Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wypierdek bojkotuje |
to jest wina rządu naszego zjebanego a nie czeczenów czy kogo tam chcecie.to rząd sprowadził ich tu, a nie oni sami siebie, to rząd dal im taki dochód jaki maja a nie ktoś inny.wiec do rządu miejcie pretensje ze sprowadzają ich do nas. a ty adamosxx jesteś rasista zjebany-pomyśl zanim coś napiszesz.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wypierdek bojkotuje |
a jasiu ma downa;D
|
|
a po drugie to wcale tu nikogo nie bronię.zjebany rząd zjebana polityka.mamy to co chcieliśmy mieć.polska dla polaków i tak powinno być.widać rząd myśli inaczej. Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
niekumaty_piknik gratuluje byztrosci umysló:)))
|
|
co o nim myślicie? jak praca i wogóle?jakie stawki? jak obsługa?z góry dzięki Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
|
Co wy ludzie piszecie za bzdury!!!!!!!! Monika jako kierowniczka jest super :)
|
|
Jankojurko ja na początek sprawdziłbym pompę paliwową... co do mechaników to nie oszukujmy się, większość w Łomży to wymieniacze części. Aby znaleść usterkę wybieraja drogę eliminacji (tzn wymieniaja po kolei części które są prawdopodobieństwem usterki) i tak naprawa zamiast kosztować powiedzmy 200zł kosztuje 4 razy więcej. jeśli chodzi o warsztaty które mogę polecić (miałem w swoich rękach dwie toyoty, dwie mazdy, forda, opla, mercedesa, skodę)to będą to: -warsztat na przykoszarowej (na parkingu strzeżonym), ale rozmawiajcie tylko z szefem (p. Jarkiem) gościu ma "łeb" do samochodów pomimo iż nie ma wszystkich elektronicznych zabawek do diagnostyki, które maja tzw wykwalifikowane warsztaty - warsztat na starym dworcu (połączony razem ze sklepem auto-moto), właściciel sam jeżdzi japońcami więc napewno wie co je boli - warsztat w piątnicy, o który tu wspominano, - warsztat na polowej (vis a vis urzedu skarbowego) wszystkie podane przeze mnie warsztaty nie mają b. wygórowanych cen ( z kosmosu) napewni idzie sie dogadać jeśli chodzi o gaz to nie wiem gdzie najlepiej, ale ni polecam jarnut. Nie mówię tutaj o wiedzy i fachowości mechanika, bo takową posiada i jest naprawdę specem w tej dziedzinie, ale bywa tak ,( czego sam doświadczyłem) że wjeżdzając do warsztatu miałem założony osprzet gazowy markowych firm za duża kasę a po wizycie w tym zakładzie okazało się dziwnym trafem że nagle mam zamontowane chinskie g...o. Fakt, moja wina ze nie sprawdziłem od razu co mam pod machą, ale w życiu bym sie nie spodziewał że będę tak "załatwiony". (Z)puentuję to tak: jeśli macie problemy z gazem to gość napewno Wam pomoże, ale radzę patrzeć na "rączki", pozdrawiam!!!!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
Czesc green . Powiem Ci jak ząłozyc blooga wpisz w google wp (czyli wirtualna polska ale w skrocie to wp) na samej gorze jest napisane poczta i bloog kliknij na bloog i gdy jest tam załoz to w tym okienku wpisz jak jest tak: __________________.bloog.pl to tutaj wpisujesz nazwe bloga np: fanimotoryzacjiisportu_________________.bloog.pl no i klikasz założ wyskoczy ci takie tam pytanka muszisz na nie odpowiedziec aha jak niebedziesz wiedział co oznacza: wybierz szablon to to oznacza w jakim kolorze (co bedzie miał) twoj bloog i tymi czerwonymi strzałkami przewijasz (góra dół) aha ale napoczatku muszisz miec konto na wp ;////// nom i to wszystko pozdrówka ; ] rudy błazen z druhem
|
|
Nie wiedziałam że to takie proste...:) Dzieki bardzo zgrzyt :))
|
|
gniewam siem to jak tam morzesz go zdradzac ja mam cztery czy pienc ale tak na powarznie to hcialem tylkoj z tobo :(((
|
|
pozyczac? w domu sie nie przelewa:)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Śmietana, rozumiem poczucie humoru,ale nie każdy temat jest odpowiedni do robienia sobie tzw "jaj" ,no chyba,że naprawdę jechałeś Tym samochodem to zwracam honor (haha).
|
|
Treść jest ukryta
|
|
taaa na pewno to on jechał....chyba doopą po asfalcie ;-] idiota skończony „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ja mam w SE k 800i taki niby imbus ale to nie imbus i próbowałem już wszystkim to otworzyć i ni Ch*ja ;-/ Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |