czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
INKWIZYCJA ?

Proponuje siłke biegi rozciaganie i boks

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: INKWIZYCJA ?

Pierdolonych rasistow

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

na wiezniow takze placisz.... czyli to ze zwyklej zazdosci.... mnie na ulicy czesciej zaczepija lomzynskie dresy niz czeczeni a do nich nikt nie zwa'raca sie z taka nienawiscia

Witam. Znacie może jakieś ciekawe miejsca, gdzie można było się wybrać na rower najlepiej gdzieś tak na 3-4h albo i dłuzej.
Pozdrawiam Antoni.

Powiedzcie mi jak to jest: umawiam się z fachowcem, który ma mi remontować łazienkę.On nie przychodzi w umówionym terminie, nie odbiera telefonu. Umawiam się z nastepnym...to samo. Mają za dużo pracy?

rudy błazen z druhem

fachowiec w poniedziałek leczy kaca po weekendzie

w ovh mozesz ze zakupic serwer kimisufi :D i postawic na nim proxy :D to bardzo proste. :D zakup w PL z PL domana w wawie. I tyle :D

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Teraz przypomina mi się początek lat 90 gdzie w mieście było dużo skinheads i ludzie zsyłali ich na margines nie znając ich ideologii i jakimi są ludźmi.W dzisiejszych czasach ,więcej ludzi zgodziło by się z ich przekonaniami,byli by lekarstwem na problemy np. z czeczenami.Nie mówię tu o radykalności wobec uchodźców lecz napewno problem z nimi nie byłby na tak wielką skalę.Chodzą oni teraz jak u siebie,zastraszają mieszkańców,poprostu robią co chcą.Sprawa wyglądała by zupełnie inaczej co da się zaobserwować w innych miastach gdzie uchodźcy znają swoje miejsce w szeregu i poprostu żyją w "swoim świecie" i nie mogą sobie pozwolić na jakieś wybryki.
Jak czytam wpisy niektórych osób dotyczące tolerancji to śmiech mnie ogarnia,bo rzeczywiście nie mają pojęcia o znaczeniu tego słowa.Czy tolerancja polega na dyskryminacji własnych rodaków,dopuszczeniu do okradania kraju,łamaniu praw człowieka?Durnie,zaćpańcy,zarażeni modą na taki sposób bycia przez ludzi to kreujących oraz mających swoje czarne interesy,którzy żerują na ludzkiej biedzie.Niektórzy zapewne nie zdają sobie sprawy jak swą "tolerancją" niszczą Ojczyznę i jak wielkie szkody może to przynieść.Francja,Belgia,Włochy powinny być przykładem złej polityki wobec uchodźców dla każdego innego państwa.Błędy widoczne gołym okiem,które doprowadzają do nienormalnych rzeczy.
Bądźmy tolerancyjni,ale niech grupa obdarowana tą tolerancją zachowuje jakąś moralność społęczną i ją szanuje-co w przytoczonym wyżej wypadku nie ma miejsca.
Ludzie obudźcie się bo za kilka lat będzie już za późno...

nigdzie siem nie rószam !!!

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

fachowiec musi byc elastyczny, wiec i terminy sa gumowe ;P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org