Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
te Ruskie |
adamos powiedziałem ci juz pajac to twój stary a ty powinienes miec pajac junior póki co jeszcze robolem nie jestem a zastanawia mnie kim ty jestes śmiesz mówic ze jestem sfrustrowanym dzieckiem a sam napisałes do mnie kilka postów pod rząd i było to pewnie tak ze po napisaniu jednego twoja wolno pracująca łepetyna weszła na wyżyny swoich możliwosci i wynalazła jeszcze kilka zdan, za trzecim razem włączył sie w niej zapewne wiatraczek tak jak w jednostce od kompa i zaczął chłodzic ten kawałek orzeszka wcisnięty w wielką kopułe twej czaszki by kolejny wymyslony post nie spowodował przegrzania jeszcze raz to powtórzę nie lubie czeczenów ani cyganów ale nie podoba mi sie ze jakis zakompleksiony i ukryty za monitorem radykał wygłasza swoje poglądy na forum gdzie nikt go nie słucha i kazdy go juz olał skoro jestes taki odważny wrzuc swoje zdjęcie i adres zamieszkania i zapros na rozmowę tak znienawidzonych i szkalowanych czeczenów/cyganów a i ja bym się chętnie do ciebie pofatygował
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: te Ruskie |
Ja bym sie nie pierdolił bym zadzwonił po ekipe i bym wpadł w tego kolesia.. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
masz jeszcze cos do powiedzenia ?????
|
|
W Wenecji jest fajnie. Zwłaszcza teraz. Zielono, pełno kwiatów, dzieci mają gdzie pobiegać. Altanka i takie tam. Jedzenie smaczne. Byłem na chrzcinach i mi się podobało. Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |