wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Kaczory"- Maciej Maleńczuk

ten link do czata jurz chyba coanjmniej 7 lat jest :}

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Kaczory"- Maciej Maleńczuk

nie wiem

najwazniejsze jastrzab123, ze masz zapal, ja tez bylem happy kiedy wyciachalem czas ponizej 1:20, ze two na ponad 30 pkt prawie sie nie uczac i powiem ci ze zalezalo mi na tych punktach. jednak teraz zapal minal. na multi i psychologa czekalem od zdania two i tsf 1,5 miecha, aktualnie kolo 10 dni juz czekam na decyzje pani psycholog, dzwonie do kadr mowia, ze za wczesnie. nie zale sie ani nic z tych rzeczy, wyrazam swoja opinie :/

Od ręki nigdzie nie dostaniesz. -R DL wszędzie, ale +R Verbatima to tylko na zamówienie.

Jeżeli pod x360 to polecam verbatimy , ale płyty firmy EMTEC(36 zł na allegro z przesyłką za 10 sztuk) też spisują się bardzo dobrze.TDK też się nadaje i Platinium .Ogólnie jeżeli do 360 to dużo zależy jaki masz napęd np. Hitachi(stare modele) nie chce czytać Emteców lecz np. Benq(taki posiadam) oraz Lite-ON kumpla czytają EMTEC bez zająknienia.

on ci teraz napisze ze te argumenty to nie argumenty a rydzyk to bostwo ,adamosx masz powazny problem obrazasz ludzi ze nei potrafia czytac ze zrozumieniem a nie zauwazasz ze do twojej pustej bani nic nie dociera ,napisalem niedorobie ze jak ci tak 10 tys zl owsiaka przeszkadza czemu rydzyka przekreta tak nei podliczasz? za ciezko zrozumiec takie proste zdanie? w radyjku tkaich slow nie uzywaja? a do autorytetow mlodziezy sie odp.ierd.ol bo ta mlodziez ma iwecej w glowie niz cala wasza moherowa armia i to ona kiedys zakonczy blogi byt radia m a teraz kup se pre paid swojego guru i dzwon do tvglab sie wyzalic swojemu dyrektorowi..........

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

w xeromaxie na mazowieckiej mają od ręki sam kupowałem bo się przydawały do gier na X360

haha i jak zwyjkle POkemony nic nie potrafia odpisac na temat, standard wzorzec niesioła i palikota.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org