Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz |
Treść jest ukryta
|
|
do roboty by sie wzieli nieroby, a nie atrakcji się chce, wrażeń szukają. Niech sobie kupi rękawice i poszuka partnera na sparing. Myślę, że chętnych będzie mnóstwo. P.S a mówią, że teraz za darmo to nawet w mordę nie dostaniesz:) jednak u nas nic się nie zmienia... ________ Malachit
|
|
Nie.
|
|
jak jestem dnem to ty jestem mółem z tego dna, zaczoles myslec i wymysliles "poprostu zal" , rzeczywiscie rzal nafet nie peel tylko raczej eru
|
|
Pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu, że "małpa w czerwonym"została rzeczniczką Buzka była refleksja jak w tytule czyli wierna służba=nagroda
|
|
Nie chodzi o to, że mam coś do U2, Boys czy do Ciebie, poprostu nie wiedziałem o co Ci chodzi ;] A co do Jeziorka, to mnie ono nie obchodzi bo ja tam nie jeżdżę
|
|
Wiadomo na kiedy jest planowane jego zakończenie?
|
|
Czyż nie ma lepszej chwili na remont jak środek lata, piękna pogoda i sobota rano, kiedy wpatrzona w siebie warszawka pod pretekstem kilkunastu godzin wolnego czasu, pędzi na wyśmianą przez siebie wieś zwaną Mazurami(Podlasiem). Za utrudnienia na drodze drogą Stolice serdecznie przepraszamy! rudy błazen z druhem
|
|
wszystkim jasiom wolno fszystko !!!! i nie mósza nikogo pszepraszac
|
|
jak byłem mały to wypadłem z kołyski
|