poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dlaczego "ostatnie słowa" są tajne?

Wszyscy mieli ale już działa:)

Zapraszam wszystkich do bandy Jadowite Weze!
Przyjmujemy bez ograniczen:)
Jezeli jestes zainteresowany odezwij sie na priv:)
Moj nick Lomzyniak:)
ZAPRASZAM!!! :D

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dlaczego "ostatnie słowa" są tajne?

Dopisuję się bo też widzę problem. Każdy zdrowo myślący człowiek, który widzi co się dzieje i próbuje nawiązać rozmowę na ten temat jest od razu rasistą. Najlepiej tak stwierdzić wtedy wszystko jest cacy, a reszta to margines i patologia. Nie chodzi o to, że nie chcemy tutaj czeczenów czy innych nacji, ale o tolerancję i przystosowanie również imigrantów, którzy powinni się stosować do pewnych ram tradycji i kultury kraju, w którym przebywają, gdyż mając to wszystko za nic narażają się na różnego typu eskalacje przemocy. Oczywiście wina tkwi po obu stronach, ale równouprawnienia i tolerancji nie może być wtedy, gdy obcokrajowcy są traktowani znacznie lepiej niż rodowici obywatele(mówię o kwestii socjalnej),zaś nastawienie tych pierwszych wynika z przeświadczenia, iż im to się należy!!Rozumiem kwestię politycznej poprawności, ale ludzie nie dajmy się zwarjować!!!!Wiem jakie opinie mają osoby z opieki społecznej, będąc na wywiadzie środowiskowym i to co one mówią,aż nie przystoi mi powtarzać.....BEZ KOMENTARZA.....

Super Zespół FLESZ!!!!

A ja biorę ślub w katedrze :) Dużo też nie chcą ok 500 zł-600 odrazu z zapowiedziami. Niestety nie mogłam u kapucynów bo już zarezerwowane wszystkie godziny były. Więc jak chcesz u o.kapucynów to radzę jak najszybciej.

Ja jako green mam dużo green pojęcia a gdzie działkę tanio kupić to sama bym chciała wiedzieć...
No ale niezły chwyt,niezły : "..kto ma duuuużo zielonego pojęcia??? " :D
Aż takie debile tu nie siedzą,nie bój się..;)

juz zarezerwowałam :) jak zapisywał to tylko my byliśmy na ten dzien, jak narazie.
chcieliśmy na 17 aole bedzie nabożeństwo czerwcowe na 17.30 wiec bedzie na 16.30
pierwszy raz byliśmy w czerwcu, ale kazał przyjść w lipcu.
Mi akurat zależało na konkretnej dacie bo to dzien moich urodzin no i sie udało. a dekoracje juz zamawiałaś?
Jeśli możesz to napisz co gdzie i za ile :)

a ty n kogo bys glosowal? pewnie nie jestes "trendi"

był artykuł w aktualnościach

z jednej strony mają rację. Łomża to nie wieś lecz z drugiej strony co im przeszkadza ze na obrzeżach miasta ktoś ma zwierzęta.
Wielkie hodowle świń to może i przesada, ale kury nikomu nie przeszkadzają.
Patrząc na to jeszcze z innej strony to rozrzutnik jadący środkiem miasta z którego spada obornik to nie najlepszy widok...
Co by nie postanowili to i tak nie dogodzą wszystkim!

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

do malgo23:
dzieki za info, w koncu dzisiaj zadzwonilem do kadr, pani powiedziala, ze jeszcze zdecydowanie za wczesnie, mam sprobowac ponownie po weekendzie, przekaz swojemu koledze co tez zdawal 9 lipca;) pozdro

no to wlascicielka dała popis hehe, żałosne, uzywajac nicku ewela111 i opisujac swoj salon, tylko szkoda, ze dopiero po kilku minutach skasowala e-mail, ktory był widoczny, to dopiero ewela111 pokazalaś swoją klasę, hehe

Od dawna już było wiadomo, że Żydzi sporządzali listy osób które miały wyjechać na Sybir.

Kama69 ja ostatnio byłam na weselu i właśnie świadkowa miała taką sukienkę i bardzo ładnie wyglądała. Nie koniecznie to musi być długa suknia, ale najważniejsze byś ty sie w niej dobrze czuła :).

Klara a w jakim miesiącu masz te wesele?, napisz jak było.

O matko aż głowa boli od czytania tego co piszesz..weż rób błędy ale na jakimś oryginalnym poziomie "jak dotychczas"a nie w ten sposób..teraz to już słowa poprostu zniekształcasz-a to się ciężko czyta.......... Jasiu trzymaj poziom bo zaczynasz pisać jak rasowy analfabeta.......:/

witam moze ktoś się oriętuje w jakiej cenie może być czytnik nawigacji oraz zmieniarka cd to tego modelu samochodu

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

sprzedam ps2 z laserem do przeczyszczenia i kilkoma grami i jednym dzojem.50zł

Do kolan jak najbardziej sukienka może byc, a co do kolorkow, to żeby nie zlac się z panną młodą i hmm, też nie jakiś wyraźisty. Wg mnie to blady rózowy, niebieski, złoty, zielony jasny - ale nie żarówka, seledynowy... To zależy w jakim Ci kolorze do twarzy :)

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Będzie biała jak śnieg, nowa prosto z pracowania i jdnoczęściowa

Takos

Zaara z dekoracją kościoła poczekaj, gdyż u nas koszty dzieliśmy na połowę z inną parą i mieliśmy śliczne żywe kwiaty i w ogóle wystrój ładny, wiem, że trzecia para się nie zgodziła i później Panie to zbierały i zamieszania sobie tylko narobili, a i żywe kwiaty zostawiliśmy na ołtarzu :)
A więc z dekoracją możesz poczekac na miesiąc przed, wziąc od księdza nr do innych osób, które tego dnia mają ślub i sprawa załatwiona i dużo taniej.
A i co do parafii Boboli, ksiądz nie robi problemów :) I nawet jak Cię xx lat nie widział, dajesz $$ na zapowiedzi i wypisuję Ci kartkę na miesiąc przed ślubem :)
A dokładnie datę jaką masz?? Może 26.06??

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Da się grać. Pełen zestaw. Przerobione ? odpisz może zakupie :P

nadal jest te poletko przy prusa?

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

trzeba wyczyścic lub wymienić laser i bedą gry chodziły

No ale napisz czy sie podejmiesz czy nie najlepiej jak byś mi podał nr gg :P

Przestańcie, jak ktoś ma chować jakieś bydło, to niech przeprowadzi się do Piątnicy, Zawad lub Giełczyna, bo za pare lat nikt nie odróżni Łomży od pobliskich wiosek.

A jaka wersja konsoli ? Przerobiona aby chodziły kopie zapasowe? Co w zestawie?

a ja wypowiedź jasia nie czytam i już tego nie rozszyfrowuje. To jest już nudne i oczy bolą. Pzdr. dla normalnych, trolle jasie do łóżek, od rana już się napinacie, więc zaraz popękacie.

Jasiu zacytować moją wypowiedź-zacytowałeś bezbłędnie.A jednak można,co?

26.06 :P

odkąd pamiętam chciałam tą datę :) no i sie udało

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

nie rozumiem, co ma wspólnego morze z ksero :)

Takos

Skup makulatury jest na spokojnej zaraz koło skupu złomu. Na zbyt wielki zarobek nie ma co liczyć, wiadomo :D. Nie wiem w jakich granicach mieszczą się ceny ale warto spróbować. W każdym razie z tego co wiem skup nadal tam funkcjonuje.

Bemmmaa ach te Bemmyyy

WOW Łomża na wykopie i aż 5 wykopów...

mi jakoś to nie wychodzi te kopiuj wklej

oj nie wiem czy w Łomży znajdziesz , ja jako mechanik twierdze ze to są trudne skrzynie

rudy błazen z druhem

mi czeczeni nie przeszkadzają

Józef Piłsudski

Treść jest ukryta

jebać czeczenów!!! darmozjady i nic wiec... na 10 czeczenów 1 pracuje he dobre ;p sa tacu co robia i do nich nic nie mam ,ale tych co siedza i tylko na sp5 w noge graja i nic wiej to nie toleruje!!!!

tak też myślałem:( trochę jest to niepoważne bo nie każdy zwinie się z obecnej pracy tak po prostu z dnia na dzień.

bez komentarza...

Na szczęście u oo. Kapucynów jest Pani organistka i bardzi ładnie spiewa
kiedy brat brał ślub w Miłosierdziu organista spiewał niczego sobie, nie wiem może był innny

Takos

płaca jak w każdym markecie - nie więcej niż 1200 zł, mało wolnego, ok 190 - 200 godzin w miesiącu pracujących

20010? całkiem niedługo to prawda

chyba w 2010
xD

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Zapraszamy na tygodniowe bezpłatne zajęcia organizowane przez
Miejski Dom Kultury - Dom Środowisk Twórczych pod hasłem "Szukamy Talentów".

Od 27 do 31 lipca będziecie mogli uczestniczyć w zajęciach podczas których poznacie style:
-Hip Hop
- New Style
- House
-Locking
- Break Dance

Zajęcia poprowadzą oczywiście dyplomowani instruktorzy tańca
Beata i Marek Kisiel.
tel.501-067-211

Wczoraj spotkało mnie nie miłe zdarzenie w Lasku Jednaczewskim. Jakiś nastolatek próbował mnie rozjechac z kolegą. Gdy zostawił kolegę zawrócił i z rospędzonego motoru wystawił nogę i mnie kopnął. Nie zaprzeczam że tego było już dla mnie za wiele i mu nawciskałem różnych niecenzuralnych wyrażeń. Już myślałem że po sprawie ale ten ćpun lub conajmniej pijaczek nastoletni zaczął mnie gonić i przejawiał chęć ze mną się bić. Ja odmawiałem i skutecznie mu uciekałem.

W rezultacie przeto że dobrze znam las uciekłem w bespieczne miejsce i zastukałem do pierwszego domku aby wezwac policję, pożniej zatrzymałem rowerzystów tez prosząc by wezwali pomoc...........

.............. i nic........... zero reakcji........... każdy się bał wykręcić numer na policję................ zaczynam się bać nie tego typa co za mną ganiał ale że kogoś mniej sprawnego dogoni i ubije jak wykrzykiwał. Jestem po wczorajszym zdarzeniu zszokowany ilu ludzi nie chciało kiwnąć palcem wobec zagrożenia czychającego na mnie lub ( no właśnie ) też i na nich. Każdy byle mieć wszystko jak najdalej siebie. W efekcie zgłosiłem fakt na policji ale wątpie aby po 30 minutach złapali sprawcę.

Mysłałem że na ludzi można liczyć. Teraz wiem, że każdy potencjalny przechodzień ma Ciebie gdzieś i to co z Tobą się stanie.

Na koniec światełko nadziei, że jest inaczej - na mostku spotkałem pana który z miłą chęcią dał mi telefon przez który zadzwoniłem na Policję. Czyli tak 1 na 10 znajdzie się człowiek które wyraża odrobinę chęci do udzielenia niezbędnej pomocy........ KATASTROFA ! ! ! To ma być społeczęństwo ? Z takimi zachowaniami to niedługo nie wyjdziemy z domów ze strachu przed nastletnimi opryszkami

UMIESZ LICzYĆ TO LICZ NA SIEBIE CZŁOWIEKU ;-) KUP SOBIE PAŁE TELESKOPÓWKE JAK SIE BIĆ NIE UMIESZ BĘDZIE JECHAŁ TO ROZPIER*OL MU KASK NA ŁBIE. ;-) POZDRO 1369

4lomza.pl nie ma admina

Takos

CYTAT : Już myślałem że po sprawie ale ten ćpun lub conajmniej pijaczek nastoletni zaczął mnie gonić i przejawiał chęć ze mną się bić. Ja odmawiałem i skutecznie mu uciekałem.

W rezultacie przeto że dobrze znam las uciekłem w bespieczne miejsce

nie no jak to przeczytałem sobie przed chwilą to piznęłem śmiechem " SKUTECZNIE MU UCIEKAŁEM" sory ale to troche smieszne :P

Józef Piłsudski

No to jak znajdzie się jednak ktoś?

Ps: KrzychuFox taki kabel kosztuje 30 zł a nie jednemu byś przerobił napęd :P

Treść jest ukryta

swietna inicjatywa

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

już w dupe te czeczeńce nie lezą i tak nikt już nie wymyśli nic nowszego niż to co wszyscy już wiemy wię po co w kółko o tym samym?

zajebiaszczy sklep

mosze dlatego, ze maż nika z cyferkodóperkami, tylko potfierdzaż moje zdanie, mósisz sem zmienic nika ...

rudy błazen z druhem

a po ile kartofle w kauflandzie

CO za pojeby

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
Chocolate Spoon

bo amnesiamaxxx była wystawiona na sprzedaż, może ktoś kupił?

Żeby nie było bezpodstawnych opinii: nie jestem za PO ani nie jestem związana z żadną z partii politycznych.

Treść jest ukryta

agree @ psychiatra

Prawo w tym kraju jest tak zbudowane...raczej tak zdewastowane, że jeśli, doszłoby do walki i to ty byś się ostał na nogach, to ciebie by zgarneli za pobicie a nie jego za napaść. Prawo niestety nie przewiduje całkowitej obrony własnej. Osobiście jednak uważam, że powinieneś spuścić gnojowi lańsko w dupe bo twoje obecne zachowanie buduje go na duchu, myśli że jest koksem i dlatego też podejrzewam, że rzuci się na ciebie jeszcze raz, jeśli cię zobaczy, ponieważ myśli, że znów uciekniesz. Jeśli natomiast na wstępie wyrwie hita na ryj za takie bujanie to ucichnie i masz rewir wolny ;]
Nic nie rób, poprostu kiedy znowu zdarzy się ta sytuacja będziesz wiedział co robić. Ostatecznie wychodzi na to, że najlepszą obroną jest atak.

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Treść jest ukryta

Ibane kasztany zamiast w nocy to ogarniać to w dzień . i jaki to sens po kawałeczku po 0.25 asfaltu lać? ja P// zamiast całą na raz wyremontować .Zaraz ktoś napisze pewnie że nie mają pieniedzy złodzieje

Jaki wyczyn ,trzeba umieć trochę jeździć żeby jakoś zdać ; ]]] pozdro

Treść jest ukryta

typowe polskie zachowanie... freshpower jeśli Ci się coś nie podoba, a chcesz wyrazić swoją opinię napisz to łagodnie, nie musisz się poniżać swoją kulturą, nie widzę powodu żeby kogoś wyzywać
widzicie, zamiast poprawiać poziom kultury tego forum wypisujecie same wulgaryzmy

jak łatwo jest sprowokować człowieka...

rudy błazen z druhem

Weź się spałuj człowieku.

siemaż terz, dzisiaj nie bendzie padac, dzisiaj bendzie tromba, tez kce czata !

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org