poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Najnowszy wywiad z prof. Wiesławem Biniendą

kiedyś kursy były organizowane w szkole na lekcjach religii ale z tego co się dowiedziałem te czasy odeszły do lamusa a szkoda :(
ja miałem kurs przy parafii Św. Brunona może tam zapytaj...
powodzenia i spiesz się bo potem o ile pamiętam są jeszcze "nauki przedmałżeńskie" (czy jak to się teraz to nazywa)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Najnowszy wywiad z prof. Wiesławem Biniendą

miles85 widze ze to tobie zal dupe sciska skoro zazdroscisz rydzykkowi kasy co przyznaj sie? czy rydzyk był u ciebie po jakies pieniadze dales mu cos? nie? to poco jatrzysz o nim bo tak modnie nie?
owsiak..jak co do czego to pod kosciolami zbiorki sa glwonie i po wyjsciu z mszy od razu ludzie sa atakowani przez orkiestre, ale tak to jazda na kosciol hipokryci i tyle.

Pampersy z każdego sklepu są takie same bo nazwa Pampers jest nazwą własną pieluszek jednorazowych i innych produktów firmy Procter & Gamble i wedłóg mnie one są najlepsze, wszystkie inne wcale nie są takie tanie w przeliczeniu na sztuki wychodzą minimalne różnice ok 2-3 gr/szt.

no ja osobiście wielokrotnie im zaznaczałam, że chodzi mi tylko i wyłacznie o stanowisko administracyjne, a mimo to na rozmowie kwalifikacyjnej okazało się, że poszukują tych od chodzenia 'door to door'...

Mojemu Małemu zakładamy tylko huggies. One nie uczulają, pampersy mają rumianek, który dość często uczula.
Bella happy też są dobre, szczególnie dla noworodków, mają wycięcie na pępuszek i tez nie są niczym nasączane.

moim zdaniem najlepsza mapa na Polskę to automapa ale na Europę już tomtom . Nie kupuj nawigacji z małym wyświetlaczem.

wkońcu !!! Teraz Łomża zacznie się rozwijać, bo będzie więcej kasy. Tak poważnie to po co w Łomży dobry klub piłkarski (jak nie ma zainteresownia, max 400 wiernych kibiców, to pośmiewisko na arenie polskiej piłki) , lepiej zaimwestować w siatkówkie, zamiast walić pieniądze w stadion zbudować trzeba dobrą hale. Mniejsze pieniądze, a będzie można popatrzeć na fajnie dziewczyny, II liga byłaby pewna i z czasem może elita :)

biedronka >>> navia nv45 >>> cena około 200+ >>> na łindołzie CE 5.0 >>> z obsługom kart sdhc >>> po 5 minutofym tuningu działą jak palmatop / avi, emptrzy, łordy, pasjanse /

Zamontowałem XENONY "niemieckie" do samochodu i mam straszne zakłócenia w CB "praktycznie nic nie słychać tylko szumi" Czy ktoś może coś poradzić??

szukam reproduktora buldoga francuskiego ma ktoś może takiego psa??

Xenony - Made in Allegro...
CB Made in CB13nastka...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Siatkówka to fajna dyscyplina sportu ( ale w Łomży ? ) , ale proszę sprawdzić kto jest w Zarządzie naszego UKS-u, ktoś może zna te nazwiska. Klub był w II lidze i co się stało ? a kto był w Zarządzie ŁKU-u jak zaczynał rozgrywki w II lidze , kto chętnie wchodził do Zarządu w lipcu 2006 roku ( III lata temu , szybko minęło) , kto był w USA ? dzięki komu mamy zablokowane transfery PZPN-u ( czytaj brak funkcjonowania piłkarsko Klubu ? ) proszę zapytać?

Wiele miast w Polsce chciało by mnieć piłkarski Klub z tradycją i sukcesami , ale w Łomzy , bedzie jedynie Stadion na I ligę - bo to cos czym można będzie się chwalić , ale szansę na rozwój młodziezy ŁKS-u - BRAK , bez drużyny seniorów , ale wiadomo miały być stypendia i wiele innych obiecanek , cacanek , niedługo podsumowanie .

Wstyd na całą Polskę

Witam, wie ktoś może z forumowiczów czy belka przednia tzw. sanki od seata toledo pasują do vw passata b3?
proszę o odpowiedzi.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

straszne problemy są z porodami u tych psów ja mam suczke buldoga francuskiego miniaturkę to w ogóle tylko cesarka wchodzi w grę... Oszczędź swoją suczke tak jak i ja to zrobiłem:)

adamosxx "skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk."
to niby kto to są ci przybysze co?
po**pierdo**lony jestes na maaaxxxaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sarama

Szanse są. Nie będe pisał co jest do tego potrzebne bo szkoda już mi słów. Na nowym stadionie pooglądamy sobie Czwartki Lekkoatletyczne.

"W sercu na zawsze Łomżyński ŁKS"

a mi tam smakuje kebab na miescie za diversem w 3 wymiar ma lipne sosy i suche mieso

Zielona szkoła na legionów w innym wypadku tylko dawanie dupy Cie może uratować.

Gdzie w Łomży można kupić płyty DVD+R DL ??

Faktycznie..najprawdopodobniej odpowiedzi podstawione..ważne że tamat się zakręcił wokół tego gab.kosmetycznego..tymbardziej ze są teraz dwa obok siebie..

moje gg to 11321003 napisz czekam....

opisales siebie chłopie i tobie podobnych POkemonów

Treść jest ukryta

jastrzab123 no to wystarczy trochę pobiegac, popracować nad kondychą, przyswoić sobie jak wygląda ten test i jechane :)

Owszem adamos, po raz kolejny nie napisalem nic na temat i wyjasnilem ci dlaczego... widac nie zrozumiales.
Zacznij pisac na odpowiednim forum, to bedzie dyskusja na temat. Tutaj tylko zasmiecasz, wiec nie licz na inne traktowanie... Naprawde trzeba ci tlumaczyc po kilka razy?

Lubie sobie popatrzeć na Łomżę.
Tym bardziej, że nie mam jej na co dzień.

Patrzę na obraz na stronie Gazety Współczesnej
http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/section?Category=REG20

I cóż widzę ? Czy to na pierwszym planie to chodnik? Czy może tor przeszkód dla osób uwielbiających sporty ekstremalne?

Zaiste , przednia wizytówka miasta.

Chyba chciałeś współczesną zareklamować, bo ja tam nic nie widzę, jaki tor przeszkód?

obraz z kamerki internetowej
wymagany flash i spostrzegawczosc

Takos

Odradzam zespół AMOR -grali u mnie na weselu i jestem zawiedziona -nie nie umieją prowadzić i zachęcic gości do zabawy, kiepska biesiada itd. jak za takie pieniądze

nie to raczej nie bedzie blok nr 16-moze nr.27-dokladnie niestety nie wiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org