Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł dostał kijem przez łep przy sejmie...BRAWO |
Wrodzona nienawiść do wszystkich innych znowu szczerzy swoje kły. To juz wyglada poważnie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł dostał kijem przez łep przy sejmie...BRAWO |
ROZSADEK Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zdecydowanie polecam Empik. Dostaniesz od razu do ręki, bez czekania na przesyłkę. Dodam tylko, że zostały już tylko miejsca stojące i to dalej od sceny. Tak więc chcąc zobaczyć cokolwiek będziecie musieli wcześnie wstać i trochę pokoczować przed wejściem, a potem jeszcze w oczekiwaniu na koncert. Dorzucę tu jeszcze parę praktycznych porad: 1. na wszelki wypadek weźcie ze sobą peleryny przeciwdeszczowe, bo z parasolami nie wejdziecie. A pogoda tego lata jest nieprzewidywalna. 2. z aparatami foto jest różnie, ale przeważnie mały kompakcik nie stanowi problemu. No chyba, że gwiazda wyraźnie zaznaczy, że żadnych zdjęć. 3. jeśli bierzecie ze sobą napoje to tylko w małych, plastikowych butelkach. Mogą wam je zabrać na wejściu, ale na miejscu będziecie mogli też kupić picie i jedzenie , tyle tylko,że za kosmiczne pieniądze. Często jest tak, że można wnieść małe butelki (TYLKO PLASTIK), ale każą wyrzucać zakrętki. Zawsze mam ze sobą zapasowe w kieszeni :))) 4. coś od słońca na głowę. Jeśli będzie upał to parę godzin czekania (jeśli chcecie mieć w miarę dobre miejsca) na słoneczku może swoje zrobić. 5. koncert skończy się w nocy, więc polarek albo coś podobnego się przyda. 6. a, no i na te parę godzin czekania jakaś książka, gazetka, mp3.... 7. trochę kasy się przyda, bo jakąś pamiątkę z koncertu (poza wspomnieniami i biletem) warto mieć. Zaznaczam, że ceny koszulek są 100-200zl, program 50-100, plakaty 30-50. Płyty mniej więcej tak jak w sklepach. To chyba na razie tyle. Jak masz jakieś pytania to daj znać. A na przyszłość zaloguj się na livenation lub eventim. Sprawdzone wielokrotnie przeze mnie. Będziesz mógł wcześniej kupić bilety i wybrać miejsca siedzące. Miłej zabawy.
|
|
własnie czemu sie nie mowi o dyskryminacji takiej wlasnie jak pisze cleric w dresie nie wejdziesz w adidasach tez np itd, a dla facetwo do tego wstep płatny. jakos nie protestuja tolerancyjni
|
|
Co za ******** Jaś
|
|
Witam. Chciałbym dowiedzieć się waszych opini na temat dobrego instruktora jazdy. Kogo polecacie.
|
|
Gabinet Lekarski Urologiczno-Chirurgiczny. Telesfor Saracyn Kazańska 2
|
|
Ja tym bardziej nie pisałem sieroto z Klanu
|
|
Pakero: łopatologicznie jak łah dla dfu paskowego dresika : kliknij w słofo Pakero po słofie Autor w poscie, w kturym jasia pszepraszales i sobacz czyj profil ci sie otforzy, a co do tych nawiasow () to tam z regóły miedzy nimi pofiniem byc tfoj adres, ale widze rze masz szeptela, a tom normalne u szeptela jak szeptel, ras jest a ras go nie ma, załusz se neostrade, miedza miendzy nawiasami zawsze bendzie pełna
|
|
naprawdę jesteście mało inteligentni ja szukam kota bo mam kotkę sjamsko i chce ją pokryć posiada ktoś kota Sarama
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk." mam nadzieje, że rodzice odetną ci Internet
|
|
Witam. Szukam warsztatu w ktorym mogl bym zrobic przeglad skutera, wykonac takie operacje jak wymienienie paska klinowego, rolek itp. Prosze o konkretna odpowiedz a nie jakies sarkastyczne odzywki. Dziekuje Z Góry. Pozdrawiam t0meCzek321
|
|
ja jestem ciekawa czy ci chirurdzy robia operacje plastyczne tzn korekty czesci cial prosze o sensowne odp
|
|
http://podlaskie.turegion.pl/palma-com.html Czy oby na pewno???
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a prywatna pedagogika specjalna w wawie ? Takos
|
|
ej jak tam ruch w centrum aglomeracji „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
hahahahahahaha:):):)
|
|
a ja pozdrawfiam wszystkich spulfersofanych tym temtem:DD pozdrawiajta sie:)) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Polecam sklep komputerowy Simmtech na ul. Dwornej. Mają najtańsze i duży wybór.
|
|
w Warszawie. bufetowa juz nie przynosi kanapek protestujacym, ciekawe dlaczego???? http://wiadomosci.onet.pl/2682,2012321,kdt_szturm_ochroniarzy_-_uzywaja_gazu__kupcy_bronia_sie_gasnicami,wydarzenie_lokalne.html
|
|
Dlatego, że to zwykli przestępcy zajmujący bezprawnie własność miasta. Duża część z nich wyłapie dziś zarzuty prokuratorskie za napaść. Wrzeszczącą hołotę trzeba było wezwać tylko raz do opuszczenia hali, a potem strzelać od razu z ostrej amunicji. Leczenie i pogrzeby z majątku wichrzycieli. Zmanipulowani zostali przez swój zarząd i politykierów z pewnej partii, której politycy mają prawomocne wyroki skazujące, których nie respektują. Jaka partia i politycy - taki elektorat.
|
|
twoje zycie musi byc naprawde smutne wspolczuje tez rodzinie Takos
|
|
niestety nic takiego nie ma, najbliższa z tego co wiem jest w Wawie, nawet w Białymstoku nie ma. Gdyby była sama już dawno bym do niej poszła „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jest jedna roznica .Owsiak realnie pomaga dzieciakom,nawet w naszym szpitalu stoi sprzęt ktorego mozna dootknać.Rydzyk podczepil si epod kosciol i zeruje na ograniczonych ludziach jak ty,napelniajac przy tym tylko wlasna kieszen.Kto zatem jest lepszym autorytetem dla mlodziezy? nie musisz odpowiadac to pytanie retoryczne bo dyskusja z toba jest jak to jasiu smietana by powiedzial bes sęsu :)
|
|
widzisz jak zwykle odwrociles kota ogonem i palisz frana powiedz co ty na to co wkleilem wyzej? co ma premier rp do akcjii komorniczej i prywatnej agencji ochrony??? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
A-Z i co z tego, że jakiś człowiek z Ząbek lub Sosnowca wie, gdzie Łomża ? Założe się, że niektórzy z Was mieliby problem z wskazania, gdzie jest Stalowa Wola lub Jastrzębie - Zdrój, poza wskazaniem wojewódctwa mało kto wie co o tych miejscowościach. A że przyjedzie z 100 gości, to nawet nie wjeżdżają do Naszego miasta, jadą główną drogą na stadion i już. Wolałbym, żeby zbudowali te hipermarkiety, bulwary, jakiś zakład pracy od znajomości, gdzie Łomża. Co do siatkówki jak byśmy gdzieś za 4 lata weszli do Plus Ligi, na co byłaby szansa, to z czasem ładna sumka ludzi by się zbierała.
|
|
Oni mieli miejsca wydzielone w różnych częściach miasta stołecznego gdzie mogliby sie przeprowadzic i dalej prowadzic swoje interesy. Ale wiadomo jak to jest jek sie jest w centrum miasta i tyle lat sie prowadzi dzialalność i ma sie tam kupe znajomych itd to nie chce sie przeprowadzac normalna sprawa. A forum polityczne to chyba nie tutaj co??
|
|
British Academy Ogólnopolska Szkoła Językowa Ks. Janusza I 1 angielski francuski hiszpański niemiecki włoski "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ludzie, szkoda śliny! Adamosxx to taki ktoś, któremu plujesz w oczy, a On mówi, że deszcz pada. Na kretynów nie ma siły. Miłego i słonecznego lata dla Wszystkich!!!!!
|
|
ja ignoruje ciebie frajerze ;) blondloczek ma racje
|
|
nie ma co odpuszczać niestety czasami niektórzy chcą się za bardzo wybielić na multiselectie, a wystarczy byc sobą i mówic prawde wiem to po sobie życze powodzenia pomoce do nauki na rekrutacje :
|
|
ahaha
|
|
Jański w w-wie,wielu moich znajomych niewyuczalnych debili zrobiło tam bez trudu magisterium.Wybacz,że nie podaję nazwisk ;-)) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |