Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zibro mniej niż zero! |
ona jest petauem :D w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zibro mniej niż zero! |
jasiu jest the best
|
|
nigdzie polakom nie jest tak dobrze jak czeczenom w Polsce rudy błazen z druhem
|
|
Ja byłem na TWO i na TSF w poniedziałek, a w środę już jechałem na multiselect, w tym samym tygodniu. Jeszcze nie wiem czy zaliczyłem czekam na telefon.
|
|
Fran pewnie już się Ciebie pytałem ale nie chce mi się szukać po forum ILE CZASU CZEKAŁEŚ NA WIADOMOŚĆ ŻE ZALICZYŁEŚ MS?
|
|
no nie wytszymie ...... rudy błazen z druhem
|
|
co jest śmieciem ? admin co toleruje śmiecia czy śmieć grający na nosie admina . daje na paliwo kto tego idiote odwiezie do CHOROSZCZY.
|
|
jasio to facet w-nieco powyżej-sredniego wieku a zgrywa młodziaka-analfabetę.. ma niezłą zabawę na tym forum.. a co niektórzy mu przyklaskują i nie wiedzieć czemu "wystawiają na piedestał".. ok,trzyma się jednego logina,znalazł TU "sposób na siebie" no ale bez przesaaadyyy...;/
|
|
na NK jasiu ma 16 lat i w profilu napisane, że lubi wkurzać ludzi z 4lomza totalny lol
|
|
w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
wyjatkowo zgodze sie z tym co napisal miles85
|
|
nareszcie !!!!! huraaaaaa nigdy wiecej takich debili i popaprańców
|
|
jasiu,jaka to niepowetowana strata dla Brańska,weź ze soba mapę żebyś nie zabłądzil w śledziewie i szczęśliwie dotarł na stadion.Jakby co pisz,odwiedzimy Cię w szpitalu
|
|
i znow zgodze sie z tym panem zwanym miles85 ale dodoam ze tu nie chodzi o to ze w grupy sie zbierac i waczyc w koncu jestes u siebie to sytem panstwowy powienien byc inny i ich tu nie wpuszczac do tak malej spolecznosc widziales noze u nich to to nic w admirale bron na lade klad i lezala sobie, i w kiblu tez a polska im jeszcze płaci na to .
|
|
Jasiu nie opuszczaj mnie :( Nie możesz mnie tak poprostu zostawić na pożarcie złym istotkom ;(
|
|
Buziam Jasiu :**
|
|
Nawet Dobroplast ma certyfikaty pomimo, że na ich okna gadają wszyscy i wszędzie;)
|
|
Łomża to piwo a na drugim miejscu miasto, piwo nieźle nas reklamuje swoją drogą. I nie oszukujmy się tu dla turysty nie ma nic ciekawego bo kościuł czy jakiś widok to jest wszędzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |