Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prawicowe spojrzenie na Polske o swicie- - jest pieknie |
ja :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prawicowe spojrzenie na Polske o swicie- - jest pieknie |
Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
muj kochany klób w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
ja tesz potrafie
|
|
Oj Jasiu jestem blondyneczką, szczupłą o błękitnych oczetach i gołębim sercu :D Średniego wzrostu, biuscik duże B. Coś jeszcze chcesz wiedzieć kochaniutki?
|
|
sory jasiu ale ty chyba seplenisz zamiast skoro mówisz "również" przez "f" normalnie w wymowie to chyba słychać "w" a nie "f" :P
|
|
moim zdaniem brakuje selekcji czeczenów, przyjeżdza kto chce. Jeden uczciwy, drugi chce zarobić sposobem. Radni przenieśli Drzewną do PG3, gdzie są czeczeni, będę miał z Nimi jazdę, heh
|
|
jasiu nie mogie się rozczytać „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Witam Was, Czy możecie polecić jakiegoś dobrego endokrynologa w Łomży? Bez znaczenia czy przyjmuje prywatnie czy na fundusz, chodzi mi o kogoś naprawdę dobrego w naszym pięknym mieście ;) Z góry dzięki za wszelkie opinie.
|
|
Witajcie. Przyszedł czas na mój pierwszy wątek po rejestracji.... Ciekawi mnie ,że w porównaniu do innych miast Łomża wypada szaro pod względem reklamy miasta... Mamy piękne widoki,kilka a nawet kilkanaście miejsc które warto zobaczyć,ale nikt spoza Łomży o tym nie wie. Ostrołęka organizuje dużo więcej imprez,interesuje sobą media,modyfikuje,upraszcza i uatrakcyjnia swoje strony internetowe,gazety itp a tu co?? Szaro,buro i nic się nie dzieje... A gdy już się coś dzieje to zostaje to pomiędzy mieszkańcami naszego pięknego miasta.... Nie wiem czy pamiętacie ,ale jest o nas głośno tylko jeśli ktoś biega nago po stadionie podczas meczu albo umrze jakiś multi mega ultra sławny człowiek który się stąd wywodzi... Czy nie uważacie,że więcej wysiłku powinno się włożyć w promocję miasta?? Wg. mnie powinno być nieco więcej jakichś imprez ( nie mówię o festynach stokrotki ) żenada,że z Łomży mimo jej ciągłego rozwoju z biegiem czasu robi się coraz większa "wiocha" . Jeśli macie jakieś zdanie na ten temat ,albo pomysły - chętnie poczytam co macie do powiedzenia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z czystym sumieniem mogę polecić dr Ołdkakowską.
|
|
adamosex- zapraszam cie do swojej meliny,moze walniemy jakis trojkacik mesko-meski z czeczenem i wytrzemy du..py moimi pierzynami,dam ci je potem w prezencie do domu.Bedziesz mial sie czym chwalic przed kolezankami z przedszkola.Obcuj z roznymi ludzmi,nawet z czeczenami,a potem wypowiadaj sie na ich temat,bo jak narazie to robisz tylko kalki z roznych artykulow.Taka wiedza jak twoja moze sie pochwalic kazdy,nawet pies z budy -hau,hau,szczekaj dalej "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |