Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy wyborcy Tuska nie widza ,ze prowadzi On ich na zielone laki jak stado BARANO |
A może na Poznanskiej serwis samochodow amerykanskich?? Tam zajmuja sie amerykanami a jak wiadomo amerykany=automaty wiec moze tam?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy wyborcy Tuska nie widza ,ze prowadzi On ich na zielone laki jak stado BARANO |
mam znajoma, ktora zajmuje sie dofinansowaniami dla czeczenow, to 1 dostaje od 400zł do 2000zł na OSOBE !! nie na rodzine... zyc nie umierac, ale co do nich.. mam ich za sasiadow i narazie nie narzekam, nie przeszkadzaja jak do tej pory. Mysle, ze z nimi jak i z innymi ludzmi... jedni sa spokojni, inni niebezpieczni i chcacy zadzierac z innymi :) pozdrawiam
|
|
Re: czy wyborcy Tuska nie widza ,ze prowadzi On ich na zielone laki jak stado BARANO |
heheheh o typy :D
|
|
ale jasio01 ty to jestes madry naprawde gratuluje. Chłopak potrzebował pomocy to co w tym złego a jak wy widzicie to ze trzeba rozwiazywac wszystko silą to kupcie sobie plecak i dajcie go rodzicom bo wam nie dlugo beda w nim przynosic jedzenie do miejsca w grądach woniecko albo do czerwonego boru:D. Co uwazacie ze dzownienie na policje to ''kaszana'' ciekawe co bys zrobil jakbys po wakacjach został swoj dom okradziony to ciekawe gdzie bys poszedł.
|
|
|
no bo wsie solidaryzują się ze sobą... Łomża z Szepietowem, ciut nie mutualizm...
|
|
adamosxx wypisujesz wybitne debilizmy, na politycznym jątrzysz i ogólne forum chcesz zasmrodzić ??
|
|
......!!!!?????? rozp......ala mnie to co tu czytam..... jak można wypisywać takie głupoty? taki pijany małolatprzez nikogo nie ganiony nabiera tylko pewności siebie..... jestem ciekaw co byście powiedzieli jakby za pare lat zamiast uganiać się za spokojnymi ludźmi na łące potrąciłby na przejściu waszą matkę, albo dziecko, albo z zaskoczenia wypierdzieliłby komuś z Was kilka zębów? takie "gówno" na motorynce trzeba kultury uczyć od małego..... bemol, tobie radzę poprosić jakiekoś koleżkę aby cie podwiózł parę razy w miejsce zdarzenia, myślę że to jakiś miejscowy fircyk głupa palił, może poznasz skuterek stojący na którymś podwórku, a wtedy : policja, łomot, albo w najlepszym przypadku spuszczenie powietrza z kół, lub kijek w szprychy..... pozdrawiam
|
|
ty baba jestes czy chłop ? :| nie umie sobie poradzic z gówniarzem co do niego biegnie to zaczął uciekać . Moge sie założyć sie gdybys nie uciekał a biegł w jego strone , to "agresywny nastolatek" naj*bał by w badeje i taki byłby finał twojego ekscesu , czlowieku bądź MĘŻCZYZNĄ !!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |