Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy żyjemy w wolnej POLSCE ? |
KDT to pod Pałacem Kultury i Nauki lub w Ostrołęce okolice dworca PKS. DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy żyjemy w wolnej POLSCE ? |
z kąd tu tyle lafirynd ehhh kończĘ szkołe i z tąd też uciekam xD
|
|
spokojnie tem ms nie jest taki straszny ,do kadrowej naszej dzwoniłem.
|
|
mistrz418 no trudno akurat Ty w moim typie nie jestes
|
|
basia bylabys ok tylko myj tylek przed stosunkiem!! tak od niego walilo jak lizalem ze nie dalo sie wytrzymac :(
|
|
adamosxx to jest jakiś projekt tz gościu robi was w maliny podpuszcza i stara się manipulować ludźmi. Zakłada nicki które mu przytakują, najczęściej z neoplus.adsl.tpnet.pl i udaje ułomnego wyborce PISu który czeczeńców spalił już by dawno na stosie. Jeśli naprawdę by chciał coś zmienić w tej kwestii już dawno by działał zakładał jakieś komitety, zbierał podpisy itd a tak podpuszcza was.. i robi ciśnienie a później cieszy się z głupoty innych...
|
|
może narusza ono jakiś regulamin. "Ogłoszenia pisane WIELKIMI LITERAMI będą kasowane. Taki sam los spotka także reklamy"
|
|
ja mam do sprzedania sliczna sukienke zlota z brazem idealna do swiadkowania rozm 38 tyl dluzszy a przod podpiety roza ,sukienka jest z bolerkiem naprawde ladna daj namiar to wysle ci fotke
|
|
polecam dr Ołdakowaską. Przyjmuje na kazańskiej zarówno na fundusz jak i prywatnie. Za to nie polecam dr. Koniecko.
|
|
na pewną nie Ołdakowską, jak już coś to dr. Borawskiego polecam
|
|
Fran ... MS jest tragiczny :p W KWP Gdańsk dobór jest czynny wtorek-środa-czwartek więc zadzwonie w ten ostatni dzień i się zapytam. A tak w ogóle to ta nasza kadrowiec ma końcówkę telefonu 198?? Bo może ja mam zły numer bo jak dzwonie to ciągle nikt nie odbiera
|
|
dajcie mu spokoj niech pisze co chce,po to jest to forum ;) ja w wiekszosci nie czytam jego postow ale to moja sprawa wam radze to samo, a takich "podpuszczaczy "jest wiecej mfg ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
To fakt.Za 10zł miesięcznie nic lepszego chyba nie ma.
|
|
ostatnio dobre bataty w lomzy po trzy_0 sawiec jestlepiej :D
|
|
Jak to nie ma reklamy Łomzy? Przecież niedawno nasz magistrat chciał na zagranicznej licytacji opieprzyc działkę obok mostu! Wreszcie zagranica usłyszała o naszym pieknym mieście:-) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
nie nie wiadomo prezydent b ostani grosz przeznaczyl na czeczenów haha hotel tez mozna zaadaptowac dla nich na mieszkania
|
|
krakson rozumiem cie jak brak argumentow to uzywasz slow wyniesionych z domu haha
|
|
Zgadzam się z poprzednim wpisem dotyczącycm szkoły ochroniarskiej, która trwa 2 lata. Kurs trwa 3 - 4 miesiące. Co do użycia gazu to trzeba go używaćw przypadku zagrożenia własnego bezpieczeństwa na terenie otwartym. Z tych informacji które pojawiły się w tym poście wniosek jest - nieuzasadnione użycie gazu pracownika ochrony "Purzeczko" w obiekcie zamkniętym.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Lomza23 nie siej fermentu,jak nie jesteś w temacie.24 będziesz wiedział i nie pisz głupot.Gorszy problem to brak licencji,na grę w 3 lidze.
|
|
mam do sprzedania cudowną sukieneczkę, kupiona w salonie mon chere w Białymstoku, sukienka kosztowała 1800 zł , taka samą miała miss polonia w finale dwa lata temu, podaj maila to wyśle fotki. Oczywiście sukienke sprzedam po dużo niższej cenie. Miałam na sobie ją tylko raz
|
|
tak adamosex,z twojego domu,uuu,hau,hau-kąśliwy piesek adamosesek
|
|
tak to jest, dla klientów wszystko pięknie ładnie na zewnątrz... ale wgłębić się dalej, w stosunki między pracownikami i różne takie wewnętrzne sprawy, to już problem tylko i wyłącznie pracowników przecież, ważne że jako klient jak że klient jest obsłużony, o... współczuję im, jeśli naprawdę mają taką atmosferę w pracy.
|
|
ty mi dostawcy internetu wybierac nie bedziesz. wypowiedzi fina smieszne? bo jak dla mnie wulgarne i chamskie ale co kto lubi... jakos nie kojarze tych twoich blyskotliwosci-widocznie nie rzucily mi sie w oczy wiec pewnie to tylko twoje zdanie. gratuluje sredniej w klasie tylko teraz pytanie co to za szkola i co to za klasa... badz obiektywny wobec siebie i troche samokrytyki rozumiem ze sie musiales dowartosiowac w tym poscie ale bez przesady... "w innych tematach można zauważyć różne moje błyskotliwe wypowiedzi" aha... "to ciekawe, kto jest bardziej rozrywkowy w realistycznym świecie" nie interesuje mnie to "5 średnia w klasie" od końca? mi wiary w siebie na pewno nie brakuje wiec twoj tekst nawet nie na miejscu, ale nie siedze na forum 24 h na dobe takze w kazdym temacie sie nie wypowiem i mysle ze to dobre podejscie, bo lepiej napisac post w temacie o ktorym sie ma pojecie niz pod kazdym dopisywac byle glupote PS: te gwiazdeczki w twoim podpisie to bardziej do dziewczyny pasuja ;P
|
|
WSA Takos
|
|
krakson to jest czeczen pewne jak w banku i w ten sposób stara się manipulowac forumowiczami
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Może jeszcze dodam, że zazwyczaj noszę rozmiar 38, ale np. marki H&M - rozmiar 36, w zalezności od numeracji. Szukam sukienki do świadkowania, wiec nie chcę, żeby była zbyt śmiała, ekstrawagancka czy wyzywająca, ale też nie musi być zbyt skromna.
|
|
a moze podaj jakies przyklady tegoż rasizmu bo tak nie wiadomo o czym piszesz.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |