Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
polityka na klęcząco-DOMENA PO |
dobre!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: polityka na klęcząco-DOMENA PO |
".......egzekucja komornicza w oparciu o przepisy prawa. Komornik do tych działań zaangażował agencję ochrony i działają. Kilku policjantów obecnych na miejscu stanowi osobistą asystę komornika przy wykonywaniu czynności komorniczych - powiedział Szyndler. " nieudaczniku vel absolwencie sp8 na nowogrodzkiej naucz się czytać potem interpretuj fakty lub poproś kogoś aby ci wytłumaczył.
|
|
ps. a kto nie może żyć bez piłki nożnej, niech idzie na Persperktywe lub Forty Piątnica.
|
|
hehe czy rzad chemicznego donalda za cos w Polsce jeszcze odpowiada??? bo jak pamiuetam rzad pisu odpoiwadal nawet za huragany czy gradobicia? a bufetowej dalej niema z kanapkami, chemiczny donald to bankowo juz w szafie zeby mu słupki nie spadły. wyriok sadowy w waszych ustach peowiaki to kpina a kto wzywal za rzadow pisu do obywatelskiego nieposluszenstwa do awantur i wyjscia na ulice?? chemiczny donald skonczy przed Trybynałem
|
|
No a ja znów dzwoniłem do KWP i znów się gówno dowiedziałem ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |