Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
O tym jak PiS mixuje ludzi. |
Lósiaczku dorzo rzeczy ale morze popiszemy dzie indziej ??? bo na randke nie bende siem tó ómawial poniewarz wiencej fanek pszyjdzie nisz lokal pomiezci ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: O tym jak PiS mixuje ludzi. |
glupiutka1993 :D to jusz nawet dzieci siem podemnie potszywajom. szkoda rze tak nie ómiejentnie :))) ~~~polecam goronco nie obrarzac mojej pompeczki od roweró~~ buśśś Lósiaczku :****
|
|
jedenym słoem "po**jebańce" ;)
|
|
jednym słowem "po**jebańce" ;) ________ Malachit
|
|
Lósiaczku ty suko nie myta w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
czyzby ktos gral mi na nosie brak podpisu
|
|
do mistrz418 - gdyby on miał 16 lat to by dziewuchy prowadzał,grał w piłkę, popalał pety za winklem,szlajał się z chłopakami,wracał po 22 do domciu, jeździł rowerem nad rzekę i skakał na główkę,miał w piwni siłownie itp itd a nie siedział wiecznie na 4lomza i głowił się jakie by tu byki strzelić żeby było śmiesznie..;).. A na NK to se można jaki chce się wiek wpisać-np moja koleżanka napisała że ma 77 lat no i co...? ;)
|
|
jade do biauegosztoku kibicofac jakielonii :D w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
straszne. nie wiem jak sobie poradzę z tą stratą.
|
|
widac nawet samochod w garazu stoi , jasko ma prawo jazdy, tyle ze zgwiazdeczką na szybie ze jest początkujący :)
|
|
najwiecej ci dadza przy mechaniaku w skupie zlomu i metali kolorowych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |