poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Europa skręca w lewo, a Polska...?

Popieram wypowiedź jasiu_smietana (94.254.248.---) :)
Mądrze gada :P

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Europa skręca w lewo, a Polska...?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

właścicielka po zdobyciu pieniedzy unijnych chciala unowocześnic gabinet-niestety nie wyszlo, czasem marzenia przerastaja mozliwosci, zamiast wziac fachowca sama zaplanowala dolna cześć salonu (piwnica), gdzie odbywaja sie masaże jak i rownież zabiegi kosmetyczne, nie wiem gdzie jest sanepid-drzwi do łazienki nie ma-wszystko slychać, słychac i czuć troszke za duzo, drzwi do gabientu z masazem również nie ma, poniewaz niestety ściany sa krzywe i zaistnial również problem ze wstawieniem drzwi, poza tym łazienka bez drzwi znajduje sie naprzeciwko poczekalni, ludzie tam przychodzący załatwiaja swoje potrzeby na oczach innych, obrzydzające

Treść jest ukryta

To sama znajdź sanepid i go poinformuj...
Jak Ci sie tam nie podoba to po prostu tam nie chodź.

Treść jest ukryta

Dran przypalowcu... myslisz ze w Anglii jest wszystko angielskie w Grecji wszystko greckie itd ? Wez kolo i pie**olnij sie w czolo...

i znowu LItwin - najgorsi kierowcy z Europy powinni nie mieć wstępu na nasze cudowne drogi.....jakie drogi tacy kierowcy.....uwazajcie na siebie trpoche duzo wypadków jak na te lato

nie wierzę Luna,jasiu pisał że cię widział w realu i ze strachu chciał uciekać do śledziewa.Ja jemu ufam.uff uff.On ma oko ;D

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

beno mylisz pojecia kosmetyczka nie jest tylko od paznokci, a z uplywem czasu zwykle kosmetyki nie wystarcza aby utrzymac jak ty to piszesz wrodzona urode, natury nie da sie oszukac a co do tematu tez wydaje mi sie ze remont u p. Ewy trwa a salon i jego profesjonalizm bez zarzutu, a podobno tylko fryzjerki podrzucaja sobie "swinie" i co to kogo obchodzi skad ktos ma pieniadze, jezeli nawet z unijnych to nalezy pogratulowac bo nie kazdy dostaje te dotacje trzeba miec dobry plan

ostatnio słyszałem fajną nute tylko nie wiem jak ona sie nazywa....
leciało to jakoś tak ,,Serce skute masz lodem" i wiecej nie pamietam prosze o pomoc z góry dzięki

hehe Ewela111 to niby klientka a w meilu jak byk jest napisane ewa drwięga czyli właścicielka ale obciach brak słów
p.s
zajęcia z kosmetolgi prowadzisz słabo

Do lichten Jesli chcesz sie starac do innego województwa to musisz napisac prosbe do komendanta wojewódzkiego. Piszesz tam m.in. ile masz punktów i uzasadniasz swoja prosbe.

Chyba ktoś tu z zazdrości pisze jakieś głupoty,salon jest odnowiony,żeby każdy chodź tak w Łomży wyglądał to by było dobrze-bardzo fajny klimat,obsługa tez bez zarzutów chodzę tam i wiem a zajęcia w szkole prowadzi dobrze wiem bo mnie uczyła wiec nie pisz głupot jak pojęcia nie masz.

Milka 09 chyba w myślach zobaczyłaś mój a-mail. Dla Ciebie mogę być nawet właścicielką, to nie powód do wstydu. Ale dla Twojej wiadomości - to kompromitacja udzielać się tutaj w tak złym stylu. Wniosek z tego jeden , że te całe nasze forum nie służy zacnym celom...

Szkoda mi czasu na dyskusję z takim niedorozwojem.

rudy błazen z druhem

Mikusia mi robiła makijaż pani z salonu Amelia - p. Małgorzata Majewska i ona zajmuje się tylko kosmetyką twarzy, a swój gabinet ma w hotelu Polonez na przeciw tego salonu fryzjerskiego. Może i Ciebie ponuro malowała, ale ja zawsze prosiłam o mocny makijaż i żywe kolory i moja twarz była ślicznie rozświetlona, a pozatym p. Majewska musi się znac, bo nie na darmo do poprawek makijażowych, itp. zatrudniał by ją Gaps. Ale jak zawsze mówię kwestia gustu :)

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

Może Michał Bajor?

coraz wieksze debile są na tym forum.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org