sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
misja księży podczas Euro

a co ma piernik do wiatraka...?
znasz podstawowe zasady gry w piłkę nożną ? / to odpowiedz sobie na to pytanie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: misja księży podczas Euro

Testy twojego dziadka na mnie nie robia wraszenia, wiec pszykro mi bardzo :/ ale mósisz siem wysilic choc minimalnie intelekóalnie hcac mi óblizyc, mosze akórat w klatce shodowej w kturej miezkasz styka tyle na chopakof, ale na mnie to za malo :/, popracój nad miesniem verticalis linguae moze co?

Nie wiem czemó karzdy próbóje mi dokopac :/ przeciesz ja tylko wyrasilem zwoja opinie w pefnej kfesti, nie wymienilem konktetnych nikuf, a tu odrazu troje uzytkofnikow tego foróm hce mnie skopac i zdeptac spamójac bez senzu :(

Sa tu wogule jakies inteligentne, na poziomie lódzie, zdolne wyrazic w kilku zdaniah wlasna opinie na tego temata bez bicia jasia po jego i tak horej głofie ..?

I teraz pani Ewa pokazała wam klasę ! tak trzymać. Gabinet od lat jest prowadzony na najwyższym poziomie, zawsze bardzo podkreślam fachowa obsługa, bardzo sympatyczne panie, miła atmofsera. Pozdrawiam właścicielkę i personel gabinetu tak trzymać pani Ewo powodzenia i proszę się nie przejmować niedorzecznymi komentarzami . Pozdrawiam

juz nie bende ;/

dać może:) tylko jeśliby grali Niemcy z Izraelem a kartka byłaby na korzyść naszych sąsiadów to sędzia mógłby zostać posądzony o popieranie nazizmu:)

apostata

hehe ten klub to niewypal

Treść jest ukryta

twójPsychiatra napisał(a):

> to nie o to chodzi ze ktos nie chce zadzwonic, tu chodzi o
> chore prawo jak zadzwonisz to bendziesz ciagany po policji
> sadach itd

Z Tobą się zgadzam. Ktoś wyżej napisał,że ludzie to świnie..o nie wiem, uszy mi nie rosną.......może jak ktoś ma świńską grypę..........a na serio, to nie brakuje debilów. Bemol, noś komórkę ze sobą i wtedy wrazie czego dzwoń na policję i sprzątną kolesia.

Akurat sprzątną kolesia - jak mu sam z łokcia nie dopier*olisz, żeby poleżał z godzinę, to tak będzie ganiał i innych, aż się nadzieje na mnie.

rudy błazen z druhem

Co za głupi temat.... Śmietana ty to masz w głowie po przewracane

http://evcom.blog.iwoman.pl/wpis,modlitwa;wysluchana;-;madonna;odwolala;koncert,21042.html

adamosxx debilu

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Debile

Efelinkajedensiedem: no kaszdemu jasiofi sie zdasza zrobic błond, jasio by hcial miec fakacje, ale musi cieszko pracofac i pracóje :( jak to napisal pefien mondry uzytkofnik tego forum "fakacje to majom tylko dzieci", a rosryfki to mam duszo, nie nażekam

AdminAdmina: nie wszyscy, tylko co po niektruzy :/

Zapraszamy na imprezy bulwersujemy problemy, bawimy się do końca. Drinki za darmo - ale gdzie?

heheh spoko:D ale podobno ty masz 10 lat?/ to jak jest, i jak ty pracujesz,skoro siedzisz przed komputerem:P

No to przedstaw sie nam:D

rozumiem twoje chamskie zachowanie:
raz jestes wyborca po
dwa jak nie masz argumentow zaczynasz wyzywac
hahah

Up: Nie wiecie czy może w sympatii takie rzeczy robią?

Treść jest ukryta

szkoda człowieka, ale + za odwołanie koncertu. Nie ejstem mocherem, ale nie lubię tej madonny.

ma ktos kota syjamskiego samca bo szukam do pokrycia kota .

Poziomy abstrakcyjnej osobowości naszych forumowiczów niczym nie różnią się od poziomu Łomżyńskich ludzi, użytkowników, Zapewne są wyjontki.

Jaś :)))

Treść jest ukryta

Czy ktoś z Łomży (lub okolic) wybiera się do Chorzowa na koncert U2?

PYSKA3976, a to musi być koniecznie kotka syjamska? Zgarnij jakiegos kotkie spod śmietnika, niech kot się zabawi o wygoń to kotkie. Tylko ciekawe, jakie on woli, dziewice, czy po przejściach. Z podwórka o dziewice bardzo ciężko . . .

apostata

porażka. . .

a ja egzamin na prawko w tym korku zdawalam :/ godzina meczarni..... szkoda gadac (zdany:)

Lusiaczek znowu mnie zdradza -_-

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

Witam. Otóż chcę zakupić oświetlenie do mojego rowerka. W związku z tym mam pytanie, czy wybrać raczej zestaw z diodami led, czy raczej z żarówka halogenowa? chcę na ten cel przeznaczyć około 40 zł. Zaznaczę, że jeżdżę często po zmroku a i nieraz nocną trasę bym zrobił. Może jakieś linki do allegro mi polecicie?Dzięki za góry za pomoc:) (Aha chodzi mi o przednią lampę :P )

Dzięki za opinie, a jeslii chodzi o ośrodek jazdy to kogo polecacie. Wiadomo, że były poprzednie tematy tego typu, ale wiadomoże co jakiś czascoś się zmienia.

Dioda emituje naprawdę mocny strumień światła spokojnie porównywalny z
dużą latarką na baterie R20. Czyli ja polecam diode

twojtczak@intertor.net
gostek z łomży ma 4 bilety

a mosze takie cuś:

ale to tylko dla chardkorofcuw, jak nie jestes nim to se darój, zaletom tego spszetu jest to, rze ty widzisz a ciebie nie widzom :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

trzeba bylo kupić markowy zestaw led, nie jakis "z lomzynskiego mahatanu".

swoja drogo za 40zl to nic rewelacyjnego nie kupisz.
przecietna lampy to koszt ok 100zl (tyl+przud), wtedy morzesz miec pewnosc ze bedzie doskonale swiecic.
polecam: cat eye, kellys

Uwaga!!! nabity :)))))

Simmtech...sklep do dupy przeproszeniem. Może i najtaniej ale idzie to w parze z jakością.

A-Z siedziales mi chyba w glowie bo uwazam tak samo xD browar wiadomo firma nastawiona na zysk z zagranicznym kapitalem ale miast samo strzela sobie w stope, od 1926 roku ŁKS byl i byc musi tylko jak ? :/

Uwaga!!! nabity :)))))

widze ze nie wiesz co odpisac wiec zaczynasz szkodowac i zalowac i moheryzowac:) mi iebie bylo juz szkoda po przezytaniu pierw twojego wpisu

mistrz ku.rwa wiesz co to tradycja? to jak ty chcesz siatkowki to idz na plaze meijska ktos tam zawsze gra ?odpowiada ci? nie poruwnuj dziwki do ksiezniczki a co da ci hipermarket w lomzy?atrakcje? mzoe kino jedynie ale to bedzie i tak i tak ,zaklad pracy? ze niby miasto ma go zlaozyc czy co? dzieciaki chodza szlugi pala ,pija cpaja od malolata z nudow, sport to dla wielu szansa a dla innych poprostu rozrywka czy wielka milosc

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

na stronie edukatora jest również taki wpis z 9.11.2012

'Zarząd Stowarzyszenia ,,Edukator” w Łomży z radością informuje, ze od 1 listopada 2012 rozpoczęliśmy procedurę przygotowywania 48 miejsc w grupach żłobkowych, tworzonych w ramach projektu pt.: „Dziecko w grupie żłobkowej w Łomży – rodzic wraca do pracy” realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego nr POKL.01.05.00-00-200/12 Priorytet I Zatrudnienie i integracja społeczna Działanie1.5 Wspieranie rozwiązań na rzecz godzenia życia zawodowego i rodzinnego.
Zgodnie z zatwierdzonym przez Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej harmonogramem okresie od listopada do 31 grudnia trwać będą prace remontowo - adaptacyjne sal, nabór i szkolenie kadry do grup żłobkowych, nabór beneficjentów projektu. Od 2 stycznia 2013 dzieci rodziców spełniających wymogi do zakwalifikowania, rozpoczną pobyt w zorganizowanych w projekcie grupach żłobkowych. Dofinansowanie kosztów pobytu dzieci w grupach żłobkowych /bez kosztów wyżywienia/ obejmuje okres od stycznia 2013 do 31 grudnia 2014. Dzieci w wieku od 20 tygodnia życia do 3 lat. będą objęte opieką przez 5 dni w tygodniu w godzinach od 8.00 do 18.00. Grupa docelowa projektu to rodzice powracający na rynek pracy po przerwie związanej z urodzeniem dziecka i/lub wychowywaniem dziecka od 20 tygodnia życia do 3 lat.
Stowarzyszenia "Edukator" w Łomży
Łomża, 9 listopada 2012"

a remont w tej sali zaczeli w przedszkolu po 20.12.2012r, równie radośnie 21.12.2012 przekonują że śnieg spowodowal opóźnienia i mebli nie dowiozą na czas i że z planowanego otwarcia grupy w dniu 2.01.2013 nici i że zapraszają dzieci od 7.01. W dniu dzisiejszym szlifowali ściany, może jutro pomalują a w poniedziałek przygarną maleńkie dzieci do nowo wymalowanej sali. Tymczasem starsze dzieci mają się gnieźć w maleńkiej 16 m sali. Dodam że 5 latki maja rónież obowiązkowy program nauczania i wszystko będzie się odbywalo w malenkiej klitce bo ktoś stwierdził że zrobi niezły biznes na żłobku

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org