poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POlowanie na Niesioła

no własnie drogi kolego ja do tego niemam sprzetu ...

DiDi

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POlowanie na Niesioła

co ty pierd... jak ten budynek nie dawno kupil koles.
poprostu jesli nie bedzie amnesi to nie bedzie tylko dyskoteki

Łatwo można stać się z ofiary na przestępce ;) On ci kopa zasadzi a ty go jebniesz się wywali walnie głowo w beton i czacha rozwalona a później ty będziesz na ławie siedzieć za pobicie lub śmierć .

Po prostu, źle zostało zrobione badanie rynku, czy akurat w ty miejscu coś takiego powinno się znajdować. Atom się nie utrzymał, a miała się utrzymać Amnesiamaxx, nie to że daleko to jeszcze klimat ziemiaczany. Dobre miejsce na taki lokal znajduje się w budynkach po byłej jednostce wojskowej przy statoilu, tylko trzeba by było się z Bałdygą dogadać !

bartes tu masz racje bo sądy i prokuratura to najwieksze huje bo bronia bandytow ciekawe czy jak by im dziecko skrzywdzili to bym sie z nich w oczy smiał i co by wtedy mieli do powiedzenia te baranie łby ps ja to leje kazdego kto łapy wyciaga i to bardzo mocno mam reszte w dupie

powiem tak to nie jest wina prawa bo mozna go roznie interpretowac jak komu pasuje kto prowadzi sprawe trzeba zauwazyc ze przewaznie przegrywa sprawe biedny i nie wazne czy sie bronił najlepiej zeby prawo z góry zakładało ze kto łamie prawo to i prawo go nie chroni przestepczosc by spadła o 90 procent .A tak wogole co by zrobił taki pan sedzia który skazuje czlowieka co sie broni bo wtedy sie nie mysli o zdrowiu czy zyciu bandyty jak by sam został napadniety podejrzewam ze zesrał by sie ze strachu.TO tak jak by karac maszyniste pociągu pod ktory sie ktos rzuca pokłon tumanom ktorzy tak mysla

pytania sa zaadresowane do użytkownikow forum, pijących herbaty, lubiący różne gatunki herbat, ale do osób tylko powyżej 16 roku życia, bądź utrzymujących siebie i robiących zakupy do domu na własną rękę.

1. Gdzie najczęściej kupujesz herbaty: hipermarket, zwykły sklep z zywnoscia, herbaciarnia, internet?
2. Czy zwracasz uwage na marki herbat, różnorodność gatunków, smak i działanie na organizm.
3. Dlaczego pijesz herbate?
4. Czy zrobiłbyś zakupy w herbaciarni (lub w sklepie internetowym z herbatą) i co by cie skusiło: ciekawość, smak i rodzaje herbat, promocja, ceny, korzysci zdrowotne z picia herbaty.
5. Czy jestes gotowy/a sprobowac nowy, naturalny, zupełnie inny rodzaj herbaty - substytut kawy, energy-drinkow i kofeiny.

Dzięki za szczere odpowiedzi!

1. u chińczyka
2. zwracam, bo zawsze mam rozwolnienie
3. bo jem suchy chleb
4. nie
5. tak

to se kup;-]

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

adamosxx pojebie.

ciepełko będzie i słoneczko....

Sarama

facet zbiera na nową wycieczkę,tylko dokąd?

Wg mnie idz na pływalnie i popływaj, tak z 5 godzin tygodniowo i po 2 tygodniach test przejdziesz w czasie poniżej 1.30.

Jeśli chodzi o tor to możesz iść obojętnie na jakąs sale gimnastyczną(teraz są wakacje więc nie bedzie problemu) wziąść jeszcze z paru kumpli i ustawić sobie taki tor.

Pozdrawiam i życze powodzenia.

ludzie to nie sprzedaz lokalu tylko odstepne za to co jest w tym lokalu .

Już tłumaczę:)
w kwietniu laptop chciał spróbować jak smakuję cin cin ze spritem. Nie spodobało mu się jednak ten smak i odmówił posłuszeństwa. Został naprawiony i działał bez zarzutów.
Teraz (prawdopodobnie przez tamte wydarzenie) nie działają niektóre klawisze.
Nie mogę oddać go do tego samego salony, gdyż studiuję gdzieś indziej i nie opłaca mi się jechać specjalnie do tego miasta by zawieść laptop do naprawy.
Poszukuję zatem bardzo dobrego serwisu komputerowego w Łomży.
Wiecie gdzie mogę znaleźć taki serwis???:)

Treść jest ukryta

Zamilcz debilu :)))

Jednym słowem reklama się udała ...

Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(

dobra skonczcie rozmowę z tym chorym psychicznie człowiekiem bo szkoda czasu tylko ze sie jeszcze nie skumał ze to on jest niedojebany a nie 99% społeczenstwa które zaprzecza wszystkim jego poglądom miles85 napisał(a):

t0meCzek321:
se jest poprawna formo gramatyczna. mozesz znalezc w wielu slownikach.

zalezy jaki skuter masz. czasem warto samemu. czasem serwis

sobieski i wyborowa...

a przepraszam jakie bylo pytanie?

patrze ze dalej nie rozumiesz o czym sie pisze więc proponuje wymiane poglądów ze samym sobą tylko prosze cie NIE NA FORUM

fajnie jest sie z was posmiac jak brak wam argumentow to padaja teksty: debil, moher ahha jestescie zalosni:)

kursy nadal organizowane sa na szkole :))
u mnie prowadził je ksiądz własnie z parafii Brunona

.....

Dzięki wielkie spróbuję i jak coś to się odezwę :P

adamosxx to o kim mówiłeś jeżeli nie o Czeczenach o Cyganach?

szukasz następnych wielbicieli?

Ustawa z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z 1997 r. Nr 88, poz. 553, z późn. zm.):
Art. 256.
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
Art. 257.
Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowościowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

Nie placz tutaj, bo sam obrazasz ludzi. Tobie notorycznie brak argumentow, po prostu jak sie napisze cos niewygodnego, to odwracasz kota ogonem albo sie wypierasz tego co napisales wczesniej...

Zadziwia mnie, ze potrafisz w ramach jednego postu wyrazic dwa zupelnie sprzeczne poglady i zupelnie nie zauwazasz tej rozbieznosci. Wiec jak z kims takim mozna w ogole dyskutowac?

Juz ci napisalem, Rydzyk wyludzil cala mase pieniedzy od ludzi i od panstwa, jakos tego nie komentujesz...

A juz co ma zbieranie pieniedzy przez Owsiaka, do kosciola to zupelnie nie wiem... Jak sam gdzies wczesniej napisales, to ludzie daja... Wiec jaka zasluga kosciola i po co ten kosciol w to w ogole mieszasz?
Powiedz ile Rydzyk dal, przeciez on tak dba o Polske i Polakow...
Stocznie juz raz ratowal...

Na stronie lks.4lomza.pl - info ;-(((((((((

blond ludzki

halina, nie krzycz tak, jakby tu się pisało o Bóg wie czym...! Walnięta jestes czy co? Ja swojego synka trzymałam w pampersach i nic mu się nie stało więc nie przeżywaj jak mrówka okres..! Fakt,nie cały czas przecież..Na początku pampers zakładałam tylko na noc, żeby mu się dobrze i sucho spało a w dzień uzywałam pieluch tetrowych..Póżniej juz coraz rzadziej i tych i tych..

"skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk."

w takim razie skond sa ci niby przybysze? z kosmosu?
tusystuw raczej w lomzy nie ma, znajonc twoje nacjonalistyczne zapedy tylko jedna mysl sie narzuca - czeczeni

puki co o jedynyh przybyszach o jakich wspominasz w 9 na 10 zalorzonyh tematow to wlasnie czeczeni. tym 10 tematem z kolei jest jakis tekst z pudelka na podstawie kturego oceniasz mlodziez polsko. doskonale zrudlo informacji.

krzak

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

do jastrzab123:
nie przejmuj sie tym tsf napewno go zdasz, bez zdanych cwiczen bez problemu zmiesciesz sie w czasie wykonujac ten tor. problemy jak wczesniej juz mozna przeczytac na forum maja dziewczyny z pilkami, chociaz u mnie byla jedna dziewczyna, ktora miala cos kolo 1:20 wiec jak sie chce to mozna :) powodzenia

z tego co uprzejma pani niewyraźnie mówiąca przez telefon mi powiedziała to owa firma zajmuje się światem cyfrowym czy czymś takim. Mnie osobiście zastanawia fakt zamieszczanych przez niech bardzo często ofert pracy i to w 3 różnych działach :P Nie ma chętnych na stanowiska czy podejrzany biznes?

hmm a to ciekawe, bo w tetrę też dzieciaki siuśki i kupki robią i też płaczą gdy mają mokro :P A dorośli, gdy nie są zdolni sami załatwiać swoich potrzeb też noszą pampersy...

taaaaaaaaaa heheehehe to firma hahahahaha jaja sobie z ludzi robią,.chodzą po domach na wsi i wciskają jakiś kicz...

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

to po co Wwa? po co uczelnia?

sytuacja niby powazna ale tak napisana ze usmialem sie grubo muahahahah
"Już myślałem że po sprawie ale ten ćpun lub conajmniej pijaczek nastoletni zaczął mnie gonić i przejawiał chęć ze mną się bić. Ja odmawiałem i skutecznie mu uciekałem.

W rezultacie przeto że dobrze znam las uciekłem w bespieczne miejsce i zastukałem do pierwszego domku aby wezwac policję, pożniej zatrzymałem rowerzystów tez prosząc by wezwali pomoc..........."

przekozacko napisane dzieki za poprawienie humoru w pracy ::)

Uwaga!!! nabity :)))))

szkolenie juniorow bez druzyny seniorow to czysty debilizm a takie argumenty slyszalem na glosowaniu ze ,ciekawe gdzie beda zaczynac swoja kariere?

a bufetowa z kanapkami na pikniku w Nowogrodzie (zum beispiel..)hehe

bo w lomzy to jeden wielki przekret reka reke myje i nie bedzie porzadku, wystaczy wiedziec pod kogo podlega ten plac i wszystko jasne.

>rydzyk ..no dla mnie nie ale dla dzisiejszej mlodziezy powienien byc autorytetem skoro liczy sie dla nich tylko kasa a on umie ja robic i stworzyc cos od podstaw.
.................................
adamosxx twoja fascynacja rydzykiem nie jest niezauważalna.Skoro według ciebie jest on takim bezinteresownym cudotwórcą,to może uda mu się stworzyć ciebie od podstaw na obraz i podobieństwo czlowieka ;D

Sarama

zapamietaj sobie ze antysemityzm to nie ktos kto nie lubi zydów tylko ktos kogo zydzi nie lubia.

biznesmen bezinteresowny? chory jestes czy ci sie teraz pogorszylo? a faktow nie zakrzyczysz :
stworzyl radio od podstaw
tv trwam od podstaw
wyzsza szkole od podstaw
buduje swiatynie
siec tel
geotermia
to premier donald ma atrybuty wladzy budzet i nic doslownie nic nie potrafi zrobic oprocz propagandy PR i sprzedarzy resztek majatku narodowego za bezcen

Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org