niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
POLACY:Tusk najgorszy w rzadzie

Może szanowny kolega wymieni kilka z tych 90% miast? Bo ja jestem ciekaw które z nich "staje na głowie" by poprawić swój wizerunek? W Łomży (a w zasadzie w jej okolicach) jedynym miejscem, które możnaby zobaczyc jest Park Krajobrazowy Doliny Narwi i NIC poza tym! Bo kto przyjedzie specjalnie do Łomży by obejrzeć odnowioną katedrę, popływać łódką po Narwi, czy iść do muzeum (do którego i tak nie wiem kto chodzi) kiedy w Polsce jest więcej innych miast, większych, które mają więcej do zaoferowania turystom. Łomża nie jest miastem atrakcyjnym turystycznie, nigdy nie było i nie wiem czy kiedykolwiek będzie. Społeczeństwo stąd wyjeżdża bo nawet dla tutejszego mieszkańca nigdy nie było, nie ma i pewnie nie będzie wielkich perspektyw na życie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: POLACY:Tusk najgorszy w rzadzie

primo gazu nie wolno uzywac w pomieszczeniach zamknietych gdzie znajduja sie postronni ludzie a po primo ultimo takiego gazu mozna urzyc tylko w obronie własnej a nie wydaje mi sie zeby tek złodziej chciał zaatakowac bohaterskiego ochroniarza batonem. Do takiej pracy powinno brac sie ludzi którzy maja predyspozycje fizyczne juz nie wspominajac o psychicznych, a prawda jest taka ze po tych sklepach staja same wyciory armatnie w czarnym wdzianku którzy nic nie umieje poza zaglądaniem babciom w koszyki. Wydaje mi sie ze gdyby on miał pilota "lock door" to by jeszcze zamknął sklep i dopiero zaczol gazowac :)

Pani Aniu - szacuneczek !!! ale z wypowiedzi wynika , że jest Pani wlaścicielem albo przynajmniej solidnym pracownikiem tej firmy. Ktoś chcial porady , a nie reklamy !!!!! sorki . Ja mam okna domela już 5 lat mi slużą- okna Oki - tylko mam zastrzeżenia co do montażu !!!

A wypierdalaj w pizdu jak najdalej :D

Ja zaliczyłem MS w czerwcu, mam wyznaczone WZ. Do WZ mam zrobić badania lekarskie. Jeśli zalicze to pozostaje juz tylko lista rankingowa tak ?

mam pytanie czy ktoś może miał wesele po ostatniej aferze w baranowskim? zmieniło się coś na lepsze jeżeli chodzi o jedzenie?

SERDECZNIE ZAPRASZAM NA MÓJ SERWER!!!

Nazwa: CS.1.6 [non] ZAPRASZAMY[4FUN]
IP: 62.181.0.142:27105
Ilość slotów: 20
Typ: [4FUN], Non-steam
FF: Off
On-line: 24/7
Haslo: xxx
Strona serwera: www.cs-4fun.cba.pl

Miła atmosfera :)
Poszukujemy adminow!

ZAPRASZAMY!!!

po weselu które odbyło się w baranowskim kilka osób wylądowało w szpitalu z zatruciem, myślałam że cała łomża o tym wie,

vivera w tym co napisałeś jest dużo racji hehehe dobre

fran a dzwoniłeś do tej naszej kadrowiec? Bo jak ja do niej dzwonie to cały czas nikt nie odbiera! Czy dzwonić jakby co bezpośrednio do Kadr?

Byłem rok temu i dwa miesiące temu i bądź spokojna, bo dobrze trafiliście wybierając hotel Baranowski.

Życzę udanej zabawy

W.O.N

won - wole obnarzac nogi

AdminAdmina widac, że nie znasz się na prawach człowieka i obowiązkach różnych placówek. Dziecko mogło nie doznac żadnych szkód fizycznych, ale psychicznych.
Tu nie chodzi o odszkodowanie w kierunku wydobycia pieniędzy. Kiedy sklep zapłaci kilka razy odszkodowanie, to może w końcu zacznie prosperowac tak jak należy. Niestety większoś naszych urzędów i sklepów dalej stoi na poziomie XIX wieku, chociaż mamy już XXI.
Wchodząc do sklepu masz pewne prawa. Sklep musi ci zapewnic bezpieczeństwo, poszanowanie godności etc, a Biedronka widocznie tego nie potrafi.

brak podpisu

Mistrzu, miasta które wymieniłeś są w o tyle dobrej sytuacji że przemawia za nimi położenie geograficzne oraz walory naturalne których u nas NIE MA. Wiec dla mnei to nei są atuty. One od wielu lat przyciągają turystów i będą zawsze przyciągać.

Miałem nic nie pisać ale
dziwi mnie jedno, że po tym nieszczęsnym weselu wszyscy naskakiwali na ludzi którzy zapłacili nie małe pieniądze za imprezę życia i tak zostali potraktowani przez "hotel" sanepid i przez zwykłych ludzi. Tylko w naszym kraju jest normą że poszkodowany jest winny wszystkiemu, dno i wodorosty.

Dla ścisłości to było moje wesele, więc osoby nie mające pojęcia jak było niech się nie wypowiadają i nie piszą głupot. Nie chcę nikomu odradzać tego lokalu, ale w razie jakiejś wpadki nie chcę żeby ktoś przechodził przez to co przeszła moja rodzina.

dr. Kulas też bardzo dobra :))

Jasiu, a więc jesteś zdrajcą :( Nawet nie zauważyłeś, że napisałam tylko wyznałeś miłość innej :(
Smutno mi ;(

Treść jest ukryta

a dobże sie pukasz?

w rzyció so lepsze i gorszę dni :)

Róża Lux nic dodac nic ując

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org