poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
wolność słowa, a telewizja TRWAm

formatach mid i kar też mnie ratuje . czesuaw1985 dzięki za pomoc jesteś spoko. duvall na Ciebie też mogę liczyć ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: wolność słowa, a telewizja TRWAm

Treść jest ukryta

obsługa nieprzyjemna, niesympatyczna moim zdaniem

Treść jest ukryta

Szczórki urodziły się w Polsce, potwierdzam :)
Nie są ani jadalne ani pitne, są miłe i inteligentne z odrobiną słodyczy :)

Pan Tomek Wam życzy

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Meczyk bedzie o 19,30 na polsacie sport,jesli dziś nie obejzycie do bedzie jutro powtórka o 16,50 na polsacie sport extra

witam przejezdzalem okolo godziny 18;20 droga Sniadowo Łomża policja stala nie chcial puszczac w strone lomzy czy ktos wie co sie wydarzylo moze jakies zdjecia

TIR VS BUS z informacji na CB 8 osob rannych

Treść jest ukryta

stoi kontrola przy Bistro w Łomży.
dajcie znać, jeślui będzie wiadomo coś więce, ok?

z działu informacje:

„Tylko cudem nikt w tym wypadku nie zginął” – tak mówią świadkowie, lekarze i strażacy, którzy przyjechali na miejsce wypadku jakie w środowe popołudnie wydarzył się w okolicach miejscowości Konopski Stare na drodze Łomża – Śniadowo. Około godziny 17.00 bus przewożących osoby, i dodatkowo ciągnący na lawecie inny samochód, zderzył się czołowo z TIR
Na razie nie wiadomo jak doszło do wypadku. Bus jechał od strony Ostrowi Mazowieckiej. W pewnym momencie jego kierowca nagle – nie wiadomo z jakich przyczyn - zjechał na przeciwległy pas ruchu i czołowo zderzył się z TIR-em.
Z pierwszych informacji wynika, że do łomżyńskiego szpitala przewieziono osiem lub dziewięć rannych osób. Stan co najmniej jednej z nich jest ciężki. Aby wydobyć kierowcę busa strażacy musieli rozcinać karoserię samochodu.
Droga Łomża – Śniadowo jest zablokowana.

Lusiaczek było szczurki uświadomić, a teraz masz problem.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

pieprzą głupoty, byłem na miejscu i widziałem, od strony Łomży jechał TIR, zanim ciężarówka która wyprzedzała pod górę na podwójnej ciągłej, z przeciwka jechał bus litwinski z 12 osobami i z lawetą z kolejnym samochodem, czołówka

daj adres email zaraz spakuje i wyślę;-)

Siemanko. Orientuje się może ktoś z was lub może ktoś wymontowywał radio w BMW e39.Chciał bym je wymontować i sprawdzić co może być przyczyną tego że nie odbierają mi fale radiowe.No gdzie nie gdzie mi łapie przy szpitalu :P a może wiecie co może być tego przyczyną.Antenę mam naklejaną z tyłu na szybę. A radio wygląda tak:

mario1980
Sprawa w sądzie nie powinna mieć żadnego znaczenia, bo nie Ty jesteś osobą oskarżoną i nie powinieneś mieć powodów do obaw.

kingdeo
Ja czekam tak jak i wielu innych aż znajdą się środki finansowe na badania lekarskie...

Wszystko przez koleiny i nadmierną prędkość.

Ale ja chciałam mieć małe szczurki :D
Nie mam problemu, tylko że sporo tych szczurków wyszło i mam jak narazie 5 chętnych. Po to założyłam ten post aby zapytać czy może ktoś chce szczureczka :D

na tv4 leci

hej

do galadan... moj znajomy mial tez 9 lipca MS w szczecinie i jak go wczoraj spotkalam to nie otrzymal dotad zadnej wiadomosci... ja mialam wczoraj MS i tez juz czekam... ehhh...

ghjgthjgh

Wielkie dzięki. Już radio ogarnięte :D

pochwaliles sie swoim bmw?

na clublomza.fora.pl nikt pomuc nie potrafil, czy juz nawet sluchac cie nie chco?
duma bmw sprawila zapewne ze to wlasnie tu napiszesz o swoim bmw rocznik 87 z niemiec.

Witam!!!

Chciałbym nieco rozjasnić ten temat.

Wszędzie, podczas każdej kolizji samochodu osobowego z skuterem czy rowerem, ZAWSZE WINA JEST ZWALANA NA OSOBĘ JADĄCĄ SAMOCHODEM. Nikt nie bierze pod uwagę, że taki pojazd ma ograniczony ruch oraz drogę hamowania.
Samochód prowadził mój znajomy. I z czego mi wiadomo to chłopiec jadący skuterem nie zachował szczególnej ostrożności i nie spojżał w lusterko i nie włączył kierunkowskazu zjeżdźając do osi jezdni.

Więc to nie wygląda tak jak zostało to opisane.

POZDRAWIAM

najlepsze meble a przy tym bardzo solidne robi StolMeb na ul, Nowogrodzkiej 81. Jest tam Pani ktora jest swietna projektantka!

kur.wa z niewiadomych przyczyn zjechal na przeciwlegly pas ruchu co za idiota to zdiagnozowal wiadomo czemu zjechal przez pier.lolne koleiny, droga w oplakanym stanie

jaka jest mniej wiecej cena za wypozyczenie sukni?

Treść jest ukryta

nie Jasiu nie chwaliłem ale jak byś był zainterere to zapraszam na www,MotoNe.pl

ze zdjec wynika raczej ze TIR zjechal a nie BUS

zawsze może zadzwonić i spytać ile taka przyjemność kosztuje

no teras to bendziez miał wżystkie sztahety w plocie , morze byź coż wiencej napizał o tym tfoim wwosie , ile kóniuf go pppppha , ile siana potszebuje na dzien, sknd masz ten zeiwaniazty spojler z dembofej deski .. no i najwaszniejze czy zawiszenie sie sprafca

z innego źródła wiem że TIR żeby nie uderzyć w tyl poprzedzającego go pojazdu zjechał na lewy pas ruchu i zderzył się z busem.

Coraz więcej tych wypadków;/
Po co dają takim ludziom prawo jazdy ;/

W salonie na Długiej jest ok :)

Nie masz programów do ściągania?

Fak nie dośc, ze ktos sie wycierpi przy porodzie to jeszcze ma za to płacić? Jak ktos jest ubezpieczony to nie powinien ponosić żadnych kosztów. Każdy ma inne zdanie na temat Łomżyńskiego szpitala więc najlepiej sama wypróbój i oceń :)

http://www.tvfilmy.pl/index

Skoro dopiero zdaje egzamin to jak może dostac mandat i punkty karne? Przecież Ludzie jeżdżący L-ką dopiero sie uczą więc nie można od nich wymagać tego, ze od razu bedą idealnie jeździć, zresztą wiekszośc nawet po otrzymaniu prawka nie zbyt dobrze jeździ;/

jasiu to leszcz

ludziska podziwiam was. z kturej strony by na to nie patrzec

ciesze sie ze kogos natchalem. nawet muj podpis stal sie rozpoznawalny. a czesc osob nawet nie rozroznia 4ech ruznych nickuw ludzaco podobnych.szkoda rze troche sie to odbija na mnie ale coz. jest milo czytac.

te 4 osoby robia z wami co chco. dajecie sie nabierac i to jest piekne. zawsze twierdzilem ze lomza to miasto ze stosunkowo niskim ilorazem i pokazujecie to.

może niech cię kolega na ramie powozi jak nie chce ci sie kręcić...

Takos

samochud moze miec conajwyzej ograniczonego kierowce - taka dygresja. motorower oczywiscie rowniez.

kraska - nawet gdyby byla to prawda co muwisz, to wynika z tego ze twuj znajomy rowniez ostroznosci nie zahowal.

nawet jesli zblizal sie do osi jezdni wypadaloby - dla owej ostrorznosci - zjehac na przeciwny pas podczas wyprzedzania. niestety wielu kierowcow lubi isc lusterko w lusterko przy wyprzedzaniu/mijaniu

jak tesz mateusz wspomnial motorower nia musi miec kierunkowskazow - ale to powienies wiedziec z kodeksu drogowego.

a jak bylo i tak prawdy sie nie dowiemy

Takos

Czeźdź! Jestem jaś fasola. Jaś smietana jes do kitu. co nie.

Jestem klientką gabinetu Cosmeo od lat. Jestem zaskoczona tym, co napisała basia12345 . Gabinet ten był zawsze na wysokim poziomie usług. Pani Ewa jest bardzo kompetentną osobą, z pasją wykonuje swój zawód. Co potwierdza chociażby fakt, że jest jedną z osób prowadzącą kosmetologie na Poznańskiej. Obecnie kończony jest remont salonu. Na I poziomie efekty można już podziwiać. Jest przepięknie, wszystko zrobione ze smakiem. Dużo oświetlenia, kryształu, pełny luksus. Trzeba być idiotą, żeby pisać , że do łazienki nie ma drzwi. Jezeli ich faktycznie nie ma, to znaczy, że są zamówione, przecież remont na dobre nie skończył się jeszcze.
Jakim trzeba być okropnym człowiekiem, żeby na forum pisać takie głupoty. Zero klasy!
Ja osobiście gratuluję właścicielce, że gabinet tak pięknie się rozwija. I polecam wszystkim!! Już niedługo ruszają nowe usługi. Brawo!!!

Do _kasia
A Ty starasz się gdzieś indziej czy do KWP Rzeszów, bo mi powiedzieli, że albo czekać albo do innego województwa, a test MS jest ważny 12 miesięcy, a potem od nowa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org