poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KTO i jak nami manipuluje

Widzę dużą ilość postów tego idioty jasia śmietany ile ten pół mózgi debil ma lat ? Czy to jest dorosły człowiek z zaburzeniami osobowości ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KTO i jak nami manipuluje

Treść jest ukryta

założył temat ten, co tak pisze poprawną polszczyzną że aż oczy bolą i nie da się tego czytać...

a czemu?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Każdy Jasio jest bezbłędny :) Bez wyjątku:) ..
Ale Jasiu sa wakacje a ty caly czas przed kompem?? Idz na dwor,pograj w pilke z innymi Jasiami, typu fasola nie fasola:P Troszke rozrywki:P pzdr

no hociasz Lusiaczek, wie na czym polega dyskósja na forum, prafo, czekamy na fiecej takich ansłers

I się nie bulwersować, że Jasiu_Smietana i inni to ja, ja jestem jeden jedyny i mam na imię inaczej niż Jaś!

miałem tylko podac swój pesel i uzyskałem wynik,karol do przodu będzie

kota masz i chcesz żeby kot go pokrył? ;-DDD GejoKoty!!!!

HEHEHHE DOBRE !! ;)

1."Anty polska telewizja"? a gdyby była za PiSem to byłaby wręcz patriotyczna?

2. Ten dział jest poświęcony ogólnym wiadomościom, forum na temat polityki znajduje się niżej więc nie wiem po co to i tak zaśmiecone zbędnymi informacjami forum obrzucasz jeszcze politycznymi brudami..

3. Nie szkoda Ci czasu na takie bezcelowe stwierdzenia? Jeśli coś Ci nie pasuje to zamiast narzekać czy daremnie gadać zrobiłbyś coś przeciw temu. Nie lepiej pójść i zagłosować na odpowiednią Twoim zdaniem partię niż robić takie czcze wywody? W końcu nikogo z sympatyków PO lub ludzi mających określone preferencje nie przekonasz na zmianę orientacji politycznej. Chyba, że jedynym Twoim celem było wywołanie kłótni, bo od dawien dawna wiadomo, że POLITYKA, religia i sport są tematami wzbudzającymi najwięcej kontrowersji-jeśli taki był zamysł to po prostu żal mi Ciebie.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org