poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
opluwamy wszystkich i co?????

adamos czy ty jestes jakiś niedojebany piszesz ze to nie ty pisałes ten artykuł ale zmierzasz swoimi wypowiedziami do treści zawartej w nim później ktoś napisał o czeczencach a ty zaraz z tekstem typu "a czy ktos o nich cos mówił" ***** pajacu zajebany nie zgrywaj debila większego niz jestes skończ zakładac tematy zakop sie 100 metrów po ziemią i nie wychodz
ostatecznie nie lubie cyganów czeczenów i w sumie dla mnie niczym sie nie różnią jak to zawsze mawiam ze to jeden *** ale powiem ci ze jestes jeszcze bardziej ******** od nich a jeżeli ci przeszkadzają to wyjdz na miasto i spróbuj własnoręcznie ich polikwidowac a jeżeli brak ci jaj to zamknij pysk na wieki

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: opluwamy wszystkich i co?????

wygodne :)

ty naprafde byc gópszy nisz ustawa o czeczenskich emigrantach pszewiduje :(

jesiu idioto nie zasmiecaj jakl nie masz nic do dodania

Najlepiej zapytaj się księdza u siebie w parafii, on bedzie poinformowany gdzie obecnie odbywają się kursy

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Chciałabym poznać Waszą opinię na temat żłobków funkcjonujących w Łomży. Od jakiego wieku dzieci są przyjmowane? Jak wcześnie trzeba "zajmować" w nich miejsca? Jakie są koszty?

cybermass co tu rozumiec twoj anarchiczny bełkot? wyjdz na miasto i morduj czeczenow to sie popisales ale sie nie dziwie pewnie masz przeszlosc kryminalna jak wszyscy w PO ( w Polsce obowiazuje jakies tam prawo a nie prawo piesci pajacu), poza tym nie podałes gdzie uzylem slowa czeczen w glownym watku....czekam albo przepros.
ps i jak masz zamiar wyskoczyc z jakims wyzywaniem i daszym bełkotem to sobie daruj pisz tylko na temat.

najlepsze będą przewiewne

w niektórych województwach są organizowane w szkołach policyjnych kursy

nie wszedzie....

ale warto sprawdzić

wystarczyło sie wcześniej zapisać i jechało sie na kurs przygotowawczy z instruktorami, można było popatrzeć poćwiczyć itd.

ciebie przeprosic ? taki kawałek ścierwa chyba sobie zartujesz pajacem mozesz nazwac swojego starego ale nie do mnie z takimi tekstami pisząc na forum nic nie zdziałasz poza tym nie masz jaj i bał bys sie publicznie wystąpic albo co gorsza narazic sie grupce czeczenów tak więc słowo pajac zostaw dla siebie wewntualnie dla kogos w rodzince widze ze jestes niedojebanym pisowcem i kochasz ojca rydzyka więc twoich poglądów nie da sie juz zmienic i jak to mówią tylko głupiec nigdy nie zmienia zdania...

adamos wyjedz ***** na bezludna wyspe tam twoje miejsce

czy WY MAMUSKI I TATUSIOWE WIECIE czym faszerujecie swoje kochane, oczekiwane dzieci!!???MADRA MATKA !!!!!!!!!!!! nie zalozy celulozy i nie wiadomo jakich swinstw swojemu dziecku!!!!!!!!!!!!!!!!JEDNA Z DRUGA ZAKLADAJCIE NORMALNE ZWYKLE PIELUCHY!_______ dziecko nasika to sie zmieni i wypierze JAK JEDNA Z DRUGA SOBIE WYOBRAZASZ GDYBYS TY LEZALA W TEJ CHEMII -sprobuj!!!!!!!! nie kaze tobie caly dzien w tym chodzic -----wystarczy 2 godz! --------- wtedy sie przekonasz na co narazasz swoje dziecko!!!!!! jedna idiotka z druga!!!!!!!!!!!!! dziecko nie mowi -wiec niech placze CIEBIE NIE BOLI!!!!!!!!!!!!!!Jestemn zdziwiona ,ze lekarze WAM nie mowia o szkodliwosci pampersow!!!!!!!!!!!!!!!!!Z mojego gabinetu , kazda matka u ktorej zobacze pampers jest wyganiana jak bura suka (chociaz nie chce obrazac suk) BO MAJA WIECEJ UCZUCIA , MILOSCI i litosci nad swym potomstwm , NIZ NIBY MUNDRE MAMUSKI!!!!!!!!!!!!1

nie mogę się wylogować z tego forum, z jakiego powodu?

I tak prawdopodobnie 24 lipca na walnym klub ogłosi upadłość a jeżeli oficjalnie potwierdzi się ,że nie dostaliśmy licencji to na 100% zaczynamy wszystko od początku .

halina gdzie przyjmujesz?Chętnie zgłoszę się na wykład na temat zdrowego i rozsądnego postępowania z noworodkami i niemowlakami. :P

"niemowląd" :)
no comment

ale jesli jest napisane pracownik administracyjny np sekretarka to chyba juz nie chodzenie po domach?

Halina- żal.pl

________
Malachit

aha czyli szukaja glupich - dzieki za informacje

Tak jak napisał Jony_Cage może być tak , że klawisze się skleiły , można spróbować przeczyścić . Jeśli dalej nie reagują niestety będzie trzeba wymienić klawiaturę :) . Miałem podobną sytuacje , u nas w rodzimej Łomży mało kto chciał podjąć się wymiany,a podejmując się, to za zbyt dużą stawkę. Polecam przejrzeć na allegro , znaleźć klawiaturę do danego modelu i samemu wymienić albo poprostu dać komuś wymienić , nie jest to zbyt skomplikowane :) Zawsze jest możliwość podpięcia zewnętrznej klawiatury pod USB :)

Pozdrawiam:-)

________
Malachit

ta chodzenia, mozesz chodzić i cały dzień i nagabywać ludzi, czasami możesz nic z tego nie mieć. a blok po bloku, klatka po klatce, mieszkanie po mieszkaniu, i tak przez prawie całe miasto. Czasami wciskasz kit, aby tylko wzieli i podpisali umowe, za którą masz prowizje o równowartości 20zł. Stosuje się presję słowną, na która narażeni są szczególnie starsi ludzie, ukrywa się np.dodatkowe opłaty, czas trwania promocji itp. Pchanie się do mieszkania na hama to podstawa. Byłem na tzw. przyuczeniu (pierwszy dzień), czyli stałem tylko z boku i patrzyłem, na szczeście...,w sumie ludzie nie dawali się nabierać. Po przejściu ok.kilkunastu bloków tylko jedna osoba podpisała umowe. Czyli gościu zarobił 20zł na dzień!!! Nie warto było sobie zawracać głowy, ale przynajmniej można ostrzec innych.

będzie jakiś konkretny sponsor to i ŁKS będzie grał, a tak z roku na rok taka sielanka bez hajsu kombinowanie, to długo sie tego nie podciagnie. Jak od nowa wszystko się ogarnie to powinno wyjść to na dobre dla klubu.

Żadnej zawodowej piłki , od III ligi wzwyż, w Łomży nie będzie. Brak środowiska. Kilku zapaleńców niczego nie zdziała wobec powszechnej niechęci do piłki w mieście /?/ Łomży. Gdyby było tyle pomocy co niechęci to ŁKS grałby w ekstraklasie. Pora to sobie uswiadomic.

To tylko/aż dobry sponsor i kilku ludzi ze znajomościami dla których nie liczy się to że na klubie zgarną trochę kasy. W Łomży może być zawodowa piłka tak jak w innych miastach o podobnych rozmiarach np.: Ząbki, Pruszków, Świnoujście, Kluczbork, Łęczna. Miasta które wymieniłem są nawet mniejsze a jakoś mogą;]

a swoja droga czy ktos widzial pracujacego Cygana? ja nie, a zyja na wysokiej stopie

życie .. ;p

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org