Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PO w Łomży |
Pewne sprostowanie co do postu powyżej: - w Krzewie nie ma promu, jest tylko w Rakowie - trasa przez most w Bronowie i Pniewo to około 50 km także można się zmieścić w dwóch godzinach żywego kręcenia, oczywiście można zrobić po drodze piknik :-) - od Bronowa nie ma bagna, chyba że poleje solidnie deszcz, aktualnie jest sucho, bardzo przyjemnie - również zapraszam na www.rowerzysci.lomza.pl :-)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PO w Łomży |
Od Łomży to wy sie wiecie co... Nie podoba sie to zmien miasto, zmien otoczenie, a nie w kolko jeden z drugim biadolisz. jak nie przesladowania pedalow to rasizm - opanujcie troche emocje - to miasto, to nie Gestapo.
|
|
poprzepychaj samochody na parkingu, porzucaj oponami, poprzeprowadzaj staruszki przez jezdnie ...
|
|
Koszyki z biedronki są THE BEST !! POLECAM :D „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Dran - chociaż jedna osoba myśli logicznie. To wina Rządu naszego polskiego.
|
|
Rodzinna mafia sienkiewiczow.popaprancy i ku..y,a z szudrasiem szmaty wozil.to dopiero parszywe gnidy.ciekawe komu daja sie r....c i komu ciagna dr...a,ze jeszcze ich widac na ulicach.A nieodpowiednie towarzystwo,to synowie andrzeja s..I blad to zrobila prokuratura w 1969,ze andrzeja s.(tatusia)nie posadzila na dozywocie.bo nam sie kur...ko rozmnozylo.I zabrudza miasto.a z bronia to synek sylwek przesiadywal pod macdonald swego czasu.brawo REWOLWER,bo to swieta prawda.marek s.SAMARA rzeczywiscie od malego podpierdal co sie dalo.i wstyd dla lomzy,takie kur..bezrobotne chowac.cala rodzinke tatusia i synkow do jednej lodki wsadzic i na szerokie morze bez wiosla wyslac.ten andrzej s, to dopiero wsza.wszyscy zli,tylko on i jego synkowie bez skazy.od wielu lat kradli i zastraszali.pora ich dac do kozy
|
|
zacznij nosić telewizory pod pachami ;-D poćwicz pompki na rzęsach,wygnij wzrokiem chochle do zupy i wtedy staniesz się strongmanem ;-]
|
|
miasto jest od sponsorowania jak **** od srania, na co oni te pieniadze wydaja na swoje grube tylki i na kolejny budynek ratusza a utalentowana mlodziez dalej bedzie chlac i cpac po katach , 2 orliki na 60 tys miasto i oni szczzesliwi , ku..wa parodia......
|
|
Pani Kasiu,proszę do mnie zadzwonić(516244648 lub diademlomza@wp.pl).Proszę tylko nie dzwonić z numeru ZASTRZEŻONEGO bo bywają takie sytuacje że np. pracuję i nie mogę odebrać bo nic nie będzie słychać i chcąc potem oddzwonić po prostu nie mogę bo nie mam numeru.Wolałbym unikać takich sytuacji więc od razu piszę o co mi chodzi.Co do usługi na pewno się dogadamy gdyż mam akurat czas na podjęcie zlecenia.Zapraszam
|
|
Adek ci zakręci dredy haha;p albo przyszyje swoje stare ścięte :D
|
|
ZAPRAWDĘ POWIADAM WAM, BIERZCIE I DZWOŃCIE "W RODZINIE"!!!To jest dopiero wyjebana sieć komórkowa.Nawet mini-mochery dawali
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
pamiętam jak czule mnie głaskał mnie po głowie jak podchodziłem do bierzmowania :)
|
|
W Łomży jest sklep w CH 4+ tam na dole
|
|
szmac nie zgadzam się z twoją oceną . Poczytaj sobie jeszcze raz to co powyżej napisałam i to tak ze zrozumieniem , bo to co napisałes ma się jak piernik do wiatraka rudy błazen z druhem
|
|
sądząc po poziomie ludzi z Nowogrodu to same buraki tam mieszkają xD POWAŻNIE . ..
|
|
Jak juz mówisz o warszawie to ja bym jeszcze kawalek pojechała do Nadarzyna tam w Maximusie masz tyle sklepów z sukienkami ze sie w głowie nie mieści a i napewno nie znajdziesz takich w Łomży wiec nie ma szans ze ktos bedzie miał taka samą tyle ze trzeba sie przygotować ze najtansza wyniesie cie 500zł
|
|
nie kazda praca wyglada rak ruzowo jakbyscie chcieli. rownie dobrze moglibyscie obejrzec sobie filmik z prosektorium i zaczniecie plakac jak to strasznie jest na swiecie i czego to ludzie nie robio dla pieniedzy. a co pchlarze majo biegac po ulicy i atakowac dzieci z glodu? miasto to nie dzungla. to ludzki teren, tak samo jak ty nie wkladasz reki do mrowiska
|
|
Fran niestety z TWO miałem mało bo tylko 24 pkt. Jak to rozwiązywałem to miałem totalną pustkę w głowie. Niestety. Jeśli chodzi o TSF to miałem czas 1,21. Nie pamiętam ile to pkt no ale to mozna w każdej chwili sprawdzić na policja.pl RIMBOX, SAM DZWONIŁEŚ CZY DOSTAŁEŚ LIST? NO I CZY TO BYŁO W SKRZYNCE CZY PRZYNIÓSŁ LISTONOSZ? NO I JAKIEGO DNIA MIAŁES MS? Bo chciałbym wiedzieć ile czekałeś.
|
|
Mam problem z mitsubishi space star - problem z odpalaniem silnika, szczególnie jak jest ciepły. Poradźcie gdzie można naprawić taką usterkę?
|
|
tumany i nic wiecej razem z władzami tej firmy bo nawet najlepszy ochroniarz po 12 godz na nogach non stop jest niepełnowartosciowy co to za akcja wogole była to co jest robic w ochronie na zabawach czy klubach nocnych na co dzien to plac zabaw i piaskownica ja i tam nigdy nie uzywałem gazu trzeba miec troche pojecia brawo tumanie
|
|
Racja jakiś niedojeb Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
DNIA 13.07.2009 ZGUBIONO PORTFEL Z DOKUMENTAMI: ,PRAWO JAZDY, DOWOD OSOBISTY ... UCZCIWEGO ZNALAZCE PROSZE O ZWROT I KONTAKT POD NR TEL.509337501
|
|
Lósiaczek ma ptaka spotkalem sie z nio zlapalem za dupsko i poczulem twardy kawal h uja!!
|
|
ja cie zara wywiolam ;PPP
|
|
Z tego co mi wiadomo to zakonnice prowadzą przedszkole a nie żłobek. Moje dziecko chodziło tam do przedszkola i było dobrze przygotowane do szkoły (a o to chyba w tym wszystkim chodzi). Nie uważam żeby to były chore emocjonalnie osoby, a pedagogicznie są przygotowane jak wszyscy nauczyciele w przedszkolach. Ale wybór należy do ciebie rudy błazen z druhem
|
|
witam wszystkich poszukuje w lomzy serwisu albo osoby ktora by pozyczyla bagaznik na rowery..odpowiedzi konkretne prosze kierowac na gg 5175574 dziekuje
|
|
Autor: driver466 (82.139.162.---) Data: 14-07-09 23:19 ty koniu mam pytanko do ciebie podaj mi swojego emaila to napisze o co chodzi luke22222@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |