sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Palikot to Made in PALAND,Zdrajca

oj jasio poleca uszywac opcji szókaj

http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=177714&t=177714

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Palikot to Made in PALAND,Zdrajca

Polecam Zenobiusz Ferenc ul. Sklodowskiej

Pajacu sam manipulujesz tym a mi pieprzysz że ja cie przepraszam pfff

Karlikowski Ireneusz Gabinet Chirurgiczny Wojska Polskiego 31/ 11

Mariusz Gruszfeld

Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(

Grzes89 on pyta o instruktora a nie o ośrodek :]
kejmil no ja jakoś zdałem bez problemu, kolega, któremu poleciłem go też zdał za pierwszym razem.

no i? widzisz tam słowo czeczen?

Ciekawe, czemu pominales, ze rownie wysokie poparcie mial Cejrowski? :> To sie wlasnie nazywa manipulacja ;) Czemuz to Cejrowski Ci tu nie pasowal co? ;) Bo jest Ci blizszy swiatopogladowo? :) Smiejesz sie, to smiej sie z wszystkich, czemu tak wybiorczo? :)

Zreszta przeczytaj sobie jak brzmialo pytanie...

Badanie przeprowadzone na grupie 1000 osób w wieku od 13 do 24 lat miało wskazać osobę publiczną, która prezentuje "cenione przez ankietowanych cechy i poglądy".

Moze gdyby pytanie bylo po prostu o autorytety, to wyniki bylyby inne, a tak to ludzie skupili sie na osobach znanych z ekranu tv...
Pozniej oczywiscie pomija sie tresc pytania, tylko grzmi kogo to mlodzi maja za autorytet ;) Nie mowiac juz o tym, jaki poglad na zycie moze miec 13 latek...

Adamosxx powiem Ci, ze swoim zachowaniem i nieustannym zasmiecaniem forum robisz jedynie z siebie idiote. Przez co szkodzisz nie tylko sobie, ale i wszelkim tresciom ktore popierasz... Wiec gratuluje swietnej roboty ;)

hmm...

i nie działa..
nie wiem czy dobrze robię, ale zdjęłam klawisze, przeczyściłam i nadal nie działają.
Po zdjęciu klawiszy próbowałam wcisnąć przycisk, sprawdzając czy działa i nie reagował.
Może ktoś mi powie czy dobrze robię??
Może ktoś zna dobry serwis komputerowy w Łomży?? dzięki

byc moze!!!!!!!!!!! ale jak mam sie zachowac wg ciebie? ELLKA?? nie wiem ile masz lat - ale jestem ciekawa czy ciebie tez trzymano w sikach i odchodach!! mam nadzieje ,ze teraz twojej kultury nie obrazilam!

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

nieprzesadzam jestem zainteresowanA

Testu sprawnościowego nie ma sie co obawiać. Ja faktycznie poćwiczyłam rzuty piłką ale cały tor przeszkód pokonałam bez problemu z dosyć poważną kontuzją nogi do której bałam się nawet przyznać żeby nie wyrzucili mnie z sali :))

Co do treści ogłoszenia, wszystkie firmy zajmujące się lataniem po chałupach i wciskaniem ludziom kitu zamieszczają bardzo podobnej treści. Łatwo się zorientować, gdzie nie warto nawet dzwonić :)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

ja jebie nawet komorki swojej nie miales ? :D

z tego forum nie da się wylogować :)
musisz usunąć historie, czasami to pomaga

tylko trzeba trochę poczekać

Treść jest ukryta

Mistrzu więc działaj! Nałóż śmieszną czapeczkę usmaruj ryja na biało-czerwono. Otrzymasz miano pajaca i będziesz mógł sobie oglądać tą Swoją siatkówkę;] Ja jednak pozostanę przy ŁKSie nawet jeśli miałoby zostać nawet 50 tych najwierniejszych. "NAJWIERNIEJSZYCH" Wiesz co to znaczy? Pozdrawiam

a ja stanowczo odradzam!!! poza miłą obsługa nie ma tam nic co moglo by swiadczyc o wyzszosci nad innymi lokalami w lomzy i okolicy. bylem na tym weselu miesiac temu i bylem glodny. na polmiskach prawie nic nie lezy, poza dekoracja :)))), mala ciasna sala, a cena kosmiczna jak na lomze.

pamietajcie ze w duzej mierze goscie wspominaja ilosc i jakosc dan cieplych, jak i przystawek i nie jest dla nich zbyt istotny wystruj sali!!!!
polak glodny to zly:))))

baranowski nie polecam

To chyba nie te forum.
Wejdź na forum: http://www.gut.nazwa.pl/forum/
Chłopaki na pewno coś poradzą.

pytam o administracje a nie pedagogike specjalna

Tak tak w temacie, na 20-25 osób, w miarę tani, mile widziane dodatkowe atrakcje, gdzie proponujecie? może być w Łomży albo w bliskim sąsiedztwie

Z góry dziękuję:)

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Dziękuję bardzo za wszystkie opinie!
Chyba zdecyduję się na dr. Ołdakowską, najwięcej pozytywnych opini przeczytałam o niej, jeszcze raz dzięki i pozdrawiam :)

hej no i po MS uczucia mieszane zobaczymy co bedzie jak ktoś ma jakieś pytania to niech wali :) nic mnie raczej nie zaskoczyło 95% było tu na forum jak nie wiecej pozdrawiam

"WOLD MEBLE"-szybkie solidne fachowe perfekcyjne nowoczesne swietne projekty robione przez szefa zabudowy szafy 503113797 p o l e c a m

rudy błazen z druhem

haha no widze wlasnie ze ma wiecej w glowie po tych autorytetach hahaha
rydzyk i owsiak to tacy sami biznesmeni gamoniu pisze ci tu WYRAZNIE tylko owsiak ma poparcie polskojezycznych mediow i taki gamon jak ty wierzy w to ze owsiak jest bezinteresowny bo tak ci w tv powiedzieli.

dran jesli chodzi ci o ciegielki na stocznie to masz złe info gdyz sprawa wyglada tak: kazdy kto zwrocil sie do RM o zwrot dostal pieniadze z powrotem zas rydzyk powiedizal ze jak ktos chce to te pieniadze beda na inny cel czesc wycofala czesc zostawila na inny cel wiec co ci do tego? ty wplacales? nie wydaje mi sie.

jasiu nie poleca simateha , za to poleca sklep Ekspert za blaszakomi

ice jak bedziesz jeszcze cos pisal to najpierw wez 10 oddechow otrzyj peowski jad z ust i napisz w cenzuralnych slowach jesli tak umiesz.

i ponawiam gdzie jest bufetowa z kanapkami?

a zobacz w Łomży dalej porządku nie ma z tymi targowiskami?

adamosxx Owsiak i Rydzyk to tacy sami biznesmeni? Twierdzisz, ze Owsiak bierze sobie 10 tys. od tej kasy ktora zebral (nie wiem skad ta kwota, ale niewazne). Jest to ulamek procenta tego, co trafia do potrzebujacych. Powiedz mi teraz ile z tego co trafia do Rydzyka idzie na takie cele?

Co do stoczni, to jedynym uczciwym rozwiazaniem byloby odeslanie kazdemu pieniedzy bez pytania. Rydzyk powiedzial, ze odda tym, ktorzy zechca, tylko zapewne juz nie tak energicznie i glosno jak o zbiorce, wiele osob zapewne nie slyszalo o tym, ze moga chciec zwrotu, innym sie juz po prostu nie chcialo ciagac z tym. I Rydzyk swietnie sobie z tego zdawal sprawe. Na pewno nie bylo to uczciwe dzialanie, znalazl sposob jak wyludzic mase pieniedzy i tyle.

Ale skoro juz stwierdziles, ze Rydzyk i Owsiak to tacy sami biznesmeni, to tym bardziej nie rozumiem, czemu jednego z nich wysmiewasz, a drugiego promujesz jako autorytet? Znow ta dziwna sprzecznosc pogladow...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

nie wysmiewam zadnego owsiaka tylko niech nikt nie mowi ze on robi zbiorke bezinteresownie to raz a dwa, ten sprzed w szpitalu to nie owsiak kupil tylko ludzie moze nawet wy jak cos wrzuciliscie. owsiak to organizator ale bierze za to pieniadze wiec nie jest taki swiety jak mi tu piszecie.
rydzyk ..no dla mnie nie ale dla dzisiejszej mlodziezy powienien byc autorytetem skoro liczy sie dla nich tylko kasa a on umie ja robic i stworzyc cos od podstaw.
a co do kasy ktora ktos wplaca na radio.. to kazdy jest wolny i wplaca gdzie chce co? na prowadzenie radia szkoly trwam chca to wpacaja wiec co ci do tego?

mistrz418 - to Twoim tokiem rozumowania - GDYBY ŁKS za 4 lata wszedł do ekstraklasy, to by się niezła sumka uzbierała:))))) ha ha gdyby, tak gdybać to Ty możesz, na temat każdej dziedziny życia, np. Gdybyś się nie urodził, to by było mniej przeciwników klubu, który był zakładany przed wojną i przetrwał do dziś! Nie Twój temat - się nie rozpisuj, a jak już to robisz, to pisz bez błędów, bo oczy bolą.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Treść jest ukryta

skladnia jak u Kononowicza :)

BO TAM JEST TAKI SYSTEM JEST

BO TAM JEST TAKI SYSTEM JEST DONOSICIELSTWO LUDZIE SA ZLE TRAKTOWANI PANUJE KABLOWANIE DONOSICIELSTWO"

ale ty jestes pacjent moze zdjecie kutasa chcesz? nie bede sie lansowal na forum pozatym nie dokonca chyba zrozumiales co napisalem , przeczytaj jeszcze raz

Konsul2 moze jasniej bo balagan w twojej wypowiedzi

Problem z Czeczenami w Łomży wynika z głupoty decydentów.
Skupili wszystkich w jednym miejscu, a powinni porozrzucać maksymalnie.

Podobnie jest z Arabami pod Paryżem. Mieszkają w specjalnie dla nich wybudowanych blokach i leją się miedzy sobą, a jak im się to znudzi, to podpalają samochody.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org