Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tłok, smród, upodlenie - tak PKP wozi Polaków! |
nie kradnij
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tłok, smród, upodlenie - tak PKP wozi Polaków! |
No i zajebiście dzwonie dziś do kwp katowice no i uprzejma pani mi wmawia ze nikt nie dzwonil wczesnie, że niby 20 jest spotkanie rekrutacyjne i na ktorym bierze się miare do mundurów, a tydzień temu taki telefon dostałem z tamtego miejsca... W dodatku mi mowi ze oni jeszcze nie mają limitu ustalonego i nie wiedzą jak tą rekrutacje przeprowadzić, więc ja nie wiem ******* człowiek czeka, jeździ zalicza wszystko a na końcu mu mówią, że oni nie wiedzą jak zakończyć proces rekrutacji, idzie się wkurzyć co nie? Zamiast pracować to od 2 miesiecy siedze bez roboty i czekam :( **** **** **** ****** polityka. Sorry za przekleństwa, ale człowiek musi jakoś odreagować:) Sarama
|
|
;) A co ma do kibicowania fakt czy jest to wieś czy ".miasto"?
|
|
o k*rwa hahahahahhahaha no nie moge hehehe „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A ty jasiu musisz sobie tak posty nabijać? Więc jak znajdzie się ktoś?
|
|
lepeij owsiak i wojewodzki hehe zenada sam niewiem miles czy sie smiac z ciebie czy ubolewac ze mamty tkich imbecyli jak ty w spoleczenstwie
|
|
jestes pusty. ot co kupiles sobie xboxa, a teraz bleszczysz ze ci zle. niestac na gry? to po co ci konsola? ktos cierzko pracowal by twozyc te gre, a ty od tak hcesz ja ukrasc. z czystym sumieniem. ________ Malachit
|
|
to ile ty masz lat chyba 10 ze sie boisz przestan hehe glupoty wypisujesz jakies co ci dwuch leszczów zrobi a jak zauwarzyli ze sie boisz to on w tedy ci dojebie.... Proste
|
|
a czy jest okreslony wiek na te zajecia?
|
|
powiedz gdzie pracujesz, gdzie mieszkasz. zobaczymy czy bedziesz taki kozak jak ktos ukradnie ci to czego dorabiales sie pol rzycia. cokolwiek ukradniesz zlodziejem bendziesz. a zlodziej to zakala spoleczenstwa. nie obhodzi mnie co zrobisz ze sprzetem, a obhodzi co bedziesz z nim puzniej robil.
|
|
Autor: adamosxx (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 17-07-09 13:14 ..przed nastoletnimi czeczenami. ty zobacz, tobie to już putinem oczy zarosły.
|
|
adamosxx (pięć piw proszę) http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Plik:HPIM4471.JPG adamosxx znak
|
|
a adamosxx znowu pieprzy o czeczenach. zmień płytębo ta już jest zdarta.
|
|
Zapraszamy na tygodniowe bezpłatne zajęcia organizowane przez Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych pod hasłem "Szukamy Talentów". Wygląda to na kryptoreklamę. Co na to admin 4lomza.pl. ?
|
|
trzeba nosić komórkę ze sobą wtedy do nikogo nie będzie pretensji że nie zadzwonili ani nie było żadnej reakcji
|
|
1. Dobrze ze Bemol pisze o takich zdarzeniach, trzeba uprzedzić innych i wcale się nie dziwię, że uciekał, być może ten małolat był mocniejszej budowy lub po prostu "wyrośnięty"- ( być może, być może, być może...., a być może to tamtejszy "wiesiek" i ma moc w łapie;P). Poza tym skoro Bemol nie chciał się bić to jego sprawa. 2. Co jeśli taki "frajer" zaczepi kobietę lub staruszkę??? to ona też "leszcz" bo się nie biła;P, l 3. Reagujmy na takie sytuacje!!!!! 4. Opisz dokładnie jak wyglądał, podaj szczegół (trzeba było spisać rejestrację) lub chociaż zapamiętać. 5. Nie jestem za zemstą;P, no ale prowokację możesz zrobić :D pozdrowienia dla normalnych
|
|
jasiu z różanca u ciebie natomiast nic nie pracuje wszystko do wymiany ________ Malachit
|
|
może myślą że tak jest poprawnie :/
|
|
to nie o to chodzi ze ktos nie chce zadzwonic, tu chodzi o chore prawo jak zadzwonisz to bendziesz ciagany po policji sadach itd
|
|
haha analfabetysta naucza uczonych tego jeszcze nie było 100 xD
|
|
Hmm... Poprostu żal ... Jasiu jesteś DNEM.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |