czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Poseł Jarota pyta: Kto zarobił na Via Baltica?

IDŻ SPAĆ!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Poseł Jarota pyta: Kto zarobił na Via Baltica?

ryskago - to prawda , ze sa faceci mniej lub wiecej zniewiescieli i niektorym kobietom taki , a nie inny partner jest potrzebny. Wyjatki i wsrod kobiet mozna znalesc. Wszak rozziew i tu jest duży. To proste kobietom jednak sie chyba podoba???

a grupa Lomza liczy juz 9 uzytkownikow, zapraszam wszystkich ktorym jakiekolwiek brzmienie wydobywajace sie z glosnikow nie jest obce :)

(........)

dzięki Raver, właśnie się na niego przesiadłem i OKI

hehe ptyśu i tak dalej nie dawaj się WNB jest z tobą.

(........)

Ktoś wie co się z nim dzieje? Słyszałem że w Białym siedzi (podobno dostał 10, przez pewien czas z Dziadem w celi siedział). Chyba nasz najbardziej znany mafiozo :-) Ale pytanie z tematu jak najbardziej serio.

Buraki kanarów się boją .Na całym świecie to normalna żecz. Na zachodzie to nawet do ałtobusu bez biletu byś nie wszedł .A u nas to wielka atrakcja kanar w ałtobusie, jeszcze kołtuna dostaniecie!!!!!!!!

Jestesmy prości- nie znaczy prostaccy (nie od prostaty). Podobno mężczyzna ma zawsze 14 lat, a potem nagle umiera! Kobiety widzą świat w szczegółach - my w ogółach. Tu nie ma nic lepszego lub gorszego- tu jest inaczej. A takie powiedzenia: Kobiety stroją się dla innych kobiet; Tylko kobieta kobietę zrozumie ( wspólnota jajników)....są odpowiedzią na pytanie Ryskago w sprawie wiązania końca z końcem:-) Dlatego kobieta z kobietą nic nie zwiąże, bo nic tam nie pasuje... mogą tylko "przymierzać'... Ciekawym jest, czy gdyby nie sprawy seksu itp.- to czy związki damsko -męskie byłyby tak popularne i naturalne? Co nas naprawdę wiąże? -Oto jest pytanie!

Andrzej 13

Uczę się w pg3 super buda lecz nauczyciele mają wiele do życzenia (nie wszyscy)

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

Jestem zalogowany na forum od dłuszego czasu pisze tu komętarze i tematy ale zauważyłem że sa nowe osoby na forum które bardzo serdecznie pozdrawiam myśle że będzie mi sie dobrze z wami pracowało pozdrawaiam wszystkie osoby ktore są zalofowane na forum bardzo dobrze mi sie z wami pracuje serdecznie pozdrawiam !!

Andrzej 13

Tu nie chodzi o zwykłe literówki, brak polskich znaków, czy "omsknięcia' się palców na klawiszach, ale o prymitywne, podstawowe i głupie byki ortograficzne! To rzeczywiście razi chociaż ja zwykle uwagi na to nie zwracam. Nawet jeśli ktoś ma dysortografię to powinien nad tym pracować bo nieraz doświadczy w życiu wstydu i zmarnuje niejedną sznsę i to nie na tym Forum. Wtedy to nie będą już "bzdety". Pozdrawiam.

(........)

masz racie zbych Pozdrawiam cie serdecznie !! [\b]

Ma zowsze Łomża

a pamiętacie jakie BUMM zrobili jak przechodziliśmy z wieku do wieku?I też miał być koniec świata! Nikt z nas tego nie wie ! Zbieg okoliczności?nie sądze ja nie wiem co jutro będę robiła a Wy o 2012! A może macie cos na sumieniu że tak się strachacie :):):) Cieszcie się chwilą :)bo każdy dzień jest jedyny a puki co do 2012 mamy jeszcze trochę czasu:D

kurde.... jeszcze jakoś żyję.... :D

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

[B] JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ ŁKS GRA AEJAO ŁKS GOOL !!
POZDRO DLA CHUDEGO I eŁKaeSiaków [\B]

bagrmosen

:) trzeba podesłać tą panią do psychologa hehe:)

Napewno chodzi o III LO a pani Kaschia to nauczycielka II LO ewentualnie I ! od kąd pamiętam szkoły II i III były w konflikcie i każda zmiana w III Lo była negatywnie odbierana przez środowisko,np stroje biało-czarne na studniówce,identyfikatory...Obecna sytuacja mi też się nie podoba i bardzo cieszę się, że mnie nie dotyczy zwłaszcza, że to idzie na niekorzyść maturzystów!a chyba wszystkim zależy na dobrych ocenach ,aczkolwiek te nie świaczą o stanie faktycznym wiedzy!
Kaschia jesteś nauczycielką i widać z tego ,co napisałaś ,że nie jesteś przychylna tej szkole ,śmię również sądzić ,że nie tylko w tej kwestii! A może napiszesz jaki system jest w tej szkole w której uczysz???

Pozdrawiam wszystkich bez wyjątku:)

Po wilu rzutach grochem w ściane, nawet an neij będą jakieś ślady...

To ja DaSto nawijam do was wszelkiej maści i koloru DJ-e z tego forum.
Wszystko ma swoje priorytety, Wszystko ma swoje Wady i Zalety, ale Niestety, mimo chęci w waszych tekstach nie znajduję ani odrobiny z wyrafinowania tekstowego muzyki jakiej (podobno)słuchacie.
Na pewno Pełna satysfakcja to jedno, Korzyść jest rzeczą tylko pokrewną, więc Nie pękam, nie stękam, lecz dalej czytam wasze mierne wypociny szukając sensu jakowegoś.
To innych jest udręka czytanie was i ekwilbrystka wielka umysłowa by zrozumieć to, co smarujecie swoimi paluchami wciskając klawisze w hiphopowym rytmie.
Nie błagam, nie klękam, Mam radość w tych dźwiękach, Swobodnie słowa plątam i Na wszystkich frontach znajduję w hiphopie radość i inteligencję słowa, którego u was się nie znajdzie. Niestety nie jesteście językowe ziomki, u was nie widać owej inteligencji tekstowej lecz jedynie Błyszczy miernota umysłowa.
Siedzę, kucam, rozrzucam teksty po kątach i jedno wiem, nie tekst was pociąga lecz rytm traktora, który wypłoszył wasze nieliczne szare komórki.

Przyjemne z pożytecznym To sukces odwieczny tekstów TeDe i Paktofoniki. Muzyka skłania mnie do gibania, a teksty do słuchania i wynajdowywania smaczków gry słownej.
Bez obawy, ja jestem bezpieczny, mnie Norwid wychował, a Mocart nie kojarzy się jedynie z melodyjką w komórce. Mnie rytm owego traktora już nie stłamsi i nie sponiewiera lecz wymusi JEDNO PYTANIE.
W jakim sensie, Oto jest pytanie, Panie i panowie Didźeje, słuchają tego, co podobnież kochają, fanują, zajebiście szanują, ale mimo fascynacji nie apsorbują słownictwa tekstów jakże zawile miłego dla ucha wprawionego?
Prawdopodobieństwo jednak większe jest niż w totka, Że ta miłość Didżejów to blotka, że naprawdę jedynie szpan popularny i kulturalnie jak dres umysłowo marginalny.

A ja mam nową manię. To ciągłe słów kompletowanie. Tak było, jest i niech tak zostanie - Za jezyk mój Polski dziękuję Ci Panie.

PS. Dziękuję Ci Paktofoniko za teksty w duchu których powstały te wypociny, dziękuję Tede za inspirację która skłoniła mnie do napisania tego tekstu prawie rapowego. Rozmowa po koncercie z DJ Peją to mimo wszystko przyjemność.
PS. Pomyście DJ-e, pomyślcie...

Dj DaSto

Witam
Chciałbym poruszyć temat picia alkoholu na terenie szkoły przez nauczycieli. Nie wiem jak wygląda sytuacja w innych szkołach ale w II Liceum w którym się uczyłem był to proceder poprostu powszechny. Żaden z nauczycieli nie ukrywał się ze spożywaniem alkoholu na studniówce, poprostu wódka stała na stołach, dodam jeszcze, że zakupiona ona była za pieniądze ze składek uczniów. Dlaczego tak wielokrotnie poruszany jest problem picie alkoholu przez uczniów a nie mówi się o PIJAŃSTWIE wśród nauczycieli? Przecież to ludzie którzy powinni wychowywać a nie demoralizować młodzież. Pomijam fakt że spożywanie alkoholu na terenie szkoły jest poprostu sprzeczne z prawem. Osobiście jestem zdegustowany wspomnieniem widoku, jednego z nauczycieli, który to po studniówce opuścili budynek dosłownie na czworakach. Jestem ciekawy czy problem ten istnieje również w innych szkołach, czy też II Liceum im. Marii Konopnickiej jest tu wyjątkiem?

Sars

Zgadzam się w pełni ,ciekawe kto zapłaci za tę bzurę wraz z wydrukiem tego anonimu informującego nas (lokatorów) o tym idiotyzmie.
Jawna próba wyłudzenia.

Sars

hehe u mnie w szkole tez sie skladamy na wodke dla nauczycieli :-))
przykre to ale co na to poradzisz???

Ja ściągnełem tego pluinga no wpisalem profil i haslo i mam na Media Playerze ale co teraz z tym robić ?? co tam sie wpisuje ?

Sars

Też mnie to zastanawia...
Dostojnicy kościelni nie zdają sobie najwyraźniej sprawy, jak bardzo by zaplusowali przyłączając się do akcji.
Może to przez ten Woodstock...:)

Ma zowsze Łomża

jak widzisz Ryskago zawsze sie mozna zdziwic.
News dlatego, ze jestem nowa, a moze dlatego, ze pisuje tu dosc rzadko... jak sie pojawiam to wlasnie jako news... hhihi

Zdjecia sie nie odnalazły i wlasciwie trace juz nadzieje...
Aparat byl tu najmniejszą stratą... Niestety znalazca chyba nie zrozumial moich intencji... a nawet deklaracji wynagrodzenia zwrotu zdjec lub negatywów
Wielka szkoda

a propos matkowania... uwierz mozna to robic zawsze i wszedzie i nie zawsze choroba musi przeszkadzac. Czesto zmiana klimatu ma zbawienne skutki.
Za dwa tygodnie kolejna wyprawa. Przyłaczysz sie?

dipp: - ja te Twoje lampki widziałem. Wiszą na Zambrowskiej. Ozdobili nimi wieżę przekaźnikową TVP 2.

Sars

Ale nie wiem czy moje konie dotarły bo dostałam wiadomość że nie.

to zadzwon do mnie, podaj nr

A mogę z domu ok. 15-16?

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Widze chlopaki sie dogaduja :D :D :P :PZurek ja kasete podrzuce(jeszcze sie na gg dogadamy co i jak) jak tam po ostatkach?? Pozdro

Ja też nie moglem wejść wogle na 4lomza pokazywało że nie ma takiej strony co sie dzieje teraz z tą stronką ??

tak ale chyba na węglu pojedziesz i to nie sa tramwaje !!

Treść jest ukryta

autochton
Popieram w 100%

Zbych

Treść jest ukryta

ja tez pamietam jagiellonie. Cos mi mowi ze na meczu ze stomilem nie bedzie gozej...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org