Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
496 kryminalistow z tzw. "sejmu" w RP oczywiscie! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 496 kryminalistow z tzw. "sejmu" w RP oczywiscie! |
Ja byłam ostatnio w VANESSIE, rzeczywiście pani na pierwszy rzut oka wydaje się być obojętna ale w rzeczywistości jest to przemiła osoba która umie doradzić. Szukam sukienki na przyszły rok, i nawet gdybym kupiła ja wcześniej miałabym zagwarantowaną poprawkę i czyszczenie tuż przed ślubem aby leżała idealnie. Można było także umówić się że połowę kwoty zapłacę teraz a reszte jak bedę miała. Obecnie mają promocje -30% i najdroższa suknia nie przekracza 1700 (do kupna) Najgorszy salon w jakim byłam to pod filarami na górze, prowadzi go taka starsza pani, która jest hmmm dziwna. Wchodząc do salonu ona wychodzi na korytarz salonu i w nim prowadzi rozmowy z klientką. Kiedy chce pooglądać się suknie słyszy się komentarz "tylko proszę nie dotykać" TO SORRY JAK MAM JĄ WYBRAĆ! Ostatnio weszłam tam żeby zapytać się o welon z lekkim obszyciem ale nie lamówką i nie hiszpańską koronką , powiedziała że oczywiście mają po czym pokazała mi 2 wyżej wymienione :/ nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dżon terdziesci a kto je tymi debilami ? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Marian 2 - nie wiem czy zdążyłeś się po roku zorientować, ale zawsze jak grają polskie drużyny w pucharach, to jest komentarz, muzyczka jest w weekendy, chyba że Barca z Realem w sobotę gra?
|
|
zgadzam się z john 40. i trochę z jaś fasola. Na forum już się nie da wysiedzieć.jasiu śmitana jest do kitu ale jaś fasola pewnie też.
|
|
Kto ma dórzo gren poiencia njeh sie sgłarza!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
rere: Dziś dzwonilem i mój wynik to 160 pkt Zamierzam dostać się do Katowic, nabór lipiec 2009:) oby hehe... Jest ktoś na forum kto tam planuje się szkolić? Takos
|
|
123456789 popieram ale to tylko cząstka problemów jakie w mieście stanowią uchodźcy . Dlaczego tego mieszkania i zasiłku nie dostanie jakaś Polska rodzina , nie brakuje przecież polskich rodzin ,które żyją poniżej standardów w fatalnych warunkach mieszkaniowych borykając się z biedą i bezrobociem .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Dzięki dziewczyny! Mam jeszcze trochę czasu, więc przejdę sie po Łomży, ale też na pewno pojadę do Maximusa. Żeby tylko tam, nikt nie kupił takiej samej kiecki jak ja, bo to byłaby tragedia! Jak myślicie, czy świadkowa moze mieć suknię dłogości średniej, tzw. midi, tj. do kolan? Czy taka długość sukni pasuje świadkowej? nie przepadam za długimi, a może już mi się znudziły, zwłąszcza falbaniaste odpadają, mam ochotę na klasyczny krój... Długie i falbaniaste suknie są bardzo niewygodne, trzeba uważać, żeby nie zabrudzić, nie nadepnąć i żeby ktoś inny nie nadepnął, etc. a ja tego dnia będę miała trochę pracy :) I kolory... Słyszałam, że srebrny jest modny w tym sezonie, ale z kolei ten nie jest zbyt twarzowy. Hm... co myślicie?
|
|
Zaara, a chcesz nową suknię, czy używaną (raz)?? Białą, czy ecru?? I czy jednoczęściową, czy z gorsetem?? Takos
|
|
adamosxx głosowałby zapewne na Michasia "pinoczet" Kamińskiego i dwa w jednym, a osobno braci.
|
|
adamosxx znów próbujesz kąsać i mącić ? Tylko nie zamknij się w sobie biedaczyno, bo widzę, że coraz gorzej z Twoim EGO
|
|
Kibiców ŁKS-u ... nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
hmmm może kiedy zacznie się rok szkolny to idz do jakiejs podstawówki np sp 9 tam skupuja makulature ale od uczniów jednak moze od ciebie tez wezma ;] oczywiscie za darmo ^ rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |