Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niech Pan Premier wytłumaczy sie |
Nie wyobrażam sobie posiadać pojazd mechaniczny i nie dłubać w nim nie interesować się nim. Takie maleństwo jak skuterek byłoby u mnie rozkręcone dziesięć razy i znałbym każdy kabelek i każdą śrubkę. Nie wystarczy wziąć od rodziców 3000 zł i jeździć. Trzeba się trochę zainteresować;] Później na trasie przykładowo kapturek ze świecy Ci spadne a Ty w płacz i do taty. Tata nie ma czasu skuter do serwisu a tam policzą Ci za to że zajął im 2 m kwadratowe, za to że wypełniał przestrzeń i za to że musieli nałożyć kapturek i nagle cena z kosmosu. Tak że bierz narzędzia rozkręcaj i się ucz. Zaoszczędzisz czasu i pieniędzy a zyskasz podstawową wiedzę;] Powodzenia PS. Nie wiem ale słyszałem że na skuterach/motocyklach facet na Sikorskiego nieźle się zna. Dokładnego numeru domu Ci nie podam bo nie pamiętam ale jest to za rondem w stronę mostu po prawej stronie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niech Pan Premier wytłumaczy sie |
Rozumiem Cię Bemol ... Gdybyś go złapał po chwili zapewne byś leżał kopany na glebie :)))
|
|
Gdyby admin strony 4 lomza był bardziej aktywny, to już dawno by ciebie za te twoje bzdurne teksty zablokował. Nawet za ten temat. Popisujesz się i te twoje wypociny tylko ciebie rajcują.
|
|
chociasz jestescie niemili dla mnie, to i tesz was posdrawiam :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
adamos kazdy cie juz tu olał
|
|
Adamosxxx stara się zwalić winę na inne nacje za swoje życiowe kalectwo.Oni coś robią się starają ,a ty jesteś burak któremu trzeba wszystko na tacy podać.Ja właśnie takich polaków bym wypierdolił.Na co i po co nam tacy niedorozwoje.
|
|
Są różni ludzie a prowincjonalność miasta jeszcze pogarsza sprawę. Myślę, że powinieneś zapomnieć o zajściu, albo przynajmniej dać se spokój z podejmowaniem jakichkolwiek akcji, bo sam dobrze wiesz jak to się może skończyć. Co do systemu karnego jak i samych "mundurowych", cóż, uważam, żę w tutaj potrzebna jest wielka rewolucja, jeśli chcesz żyć bezpiecznie, a znając nasz rząd, taki przewrót nie nastąpi. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
A ja postrafiam wszystkich: oszołomóf, darmosjadóf, rasistóf, itiotóf psycholóf, kipolóf, fyznafcóf o.rycyka, słóchaczóf RM, oklondaczóf Tel. Trfam, stutentóf WSM, fiertniczych s Torunia, i fszystkich posa sobom.
|
|
Czy ktoś może wie w jakiej parafi czy miejscu są teraz organizowane kursy przedmałżeńskie w Łomży? Prosze o pomoc za 3 miesiące ślub a ja jeszcze nie mam kursu, a na necie nie ma takich informacji :(
|
|
Prawdopodobnie sklejają się klawisze od spodu, można to naprawić domowym sposobem wyciągając blokujące się klawisze i przeczyścić.
|
|
w niektórych województwach są organizowane w szkołach policyjnych kursy nie wszedzie.... ale warto sprawdzić wystarczyło sie wcześniej zapisać i jechało sie na kurs przygotowawczy z instruktorami, można było popatrzeć poćwiczyć itd. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Pampersy z biedronki lub z rossmana są bardzo dobre,wygodne,przewiewne i niedrogie :) Trzeba tylko dobrać rozmiar (w kilogramach) i płeć. Wszystko jest napisane na opakowaniu :)
|
|
Przepraszam Cię Jasiu. Już nigdy nie będę spamować w Twoich tematach na forum :(
|
|
czy ktos wie co to za firma na talesa z miletu 9?
|
|
rewelacyjny jest Grafit i Flesz . Bylem na 2 weselach Grafitu i 4 Flesza i jesli chcesz miec rewelacyjna muzyke na weselu to wybierz któryś z tych zespołów . pozdrawiam
|
|
Siemka Chciałbym zakupic GPS. Jak w temacie proszę o poradę odnośnie zakupu tego urządzenia zaprowadzającego do samochodu .Kierowców którzy to posiadają .... Bez głupich komnentarzy
|
|
Kiedyś na forum był poruszany temat GPS, naprawdę profesjonalnie wszystko zostało wyjaśnione (kwestie nadajników, odbiorników, oprogramowania). ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ludzie ! Gość ma odmienne zdanie od większości z nas i trudno. Ma do tego prawo, kto powiedział, że wszyscy muszą mieć takie same poglądy. Możecie go nie lubić, nie zgadzać się z nim, ale po co go tak wyzywacie? Zamiast bluzgać i podnosić sobie ciśnienie czytając jego posty, ignorujcie go i nie czytajcie. Nie lubi czeczenów jego sprawa oni też go pewnie nie lubią. W końcu to jest w pewnym sensie miejsce publiczne gdzie różni ludzie wchodzą nie tylko z Łomży i czytają jak się łomżyniacy obrzucają mięsem. I tak uchodzimy za prowincjonalną dziurę ale czy sami musimy dawać powody do takie postrzegania nas ? Swoją drogą adamosxx jeśli się czujesz zagrożony z ich strony, to czy nie prościej iść na policję i powiedzieć co ciebie dręczy? Tylko zapewne będziesz musiał to jakoś racjonalnie wyjaśnić a nie, że czuje się zagrożony bo w Łomży mieszkają Czeczeni. Jeśli jakiś Czeczen coś nawywija to mów o konkretnej osobie a nie generalizujesz. Gdy jakiś Polak ukradnie coś w innym kraju to znaczy, że my wszyscy jesteśmy złodziejami? Idąc tokiem twojego myślenia wychodzi, że tak.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |