Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
o jakich oszustwach żywnościowych wiedzą teraz urzędnicy i władze,jak myslisz?? |
witam. mam pytanie do łomżyniaków, kto wie, gdzie w łomży znajdują się darmowe hotspoty wifi? znam kilka, m.in. chilli pizza, 4 pory roku, hotel gromada (platny) - ale gdzie jeszcze mozna jakies znalezc? najlepiej oczywiscie z darmowym dostepem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: o jakich oszustwach żywnościowych wiedzą teraz urzędnicy i władze,jak myslisz?? |
Fikcja po prostu z tymi gwiazdeczkami odkryłem swoje dziewczęce JA xD I znowu musiałaś mi dogryść, ty nie dobra dziewczyno :) Niestety średnia jest od góry, zazdrośnico :) o_0 ?
|
|
Re: o jakich oszustwach żywnościowych wiedzą teraz urzędnicy i władze,jak myslis |
dobry wierszyk :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Re: o jakich oszustwach żywnościowych wiedzą teraz urzędnicy i władze,jak myslisz?? |
uswiadamiam takich imbecyli jak ty i tobie podobni ale jednak jestescie przypadkami nie rokujacymi nadzieji.
|
|
wlasnie sie zwrocilas es, mowiac dresy wiec przesladujesz ludzi ze wzgledu na to co nosza tolerancyjna inaczej istoto
|
|
Okrutne !!! brak słów nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |