czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PO 29% PIS 28%najnowszy sondaz

Treść jest ukryta

do roboty by sie wzieli nieroby, a nie atrakcji się chce, wrażeń szukają. Niech sobie kupi rękawice i poszuka partnera na sparing. Myślę, że chętnych będzie mnóstwo.
P.S a mówią, że teraz za darmo to nawet w mordę nie dostaniesz:) jednak u nas nic się nie zmienia...

________
Malachit

Nie.

jak jestem dnem to ty jestem mółem z tego dna, zaczoles myslec i wymysliles "poprostu zal" , rzeczywiscie rzal nafet nie peel tylko raczej eru

Pierwszą myślą jaka przyszła mi do głowy po przeczytaniu, że "małpa w czerwonym"została rzeczniczką Buzka była refleksja jak w tytule czyli wierna służba=nagroda

Nie chodzi o to, że mam coś do U2, Boys czy do Ciebie, poprostu nie wiedziałem o co Ci chodzi ;] A co do Jeziorka, to mnie ono nie obchodzi bo ja tam nie jeżdżę

Wiadomo na kiedy jest planowane jego zakończenie?

Czyż nie ma lepszej chwili na remont jak środek lata, piękna pogoda i sobota rano, kiedy wpatrzona w siebie warszawka pod pretekstem kilkunastu godzin wolnego czasu, pędzi na wyśmianą przez siebie wieś zwaną Mazurami(Podlasiem). Za utrudnienia na drodze drogą Stolice serdecznie przepraszamy!

rudy błazen z druhem

wszystkim jasiom wolno fszystko !!!! i nie mósza nikogo pszepraszac

jak byłem mały to wypadłem z kołyski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org