Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
smolensk/las kabacki porownanie pod kątem twardosci drzew |
konkluzja wlasnie robie UJAWANIam bo w propagandowch mediach tvn polsat itd nie powiedza o tym
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: smolensk/las kabacki porownanie pod kątem twardosci drzew |
Jeśli to pytanie było do mnie, to odpowiadam. Pytam się grzecznie na forum, czy ktoś z Łomży wybiera na koncert U2 do Chorzowa. A "Volumee" odzywa się w imieniu wszystkich forumowiczów.Po co? Jak nie jedzie, to niech się nie odzywa (zwłaszcza w imieniu innych). Czasami przeglądam forum na 4lomza i pomijając analfabetyzm zdecydowanej większości, stwierdzam, że kultura "wypowiedzi "piszących pozostawia wiele do życzenia. A'propos Jeziorka, bo pewnie to Cię zabolało, to poszukaj w archiwum tego forum tematów dotyczących "koncertów" w Jeziorkowskiej stodole. Wystarczy rzucić hasło na forum, że taka a taka "gwiazda wystąpi w Jeziorku i już miłośnicy dipolo potwierdzają swoje przybycie. Jak chcą, to niech tam jadą. Ja mam to w d.... , ale nie odzywam się na tematy, które mnie nie interesują.
|
|
do haneZ: dobże , ze nie mósze z tobom rosmawiac osobioscie, straszelnie mósi ci pachnąć z gemby, nie mósialeś sie chwalic w co sporzyważ :/ a jesli to byla proposycja wsulnego posiłkó to raczej ani ja ani ałtor z niej nie skozysta, raczej se poszókaj jakiejs dziefczyny góstójacej w tego typu potrafach i z nia sie ómów na tournée .. jedzac takie cos popadniesz tylko w horoby Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
i jestem pod wraszeniem twojej felgi, którom masz w sygnatósze, z takom flegom zrobilbys fórore swoim fiatem 100 25 pe u mnie na dzielnicy wielkie WoW Takos
|
|
ale takiem chesapeake wystarczy ze pwowiedza w tvn ze to przypadek i on dalej bedzie chodzil usmiechniety ze taki fachowy dziennikarz pracowal w tvn az go buzek wzial na rzecznika
|
|
i co żal cie za dupę ściska z tego powodu? beznadziejny jesteś.
|
|
drewniany :P
|
|
hehhheh patrzę i widzę, że kilku peowiakom już wstyd przyznać się do swojej partii. żalosne.. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
najpierw myślałem, że jesteś zwykłą cipką która robi sobie jaja na forum bo nie ma prawdziwych kolegów, teraz wiem że jesteś mega pizd.ą i totalnym lamusem 3maj się
|
|
Ok skoro 'ujawniasz' to czemu nie robisz tego na odpowiednim forum, gdzie faktycznie będziesz mial rzeczową rozmowę na ten temat? Chyba, że nie zależy Ci na tym, bo tutaj i tak nie znajdziesz nowych sprzymierzeńców, bo kto był za PO to i tak taki argument go nie przekona, a kto był przeciw to Ci przyklaśnie ale nie jesteś w stanie nic więcej osiągnąć moim zdaniem.. Ps. Rambo777 gdybym była zwolenniczką PO to jakoś taka wiadomość by mnie za specjalnie nie ruszyła a bynajmniej nie na tyle żeby wyrzec się partii, bo brak obiektywizmu jest spotykany na każdym kroku. Tak jak tutaj adamosxx próbuje oczernić PO niedostrzegając zapewne niedoskonałości swojej jakiejś tam partii, a to że telewizja kłamie wiadome jest od dawien dawna..
|
|
Ma ktoś link do zakupu biletów Madonna takich pewnych z sprawdzonych źródeł. Chcę żonie zrobić niespodziankę bilety Madonna, Czar wspomien lata 80/90 pliz only pewne wiarygodne źrółdła Grzeszę wspomnieniami U2,Metallica Katowice, koncert albo liga siatka. Tylko bez komentarzy dla mnie to rocznica ale inna,
|
|
Już nie.
|
|
Tak, egzamin w korku, rzeczywiście wiele umiejętności trzeba posiadać, żeby go zdać:D heheh
|
|
Miller al. legionów bardzo solidnie
|
|
http://www.pardon.pl/artykul/9145/cyganow_nie_obslugujemy_rasizm_czy_rozsadek skojarzylo mi sie z pewnymi przybyszami ktorych pełno juz w mieście i tez maja wiecej praw od rodowitych mieszk.
|
|
haha jacy debile smiac mi sie z was chce moze jeszcze napiszcie ze to moj artykuł POkemony. ale rozumiem jak sie niema nic do powiedzenia to tak sie pajacuje jak wy
|
|
Pakero: siem wrescie zdecydój co .. jusz pszepraszaż, a za kwile znofu :( Madzia: ty nie musisz pżepraszac, tobie wolno spamofac w postah ;)
|
|
potrzeba mi jakieś namiary na prywatny gabinet chirurgiczny w łomży (niezainteresowanie i niemający nic mądrego do napisania nie odzywać sie)
|
|
ja raczej tegom nie napisalem , będąc na tfoim koncie bo nie znam chasłą do niego, fięc zrobiles to ty albo tfuj mlotszy brat, a pajacem to nie jestem !!! aj sie tylko czasami pajacami lubie pobafic :/
|
|
Tom bardzom smutne, rze mieszasz w to samego stfórce :/ chyba nie znaż trzeciego pszykazania z dekalogó biblijnego :/ "Nie będziesz wzywał imienia Pana, Boga twego, do czczych rzeczy, gdyż Pan nie pozostawi bezkarnie tego, który wzywa Jego imienia do czczych rzeczy." Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kazdy osrodek jest dobry, to czy Cie naucza to juz od Ciebie zalezy, jak sie nie przylozysz to sie nie nauczysz "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |