niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czas na zmianę frontu.

Fikcja jestes taka mądra, a vectra trzepie Ci tyłek jak może !!! Przcież to jeden z najwolniejszych i najdroższych dostawców netu !!! Ja nikogo nie naśladuje, piszę w swoim stylu. Jasiu jest śmieszny > Już mnie bardziej śmieszą wypowiedzi FINA, jak może kogoś śmieszyć ten kaleczniak pisowni. Chciałem w tym temacie zejść na poziom Jasia, ale mi się nie udało, w innych tematach można zauważyć różne moje błyskotliwe wypowiedzi. Co do zarzutów o nudziarstwo, to ciekawe, kto jest bardziej rozrywkowy w realistycznym świecie, a co do szkoły idzie mi nieźle (5 średnia w klasie), więc mam 99% na zdanie szkoły. Fikcja tylko ocenia, a sama to się nie wypowie, trochę wiary w SIEBIE . . .

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czas na zmianę frontu.

to jakiś przeszczep z "centrali", wyluzujcie

Treść jest ukryta

TAK

Jezu!!! Jak mantra powtarzany mit o turystycznej przyszłości miasta...

Ciekawe gdzie większość z Was spędza wakacje. W Chełmie Lubelskim? Ciechanowie? Pile?

Może w Tarnowie? To po drodze w góry... Może Elblągu? To po drodze nad morze...

Łomża nie będzie miastem turystycznym, które zatrzyma warszawiaków jadących na Mazury. Bo jeśli ktoś jedzie na Mazury to nie to, by kąpać się w Narwi, nawet gdyby była zalewem.

Ludzie, uspokójcie się. Zacznijcie sami lubić to miasto zamiast wiecznie snuć wizję nierealnej przyszłości.

ZA DROBNĄ NAMOWĄ POPRZEZ TELEFONICZNY I OSOBISTY KONTAKT I DOGŁĄBNE WYTŁUMACZENIE CO ZROBIA JAK MNIE ZŁAPIĄ I NADWYRAZ WYSTARCZAJACYMI ARGUMETAMI DOSTANIEM WPIERDOLU NA KAZDEJ ZABAWIE W OKOLICY ORAZ STRACENIEM SZYB W AUCIE.

OZNAJMIAM
ZE NIE MAM NIC ***** MAĆ DO NOWOGRODU NIE LUBIE I TYLE!

TYM SAMYM JAKAKOLWIEK WOLNOSC SŁOWA WYMIENIANIA SIĘ POGLADAMI NIE MA SĘSU CHYBA ZE ANONIMOWA I ADRESOWANA WYŁACZNIE NAZWISKIEM LUB TEZ NUMEREM PESEL OSOBY DO KTUREJ JEST ADRESOWANA.

NIE MAM ZAMIARU Z NIKIM BIC SIĘ SOLO ANI TEŻ WYSŁUCHIWAC GRÓŹB PRZEZ TELEFON.NIE MAM TEŻ OCHOTY WYJASNIANIA CZEMU NAPISAŁEM TAK A NIE INACZEJ KAZDEJ SPOTKANEJ OSOBIE Z N.G.

ZA DROBNĄ NAMOWĄ POPRZEZ TELEFONICZNY I OSOBISTY KONTAKT I DOGŁĄBNE WYTŁUMACZENIE CO ZROBIA JAK MNIE ZŁAPIĄ I NADWYRAZ WYSTARCZAJACYMI ARGUMETAMI DOSTANIEM WPIERDOLU NA KAZDEJ ZABAWIE W OKOLICY ORAZ STRACENIEM SZYB W AUCIE.

OZNAJMIAM
ZE NIE MAM NIC ***** MAĆ DO NOWOGRODU NIE LUBIE I TYLE!

TYM SAMYM JAKAKOLWIEK WOLNOSC SŁOWA WYMIENIANIA SIĘ POGLADAMI NIE MA SĘSU CHYBA ZE ANONIMOWA I ADRESOWANA WYŁACZNIE NAZWISKIEM LUB TEZ NUMEREM PESEL OSOBY DO KTUREJ JEST ADRESOWANA.

NIE MAM ZAMIARU Z NIKIM BIC SIĘ SOLO ANI TEŻ WYSŁUCHIWAC GRÓŹB PRZEZ TELEFON.NIE MAM TEŻ OCHOTY WYJASNIANIA CZEMU NAPISAŁEM TAK A NIE INACZEJ KAZDEJ SPOTKANEJ OSOBIE Z N.G.

Uwaga!!! nabity :)))))

pieprzyć adamosexa

24 VII będzie walne o 17.00 Na walnym ma być wybrany nowy zarząd. Ma być, ale raczej nie będzie, bo wątpię żeby ktoś chciał wejść do zarządu naszego klubu, skoro nie ma ani sponsorów, ani wsparcia ze strony miasta, a te jest najważniejsze, bo jak miasto daje i pomaga, to i prywaciarze kasę wyłożą, a jak jest, każdy widzi. Spodziewajmy się po 24 lipca ogłoszenia upadku klubu i zarazem końca jego istnienia.

Uwaga!!! nabity :)))))

Masz dobry numer, pewnie są na urlopach, zadzwoń tam za tydzień

ale faktem jest faktem ze to my musimy dojezdzac czyli na pewno ich było więcej

Wreszcie jeden który myśli racjonalnie.

wszscy ktorzy graja w menelgame'a niech tuta wrzucajaj swoje lini do datkow (latwy sposob za kase w grze) i 50 datkow w 1 dzien na pewno sie uzbiera

http://change.menelgame.pl/change_please/2124053/

napewno odklikam

adamosxx to typowy intrygant kato-prawicowy

rudy błazen z druhem

neon333, to jeżeli jesteś w temacie bardziej odemnie, to mi to wyłóż. Widzę że ograniczasz się do wypowiedzi - "24 będziesz wiedział i nie pisz głupot."- czyli żyjesz hasłem z meczu z Kmitą Zabierzów- "Jeśli wiara czyni cuda, My wierzymy że się uda", a ja sądzę że do zarządu nikt się nie garnie, bo z miasta nie ma rzadnej pomocy. I jeżeli jesteś az tak w temacie, że uważasz że ja głópoty wypisuję, a sam napisałeś, że gorszym problemem jest brak licencji na grę w 3 lidze, to ja Ci powiem, że jak licencja będzie a nie będzie zarządu, to klubu nie ma! Więc brak licencji na chwilę obecna nie jest większym problemem.
Ps. fermentu nie sieję, po prostu głośno myślę, a każdy kto w temacie;) wie,że taka ewentualność istnieje. Acha, jestem kibicem ŁKSu i nie zamierzam Mu zaszkodzic jak kupa ludzi na tym forum.

Rózka,masz racje -jestem malym murzynskim czeczenem.Tobie i twojemu kolesiowi pod ksywka piesek adamosesek dedykuje ten wierszyk:
Drogi biały kolego.
Powinieneś zrozumieć kilka rzeczy:
Kiedy się rodzę, jestem czarny,
Kiedy dorosnę, jestem czarny,
Kiedy praży mnie słońce, jestem czarny,
Kiedy jest mi zimno, jestem czarny,
Kiedy jestem przerażony, jestem czarny,
Kiedy jestem chory, jestem czarny,
Kiedy umieram, jestem czarny!

Ty, biały kolego:
Kiedy się rodzisz, jesteś różowy,
Kiedy dorośniesz, jesteś biały,
Kiedy praży cię słońce, jesteś czerwony,
Kiedy jest ci zimno, jesteś fioletowy,
Kiedy jesteś przerażony, jesteś zielony,
Kiedy jesteś chory, jesteś żółty,
Kiedy umierasz, jesteś szary,

I ty, masz czelność nazywać mnie kolorowym ?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Po tym poście na pewno zostanę okrzyknięty obrońcą Brzezińskiego, jeśli nie nim samym :)

Jednego nie rozumiem. Dlaczego miasto ma spłacać długi ŁKS?

Wyobraźmy sobie taką sytuację. Browar Łomża wymyśla sobie za cel promocję swojego piwa w całej Polsce. Brzeziński nie jest do tego przekonany i zaleca sprawdzenie finansów przed takim krokiem. Firma jednak pakuje pieniądze w reklamę, marketing i mimo wszystko nie osiąga sukcesu. W następstwie spółka traci duże pieniądze i zaczyna ciąć koszty z wyrzucaniem pracowników włącznie.

Czy wtedy Prezydent miasta powinien ratować firmę?

Czy powinien płacić jej zobowiązania? Widząc że nikt już nie chce ponosić tam konsekwencji za swoje decyzje Brzeziński powinien sam zacząć zarządzać firmą lub wysłać tam kogoś ze swoich pracowników?

Analogicznie jest z ŁKS. Oczywiście nie wiem, na ile władze miejskie ostrzegały przed bankructwem (jeżeli w ogóle są od tego) i czy grzały się w blasku klubu, gdy ten był w szczytowej formie.

To co napisałem przedtem: Gdy ŁKS upora się sam ze swoją przeszłością, wtedy można zastanowić się nad współfinansowaniem klubu przez miasto.

Będzie ŁKS PERSPEKTYWA !

http://change.menelgame.pl/change_please/8469762/
:)

zastanawia mnie skad u lomyniakow tyle nienawisci do drugiego czlowieka...mam nadzieje ze wyjasnicie mi to sensownzmi argumentami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org