Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
1 MAJA święto pracy! |
i koks
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 1 MAJA święto pracy! |
Może ***** zrobisz też porządek z rosjanami co handlują na rynku?? Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
pakero sam z siebie jestes taki głupi? kto ci tu pisze o niszczeniu dzieci masz chore pomysly, lepiej napisz czy ci sie podboa takie zwracanie do polakow we wlasnym kraju a nie na mnie wjezdzasz.
|
|
Właśnie jako społeczeństwo, jako konsumenci pewnych produktów teoretycznie NIE jesteśmy bezsilni. Ale jak jest w praktyce, wie każdy... Powszechne jest prawo dżungli - silniejszy ma władzę, a że jako gatunek jesteśmy zdegenerowani - rządzi prawo bogatszego i posiadającego bardziej wpływowe tzw. "plecy". Jedynym wyjściem staje się w tej sytuacji całkowity bojkot lub nawet zwalczanie od samych podstaw firm korzystających z "usług" laboratoriów testujących na zwierzętach, pseudohodowców, pseudomyśliwych, sterylizacje bezpańskich zwierząt domowych i stosowanie wielu innych zabiegów polepszających byt jakichkolwiek zwierząt. Ale czy jako społeczeństwo jesteśmy na to otwarci? Wystarczająco wrażliwi? Czy tak naprawdę w czasach braku szacunku do podstawowych wartości kogoś obchodzi los pojedynczych, bezimiennych zwierzaków? Raczej nie... Odnośnie bojkotu: http://www.youtube.com/watch?v=mYLkoYb3vOs Chociaż tyle możemy zrobić. Ps. Chciałabym, żeby w tym temacie nie wypowiadali się ludzie krzyczący głośno: "Powybijać te wszystkie kundle!"itp. Pozdrawiam. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Po co piszesz takie posty bez sensu?? A co do sponsorowania miasta to Marcel masz racje - miasto nie moze splacac dlugow do ZUS, US itp... Ale dlaczego wszyscy od czasu kataklizmu w Klubie nikt z miasta nie ruszyl dupy na pomoc dla Nas!! Jak wszystko bylo ok, panowie z Ratusza spacerowali w szalikach i pokazywali jak to bardzo kochaja oni Nasz LKS ( sory ale nie mam polskich liter ) A co do potencjalnych sponsorow to byla mowa o - Tyskie, - Zubr, - i ostatnio Browar ... Po 24 lipca bedziemy wszystko wiedzieli. Nigdy nie zginie !
|
|
HAHAHA!! http://change.menelgame.pl/change_please/6814274/
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na 6 godzin w umiarkowanym tempie trasą rowerową przez most koło plaży, Piątnicę, Kalinowo, Drozdowo, Krzewo (jest tam przeprawa promem), ale proponuję dalej do Bronowa, tam mostem drewnianym przez Narew. Za mostem wysoka wieża obserwacyjna i dalej oznakowaną ścieżką rowerową wzdłuż rzeki Gaci do wsi Koty. Od Bronowa do Kotów 10km przez bagna, Dalej przez wsie Niewodowo, Gać, szosą do Łomży. Można skręcić do Podgórza lub Pniewa i wzdłuż Narwi przez Starą Łomżę do Łomży. Jest to wyprawa prawie na cały dzień i dosyć wyczerpująca ale widoki i walory przyrodnicze Parku krajobrazowego szczególnie od Bronowa niezapomniane.Powodzenia Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Treść jest ukryta
|
|
łomżyńscy fachowcy jak sama widzisz nie szanują "klientów", no cóż taka kultura. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
ale dostal chlopak motywacje niech cwiczy jak chce mam nadzieje ze znajdziesz jakiegos wspulasa chociaz nie slyszalem zeby ktos przeprowadzal tego typu treningi ale moze jak zaczniesz to ktos dolaczy
|
|
teraz madziuske mozna spotkac na czacie wp. lomza :D ma staly nick the lost cos tam girl cocaine :D lalal :D jak cos udezac na czat „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Może wybierasz złych fachowców.
|
|
są fachowcy i fachowcy...
|
|
"Podczas Mszy świętej wokół ołtarza stanęło trzech kapłanów świętujących jubileusz 50-lecia kapłaństwa. Poza proboszczem parafii księdzem infułatem Henrykiem Jankowskim, byli to także ks biskup Stanisław Stefanek i ks arcybiskup Julisz Paetz".....ten ostatni pan mocno mnie zastanawia, nie powinien spedzac wolnego czasu w wiezieniu za jakies sprawy seksualne?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wiezycie w boga?czy w logike ? nie rospisywac siem na 10 linijek bo czytac sie niehce :)))
|
|
:))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
szkoła ochroniarska, która trwa 2 lata???!!!! Ludzie, to my takich mamy ochraniarzy??????? Nic dziwnego, że nie potrafią nikogo ochronić!!!!! szkoła ochroniarska powinna trwać minimum 5 lat a najlepiej 6. rudy błazen z druhem
|
|
10 minut kosztuje 10zł „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Idź do cholery. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Zgadzam się z ''Lobo''. Żartów się z BOGA nie robi
|
|
mam 11 lat. fruzia :D niemasz pojencia jak siem ciesze :D ja mam dla ciebie tesh wesolom wiadomosc siem pisze "skąd" nie z kond i oczywiscie czekamy asz to opiszesz ha ha ha ha ha ha ha A do temató to nie rzarty,pytam bo durzo lódzi nie hodzi do kosciola i niewiem czy wiezom w to rze so od malpy czy w biblie rudy błazen z druhem
|
|
Wyje.bac go z tego forum!!! Patologia dziecinna poprostu!! Az wstyd...
|
|
Nie zwracaj uwagii na goscia i tyle xD smiej sie tylko z tego co robi i z niego tak jak ja to robie i git ;)
|
|
Ty Jasiu chyba w paru osobach jestes co ?? Piszesz z roznych zrodel, moze nie masz komputera w domu bo rodzice stwierdzili ze dla takiego nie warto i chodzisz do kafejki co ? A moze bawisz sie wraz z kolegami kto dzis najbardziej rozbawi i wkurzy ludzi? Odpowiedz Jasku Albo to jakis uposledzony chory czlowiek albo dziecko dla ktorego forum 4lomza to hobby
|
|
wcale nie z łomrzy i widzialem to jakhs rok temó :( „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
za klamstfo nie wejom :))) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Panna nikt78 dbam, ale poprostu mam już taką płytkę, a pozatym mi paznokietki rosną szybko i powietrze się dostaje... Zaara wybór należy do Ciebie, ale chyba p. Kasię Serafińską bym wybrała na Twoim miejscu... Co do kosmetyków, noo w cienie im nie zajrzę, więc z tym ciężko będzie :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Zaara, to też kwestia gustu... Mi osobiście w żadnym salonie ślubnym się sukienka dla świadkowej nie spodobała, a pozatym większosc bombek była :-/ Pozatym nie chciałabym przypadkowo trafic na osobę, która była by tak samo ubrana jak ja (świadkowa), a właśnie identyczną mierzyłam sukienkę i okazało się, że w niej moja siostra cioteczna była - hehehe :) Dlatego jak miałabym wydac te 300-500 zł wolę pochodzic i poszukac czegoś innego nie w Łomży, ale mówie kwestia gustu :P „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Mój dziadek był żołnierzem AK. Walczył z oboma najeźdźcami. Ale przez szacunek do siebie i innych ludzi nigdy nie pakował narodowości do jednego worka. Zawsze mi powtarzał: "Czy to Polak, Niemiec, Ruski czy Żyd ludzie są różni. I dobrzy i źli". Opowiadał mi ze łzami w oczach o 'polakach' gorszych od plutonu hitlerowców i o żydach dzielących się ostatnim kawałkiem chleba. Więc mówmy może o konkretnych osobach, a nie o narodach... (........)
|
|
Nie wiecie gdzie można w Łomży kupić dobry i nie za drogi rower??? :?
|
|
no wiec z czego wyszlo? z milosci do Polakow ktorzy ich przygarneli i daja wysokie zasiłki?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
MAM PROSBE DO UCZCIWEGO ZNALAZCY W OKOLICACH MARKETU POLO A ULICA SPOLDZIELCZA ZGUBIONO KURTKE DAMSKA DZINSOWA REKAW DO POLOWY LOKCIA. UCZCIWEGO ZNALAZCE PROSZE O KONTAKT:)))))Z GORY DZIEKUJE:)))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
jesli złodzodziejem byl czeczen powinni ochroniarza oskarzyc o rasizm
|
|
za nasze piniondze hodzom w zlocie :))) Takos
|
|
Witam! A wie może ktoś, gdzie można profesjonalnie przykleić sztuczne paznokcie, i w jakiej cenie ? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Witam. potrzebuję informacji gdzie mogę oddać do naprawy kombajn zbożowy albo jakieś namiary na kogoś tym się zajmującego. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
na naszej klasie jest ich nr tel....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |