Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Slask mistrzem |
Polecam salon Princessa na Al. Legionów, suknie dosc ciekawe i nie drogie!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Slask mistrzem |
Treść jest ukryta
|
|
basia12345 sama jestes krzywa wiec i ten masazysta ci juz nie pomoze. Z tego co mi wiadomo to remont tam jeszcze trwa. jakos tylko tobie nie pasuje. gabint jest profesjonalny nie tam jakies byle co. ja sama tam chodze i jestem zachwycona. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Częściej jest spotkać ludzi bez pojęcia
|
|
co za dzieci w teg czasah tylko im urzyfki w teh pusteh łbah :/ rudy błazen z druhem
|
|
no niestety jaś śmietana i inne kur** to problem togo forum ale co zrobic pełno niedorozwiniętych ludzi tu wchodzi więc wszystkie jasie tez mogą
|
|
Ja mam dużo zielonego pojęcia ale to nie znaczy, że będę Ci mówić gdzie masz działkę kupić. Pojeździj po okolicy i sie rozejżyj gdzie Ci najbardziej pasuje...
|
|
Witam. Szukam osoby która przerobi mi konsolę xbox 360. Sam szukałem ale niestety w Łomży nie mogę nikogo znaleźć może wy kogoś znacie? W gre wchodzi Łomża i okolice.
|
|
sklejcie dupy i nie siejcie zamętu, nudzi wam się chyba bardzo..
|
|
Niestety nie podejmuję się flashowania Liteona. Potrzebny jest do tego kabel na układzie MAX3232 którego nie posiadam. Nie znam też nikogo kto się zajmuje tym.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |