czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jest śledztwo ws. fałszowania dokumentów BOR po katastrofie smoleńskiej

Łomza jest zaściankowym miasteczkiem nie umiejacym wykorzystac swoich naturalnych atutów wynikających z położenia geograficznego, a także historycznej spuścizny.Miasto konkuruje samo ze sobą prześcigając się w budowie nowych supermarketów i kościołów.Czego więc oczekiwać tutaj,chyba tylko pielgrzymek.Handlowych czy religijnych,ee..

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jest śledztwo ws. fałszowania dokumentów BOR po katastrofie smoleńskiej

wg mnie Łomża byłaby rozwiniętym (nawet bardzo) miastem żeby nie straciła statutu stolicy wojewódźtwa ... , której winowajcą byli śledzi i być może teraz obaszary miasta były by nawet 2 razy większe , powstawałyby zakłady, fabryki, nasapiłby napływ ludzi do miasta itd. a przez bialystok niestety tak nie jest ... "miasto" te przez ostatnie 10 lat jakos się rozwinęło ... choć to nie zmienia faktu ze jadąc z Warszawy do Śledziewa można przeżyć załamanie psychiczne spowodowane cywilizacją wschodu czyt. terenów białoruskich

każdy się nada trzeba pierw obtoczyć kotka w jajku potem w bułce a na koniec wrzucić do wrzącego oleju

w mięsnym

Vivera informacja o moim wykształceniu nic do tematu nie wnosi. Razi mnie fakt, że w firmach ochroniarskich zatrudnia się osoby bez określonego wykształcenia (szkoła ochroniarska). Kurs? A co taka osoba nauczy się podczas krótkiego kursu? Jak widac nie tego co powinna. Nie oszukujmy się, używania gazu to chyba za dużo nie uczyli...
"Tak wogole to gdybyś umiał(a) czytac ze zrozumieniem to byś wywnioskował(a) pierwszego wpisu w tym temacie ze ochroniarz nie był z biedronki tylko z " firmy Purzeczko". Wiec myśląc logicznie winnym tej całej stytuacji jest firma ochroniarska a nie sklep."
Tak "wogole" to się piszę "w ogóle" to raz, a po drugie nie ma znaczenia z jakiej firmy jest ochroniarz, winę ponosi za to i Purzeczko i Biedronka, ponieważ to ona wybiera firmę ochroniarską, poza tym ma prawo zwrócic się do firmy o wymianę ochroniarza, jeśli kierownictwo dojdzie do wniosku, że dany pracownik nie spełnia stawianych mu wymagań. O Purzeczku nic nawet nie wspomnę...
Jak dla mnie ochroniarz nie musi miec wykształcenia wyższego, musi miec ukończoną szkołę kształcącą w jego zawodzie lub zrobiony porządny kurs, a nie to co oni ich tam uczą. Znajomy tam pracował, więc wiem jakie ta firma stawia "wymagania" swoim pracownikom.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Ty dobrze uczysz głupoty pierdolić newsy coraz to nowsze o tym że czeczen to że czeczen tamto. Chyba nigdy sobie tego nie wybaczysz że mieszkaja w tym miescie inne narodowoscie. A jesli chodzi o te zwracanie to chyba samo z siebie to nie wyszło nie??

wruciułem bo durzo fanek mie koha i sie smócilly :)))

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org