niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wspomnienie Konstytucji 3. maja

Trasa: Łomża-Kolno

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wspomnienie Konstytucji 3. maja

"haha haha kurs w purzeczko wymagany... dobry joke"

JOGI BABU i BRAWO JASIU! Moze piszesz jak potłuczony ale widac ze masz duzo wiecej pojecia o realich pracy w tej firmie niz reszta tu sie udzielajacych. Prawda jest tak o czym juz pisałem wczesniej ze chłopaki którzy stoją w biedronkach i stokrotkach nie maja zadnej licencji ani kursu sa zatrudnieni na umowe zlecenie maja płacone od wystanych godzin.

chyba nie te czasy żeby ludzie chodzili na piechotę z kolna do lomzy bo tak najszybciej by sie znalazły :) ciężka sprawa będzie

http://menelgame.xt.pl

jasiu_śmietana (---.acn.waw.pl) nie mam wacka i nie potrzebuje, bo wystarcza mi wacek mojego faceta, a nawet gdybyś mnie ruchał aż by Ci fiut spuchł to bym nawet nie jękła, bo masz tak małego, ze trzeba go szukać pod mikroskopem z pęsetą... Znasz się jak świnie na gwiazdach- całe życie w chlewie Cię pchły w dupę jebią;/

jasiu_śmietana (---.elomza.pl) nikogo nie zdradziłam!!! To Ty cały czas oglądasz się za dziewczynami z forum, a mnie olewasz :(

W galerii Stokrotka ;p;p

Prawda jest taka że licencję mają jedynie osoby jeżdżące w grupach interwencyjnych i w konwojach. Reszta pracowników stojących w sklepach, hurtowniach i zakładach przemysłowych ma co najwyżej zaświadczenie o grupie inwalidzkiej. Ich jedyną reakcją powinno być wezwanie grupy interwencyjnej a nie używanie środków przymusu takich jak np. gaz łzawiący, gdzie nawet na opakowaniu pisze by nie używać go w zamkniętych pomieszczeniach. Stojąca w sklepach "ochrona" nie ma nawet skończonego kursu samoobrony a styczność z przemocą miała często tylko oglądając film w TV więc jak tu można mówić o prawidłowej reakcji na zagrożenie swoje a tym bardziej klientów sklepu.
Ale tak jak ktoś powiedział, jakie są stawki honorarium w takich firmach takich mamy ochroniarzy.
Czy Purzeczko czy Ambrela to ta sama polityka. Nie inwestuje się w przeszkolenie chociażby podstawowe pracowników nie mówiąc już o jakimś kursie samoobrony czy posługiwania się środkami przymusu bezpośredniego. Taka osoba nie wiem jak ma się zachować w sytuacjach kryzysowych bo nikt nie pokarze jak to zrobić. On ma stać za kilka złotych za godzinę, mieć prawidłowo prowadzoną książkę służby i plakietkę przypiętą ...reszta się nie liczy.

Jasiu to pewnie jakiś 11-letni głupi dzieciak co nie ma co robić bo żaden kolega go nie lubi i siedzi na forum pisze głupoty 24 na dobe! ;p;p

Pani dr Olszewska przyjmuje prywatnie na Senatorskiej.

W Poznaniu jest tak jak wszędzie. Przesuniętne terminy przyjęć, długi okres oczekiwań na testy, szczególnie na MS:/
KWP Poznań:)
Pozdrawiam

Lósiaczek 18 lat i jusz wacek faceta ,myslalem rze bendziesz czysta :(((

rudy błazen z druhem

Klepma bardzo bszydko pisże :/ pewno tata ja nieóczył rzeby nie zucac infektyfami na lefo i prawo . ale co tam przecia dziolcha ma własnego Wacka ...

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

A CO??? wialnia ci padla??? tu masz numer do speca 660679094

mario1980
Jeżeli mogę cokolwiek doradzić to w chwili kiedy zdasz testy sprawnościowe wyjdzie, że fizycznie nic ci nie dolega więc nie powinno to miec nic do rzeczy ale nie mozesz mieć pewności czy po przejściu wszystkich etapów nie polegniesz podczas badań lekarskich. Jest to pewnego rodzaju ryzyko.
Może lepiej żebyś pogadał z lekarzem zanim zdecydujesz się złożyć dokumenty do policji, bo szkoda by było przygotowań i nerwów.

Co do zadań matematycznych na MS to również uważam, że są proste i nie ma się co denerwować.
Szczerze mówiąc to dużo więcej stresu miałam podczas wywiadu zorganizowanego...panie mierzyły mnie takim wzrokiem, że w środku mnie sparaliżowało ale oczywiście nie dałam nic po sobie poznać. Do samego końca miały takie miny, że nie miałam pewności czy moje odpowiedzi je zadawalają. Wyszłam z pokoju a absolutnym przeświadczeniem, że nie zaliczyłam WZ ale okazało się, że otrzymałam największą ilość punktów w mojej grupie :)

wejdzie na stronke

http://menelgame.xt.pl

tam powklejajcie te swoje linki.

radze przed tym isc do myjni zeby czystosc byla 100%. wtedy datki beda wieksze

Mam pytanie - czy ktoś mógłby mi podać konatkt do dr Tomasza Sokoła?
Adres lub telefon.
Krzywa 27 i tel. 219-88-92 są nieaktualne.Bardzo prosze o pomoc.

Mam pytanie - czy ktoś mógłby mi podać konatkt do dr Tomasza Sokoła?
Adres lub telefon.
Krzywa 27 i tel. 219-88-92 są nieaktualne.Bardzo prosze o pomoc.

rudy błazen z druhem

nie mam prawo jazdy :((( he he he

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org