zdań zbyt dobrze o nim nie świadczy. Nie dajcie się podpuszczać. Z jego postami forum staje się naprawdę nudne. Czy chcecie tematu, że jeśli pada deszcz to jest oczywiście wina Tuska. Pomińmy go milczeniem, to sam zniknie. Ps. Tylko mi nie mów,że jestem zwolennikiem Po (dupku)
|
|
RONIX mogą zagrać z dziewczyną Ale gitarzysta to kosmos, chyba nikt nie gra takich solówek. Ostatnio byłem na weselu i polecam zabawa do padnięcia.
|
|
w pełni popieram załozyciela tego tematu, również szukam już przez dłuższy okres czasu pracy i mimo, że skonczyłam dobrą szkołę i mam już jako takie doswiadczenie zawodowe to bez żadnych rezultatów. Muszę zaznaczyć, że łomzyńscy pracodawcy są nadzwyczaj bardzo wymagający co do zatrudnienia pracownika. Przebierają w nich jak tylko chcą, gdzie się nie pójdzie na rozmowę kwalifikacyjną kazdy przebiera w nich jak chce, w rezultacie czuję się uwłoczona z resztek godności, gdy dokonuje się takiej selekcji na ludziach. Łomża nie dość, że swoimi pracami oferuje zbyt mało ( i to ze względu na wynagrodzenie i doświadczenie jakie tu można zdobyć) to jeszcze narzuca takie a nie inne wymagania. Szaleństwo, brak szacunku dla drugiego człowieka i pomiatanie nim jak tylko się da, ale co tu się dziwić kiedy piszą ogłoszenia, iż poszukują sprzątaczki z min. wykształceniem średnim. Chcą pracownika wykształconego, z świetną prezentacją i intelektem z wielkim doświadczeniem zawodowm A)( rozumiałabym gdyby to było adekwatne do danej pracy i odbijało się z renomą firmy ), ale w rezultacie robią z takiego wykształconego najchętniej robola, którym mozna pomiatać, ale nie ma co narzekać, zawsze można wyjechać i poszerzyć swoje perspektywy - tylko to nam zostało, a łomża jaka była, jest i będzie takim 'gównem', bo znając tych, co tym wszystkim nadzorują nie kiwną nawet palcem by poprawić sytuację ówczesnych mieszkańców.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |