niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sondaże bezlitosne dla PO. Partia traci przewagę nad PiS

KOLO DWORCA z`a tartakiem 40gr kg.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sondaże bezlitosne dla PO. Partia traci przewagę nad PiS

lusiaczek spadaj puszczarz sie pod mcdonaldem za frytki ja chcee landriness ma fajnego piezka

No ale fran, Ty dzwoniłeś do tej swojej kadrowej czy bezpośrednio do dziłu kadr jak chciałeś się dowiedzieć o wynik MS?

oj Jasiu widze ze mam konkurencjeee....sale i tak ich wszyskich pokonam 4 you...;***

krakson cofnij sie moze do szkoly podstawowej zebys nauczyl sie pisac na temat a nie wrzucasz jakies swoje zale i frustracje o orientacjach i jakiejs homofobii hehe (idiota nie rozumie nawet pojecia) w tv gdzes uslyszal lub na paradzie i myslal ze w tym temacie bedzie pasowac haha

wiec pokaz swoja goscinnosc i zapros sobie czeczenow do domu, pewnie nie doliczyłbys sie ostatniej pierzyny w swojej melinie po wizycie.

jasiu wstaw se w avatar - jestem z śledziowa :)
bo nowi użytkownicy mogą mieć problem, kto z kąd pochodzi

a nadają się do pieczenia ?

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

dom jaśkow na 4lomza, interaktywny

________
Malachit

locman- wiem tez, że nowy właściciel włożył wiele pracy w to by doszkolić załogę i podnieść standard oferowanych usług. Ja też jestem estetą i bardzo zwracam uwagę na takie szczegóły, a to co zauważyłem w ‘’baranowskim’’ naprawdę wywarło na mnie pozytywne wrażenie.

krakson,locman-popieram Cię.Myślę że z tej sprawy już dawno wyciągnięto w Baranowskim wnioski i poczyniono kroki mające na celu poprawę jakości zarówno potraw jak i obsługi gości.

no panowie szkoda gadac,zajechalem tam 2 tygodnie temu albo 3 dokladnie nie pamietam,niedzielne popoludnie do tego upalnie,na drzwiach pisze prosi sie gosci o zamykanie drzwi bo klimatyzowane wnetrze,wchodze a tu wręcz buchnęło jak w saunie,pytam sie o piwo z lodowki pani mi podaje a tu lekko chlodna butelka nie mowiac juz o temperaturze zawartosci,zaczelismy ze znajomymi przegladac menu a pan z obslugi odzywa sie ze chcialby uprzedzic ze na jedzenie bedzie trzeba poczekac minimum 30 minut bo sie nie wyrabiają,nie mam tu zalu akurat do obslugi bo widac bylo ze sama dobrze zestresowana byla no ale kto tam do cholery tym wszystkim zarzadza,przy barze jak bylem to paru przyjezdnych od razu zawrocilo do samochodow,pan ktory siedzial przy stoliku zapytal sie o jedzenie kiedy mu wreszcie podadzą to uslyszal ze kelner musi teraz rozniesc napoje do innego stolika,facet machnął reką i wyszedl mimo tego ze juz zamowił,ale najciekawsze bylo na koniec,dopilismy piwo i okazalo sie ze cala karczma zostala zamknieta na pol godziny zeby sie obsluga ze wszystkim wyrobiła,takze pozostawiam bez komentarza,pisze od razu ze nie mam zamiaru komus szkodzic czy tez psuc opinie nie mam zadnego konkurencyjnego lokalu i zadnego w tym interesu ,bylem swiadkiem i uczestnikiem to postanowilem to napisac

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

no ja ostatnio sie zmenczylem i spalem f rowie a tu nagle kot mi f pysk

Potrzebuję kontakt z osobą spawająca plastik
Dziękuję

Czemu po każdej próbie dodania przeze mnie i mojego chłopaka ogłoszeń na 4lomza administrator ich nie akceptuje??? Próbujemy już od tygodnia;/

interesujace...

wy się tu wyzywacie, a w dzienniku niedawno gadali, że sąsiedzi chcieli się pozbyć czeczenów, ukartowali tą sytuację i nasłali policje. Robiliśmy świnie z czeczenów, a sami zostaliśmy gorsi . . . Oczywiście czekam na jakiś aktualik w tej sprawie.

Takos

chociaz jasiu z ostatnimi postami coraz nizej schodzisz....

Czy wiadomo coś na temat pierwszego zespołu?
Czy piłkarze wznowili treningi?
Jaki będzie skład, z jakimi planami i czy w ogóle zespół wystartuje w trzeciej lidze?

Jeśli ktoś coś wie, niech wrzuci info...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org