niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Chwalą zacofanie "W imię Boga...."

jasiu wbiegnij na remize podczas zabawy i krzyknij na glebe hamy! xD gwarantuje ze dostaniesz kilka dorodnych sztachet poza tym tylko dzieciaki maja wakacje :(

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Chwalą zacofanie "W imię Boga...."

nie odpisujcie, ten troll już sie wypala

Siemka. Wczoraj, około godziny 01:00 w nocy, jak pewnie większość spałem z otwartym oknem w pokoju. A tu nagle jedzie ten "łomżyński odkurzacz MPWiK", bo zachciało im się odkurzyć wąską drogie osiedlową. Wiadomo, jedzie to 15 km/h i robi niezły hałas, i to przejeżdżał pod moim blokiem a 3x, jakby w dzień nie mieli na to czasu. To chyba lekka przesada, że jeżdżą w nocy i spać nie dają.

twój problem to mały pikuś, ja muszę mieć okna zamknięte cały czas mieszkam blisko autostrady do mężenina - odcinek specjalny (brak limitu prędkości) a w niedziele jak człowiek może odpocząć to jakiś podglądacz lata kosiarką ze spadochronem. Jak chcesz to możemy się zamienić chałupami - dorzucę stary rower.

kobiettoo, jasiu jak byl mały tesz go mama oddafała do rzłopka ... mama rzałóje tego do dzisiajj :((

brak takih miejsc, wyjadź na wieś

Treść jest ukryta

Witam! Interesuje mnie wypożyczenie większej ilości kieliszków do szampana i krzeseł. Jeśli tylko wiecie coś na ten temat, gdzie można wypożyczyć albo w jakiej cenie, piszcie. Z góry dziękuje za informacje :)

byłem pare razy i nic ciekawego, mam ubaw z wdzianek pracownic. Niewiem czemu, ale średnio podba mi się ten sklep. Wymiata Kaufland, Stokrotka i Biedronki :)

jak tam ocieliłysta siem szczensliwie ?

rudy błazen z druhem

Chciałbym zapytac dlaczego ludzie wolą kupowac mieszkania w Spółdzielni. Od 20 lat mieszkam i nie mogę doprosic się placu zabaw dla dzieci, nie mam praktycznie na nic wpływu, wielki chaładan i tyle. Jeżeli chodzi o mieszkania u Zacharzewskiego, to administrowanie polega podobnie jak w Spółdizewlni, tyklko nie trzeba utrzymywac całej administracji, mam możliwość decydowania o tym, na co zostana przeznaczone moje pieniądze z funduszu remontowego, sa tylko dwa bloki, więc wiem, ze za jakiś czas albo jeden albo drugi zostanie wyremontowany a w spółdzielni wielka niewiadoma. Miszkańcy tworza wspólnote, płącą czynsz w tym fundusz remontowy a jak coś się zepsuje to wspólnota ma swoje konto bankowe, wtedy jest wynajmoiwana zewnętrzna firma , która naprawia, a w spółdzielni, elektryk na etacie, hydraulik na etacie itp a kto za to płaci spóldzielcy. ja jestem zwollnniczka wspólnot mieszkaniowych spółdzielnie to przeżytek

a ja kiedy tam nie zajde jest syyyyyyyf, a pozatym obsługa pozostawia wiele do życzenia

Na kiedy i jaka ilość ? - do października maja (szkło zajęte ) więcej inf. mój e-mail !!

ale to znaczy co z tą obsługą?a o płacach nikt nic nie wie?

Fotosik srosik , ten sam uj , jedno i drógie pofstało by stac sie ołazo pohlebstw dla zakompleksionego guwniarstwa i im podobnych ófoludkof .

Do zapiskof to jest notesik i dógopisik a nie jakis zafajdany blog, ktury w przecifienstfie do notesu morze byc szytany przez jakiegos pajaca nafet z Mungolii, wiec nie pisz takich gópot , ze to tego celu on ci jest potszebny ...

Napszyklat : http://yamka.blip.pl/

Mysliz rze te wpisy som fajne i majom jakiz sens ? 0_0

gdzie mozna w Łomży kupic zestaw kluczy do tel nokia 5300 , bo chciałbym zmienic głosnik bo szybko sie psuja.

A co wy sie tak przyczepiliście do tej dziewczyny?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org