Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzieci wasz Tatuś umarł. Spakujcie się, wypędzają nas ... |
klub był bardzo dobry. promocje kuszące, szło się bardzo dobrze pobawic tylko ludzi mało :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzieci wasz Tatuś umarł. Spakujcie się, wypędzają nas ... |
Adamosxx: piszesz:zbych a kto za to odpowiada? tez ja ze w wlk bryt maja problem z obcymi? To wina osobliwej ideologii, której wydajesz się hołdować. Nienawiść i strach przed innymi- to bardzo źli doradcy. Takie "przekonania" nie sa obce i innym narodom, wszedzie są tacy, na których działa chory nacjonalizm bo w idei chrześcijańskiej takie poglądy sie nie mieszczą w żaden sposób ( mozliwe to jest natomiast w katolicyźmie i Islamie).
|
|
I zapewne przez mało frekwencją klub zamknięty,a szkoda... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
On po prostu nie może znieść, że w ankiecie zabrakło Rydzyka! Był czas, ze dopytywałem się tych sekciarzy o przykłady gdzie Rydzyk bezinteresownie komukolwiek pomógł. W odpowiedzi otrzymałem tylko inwektywy; tak i teraz: Owsiak zrobił dla chorych ogromnie dużo- Rydzyk natomiast nigdy i nikomu -NIC NIE POMÓGŁ! Jego wyznawcy wierzą, że zaprowadzi ich do nieba (choć on sam tam nigdy nie był wiec i drogi nie zna :-).
|
|
fajne imprezy to były tam może kiedyś jak atom był ale to tez na początku zanim same dzieci nie zaczęły tam chodzić,teraz to tam nie było i nie będzie nic ciekawego
|
|
www.meble-na-zamowienie.pl baaaaaaardzo solidnie
|
|
u mnie bedzie gral NEW SYSTEM ale slyszalam ze bardzo dobry jest GRAFIT i GTW
|
|
Telesfor Saracyn 0 507 071 525 Sarama
|
|
zbych no pleciesz jak zawsze.. moj strach jest wyimaginowany mowisz wobec np czeczenow? a wiec te porwanie to mi sie wydalo tytlko i wydalo mi sie ze o nim czytalem. jesli tak podejsc to masz racje ps jak bedziesz głodny to nie jedz bo to tylko twoja wyobraznia
|
|
Czemu koniec?
|
|
Pani Ewa miała kiedyś bardzo intensywne życie ;) Pewnie zazdrosne żony i koleżanki pani Ewy "kolegów" piszą źle o salonie ;)
|
|
Czyli większość doradza mi wdawanie się w bójki. Otóż załóżmy że ja mu dołożę i co dalej ? Jakoś bardziej mi się widzi, że on też może mieć kumpli i ja mogę mieć kumpli............ bezsensowna wojna jakich wiele. Poza tym co za honor lać się z przygłópem który ma jakiś swój problem - nie jestem psychiatrą. Najlepszą obroną jest atak ( tylko że to sprawdza się w filmach lub w sporcie ) Życie to inna bajka i każdy przejaw agresji rodzi jeszcze więcej agresji. Nie będę chodził na siłownie tylko po to żeby komuś nakopać - też mi cel............ Jakoś mało osób nie przewiduje że podchodząc do kogoś kto Was atakuje może tego mocno pożałować do końca życia z różnych względów. Zbyt wiele w życiu słyszałem o ludziach, którzy najpierw komuś z pasją rozbijają głowę a póżniej płaczą na ławie oskarżonych że to nie umyślnie itp. brednie. Załóżmy że ja mu dołożę - myślicie że chce mi się walczyć ze wszystkimi jego kumplami z wiochy ? To już nie szkoła gdzie chroni grono pedagogiczne - niektórych ludzi lepiej izolować i leczyć........ ale pierwszy raz słyszałem że przemocą można kogoś wyleczyć z przemocy. Uważajcie na siebie w lasku jednaczewskim i dzwońcie na policję no każdy kto się wda w bójkę jest w tym momencie przegrany
|
|
A niby w jakim celu mam sie zastanawiac nad soba? To nie olimpiada, wiec nie sciemniaj, w wielu innych kwestiach wymienia sie np. pierwsza dziesiatke. Wymienili tych ktorzy zdobyli najwiecej procent poparcia i akurat Cejrowskiego sobie pominales... wygodne. A teraz zaczyna sie odwracanie kota ogonem... Zabawne jest to co wypisujesz, na Owsiaka najezdzasz, ze pomagaja ci co wplacaja, a on to jeszcze kase dostaje... Jakby nie organizowal orkiestry, to nie byloby na co wplacac... I skad wiesz ile on sobie bierze tak wlasciwie? A za moment piszesz, ze Rydzyk powinien byc autorytetem, bo teraz sie liczy kasa, a on ja potrafi robic... hahah... Podwojne standardy? Rydzyk sie oblowil symulujac zbiorke kasy na stocznie gdanska, z ktorej nie rozliczyl sie z ani zlotowki i kantujac na podatkach. Wiec jesli to jest dla Ciebie autorytet, to gratuluje. Ludzie zacznijcie krasc! Wazne to umiec "robic" pieniadze... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
To było do przewidzenia;/ Po co pytasz czemu koniec? Pewnie się cieszysz co? Cały czas zakładałas tylko posty przeciwnko Amnesimax...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
haha fajnie sie was czyta poziom dyskusji jak u waszego idola stefana myszkiewicza-niesiolowskiego. poziom debilizmu w ost postach przekroczyl wszelkie granice az niechce mi sie wierzyc co te gimnazja z was zrobiły wtornych analfabetów nie umiejacychj czytac ze zrozumieniem proponuje wam oddac wladze czeczenowm np no bo czemu niby tacy nie tolerancyjni mamy byc a wy bedizecie tylko zamiatac ulice i tez bedzie dobrze. cybermass gimgowniarzu to pokaz gdzie napisalem w glownym watku o czeczenach pajacu ... poziom miles85 dyskwalifikuje cie zeby nawet ci odpisac niesioło-palikot.
|
|
cybermass powiem ci wiecej jestes niedorozwinetym wystrzalem z gimnazjum ot co. jasiu GDZIE MASZ TAM SLOWO CZECZEN sie pytam? co łatwi mi przykleic łatke co?
|
|
daj swoj numer gg ... robie wszystkie napedy lacznie z liteonem...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |