Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy numer "Głosu Sumienia" już dostępny! |
POLO MARKET MÓJ ULUBIONY:) ta nuta nadal w tym sklepie leci mozna oglupiec od niej:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy numer "Głosu Sumienia" już dostępny! |
Popieram Panią Pani Ewela111
|
|
co do salonu PRINCESS powiem tylko tyle. Koleżanka która wychodzi za mąż we wrześniu była u nich mniej więcej w marcu, wybrała sukienkę ale kiedy powiedziała że ma ona być na wrzesień cena sukni podskoczyła w górę więc zrezygnowała z zakupu.
|
|
Mam problem, nie mogę wejść w INWENTARZ, nie mogę się napić ani inne rzeczy... pokazuje mi się jedynie Error... miał ktoś ten problem, albo wie jak go rozwiązać?
|
|
jak sądzicie gdzie mam kupić działkę w okolicach Łomży?
|
|
Dziękuję za odpowiedź. Mątwica jest blisko, więc mi pasuje. Czy zrobią mi tam i piaskowanie i malowanie proszkowe? Masz może jakiś numer kontaktowy? Takos
|
|
123456789 o co Ci chodzi, może zamiast wymyślać kolejny bzdurny post o podłożu rasistowskim zacznij uczyć swoje dzieci tolerancji do drugiego człowieka, wtedy jak Twoje dziecko dorośnie nie będzie zaczepiało obcokrajowców na Starym Rynku.
|
|
Na wykopie pojawił się tekst dotyczący ostatniej decyzji łomżyńskich radnych: http://www.wykop.pl/link/211173/absurdalny-przepis-wprowadzony-przez-radnych-z-lomzy Pochlebnie się o nich nie wyrażają.
|
|
dzieki programowi rzadowemu rodzina na swoim polega to na tym ze rzad doplaca polowe odsetek od zaciagnietej pozyczki ceny mieszkan znowu ida w gore
|
|
Za 50zł cały zestaw? Jaka wersja tej konsoli? Da się grać czy w ogóle nie czyta płyt?
|
|
dfa słofa : wewnętrzna artykulacja ... cos jasiofi sie zdaje , rze nie posiadaz tego skila , a morzna byloby nie miec problemó se zrosómieniem analfabetuf na całe rzycie , wystarczyło by wpakofac kilka pónktof rozfoju w tego perka za mlodu niemartf sie , pszeciesz zafsze mozesz przy nekst lewel opanofac tom bieglosć na poziomie podstafowym „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
wiecej zaplacisz za benzyne niz dostaniesz za makulature :} Takos
|
|
jak kasac i macic przedstawiam jedynie dane z ostatnij sondy wsrod młodzieży
|