Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kaczyński bał się Marcinkiewicza |
"zasłaniali sie posiadaniem małoletniego dziecka" ????? bez komentarza
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kaczyński bał się Marcinkiewicza |
czeka się 4-5 tygodnia na telefon że się nie zaliczyło- przeważnie, abo wysyłają list. tak ja slyszałam.. a z tego co wiem to do wszystkich tak dzwonią u mnie w KWP Poznań, a chętnych mało nie jest. uwierz mi
|
|
Kościół napewno jest potrzebny może nie dla wszystkich, ale dla większości społeczeństwa to fudament wiary i rodziny, chociaż z drugiej strony i na taką skalę gdyby bodowano np; wyższe szkoły, domy pomocy ogółem chodzi mi o instytucję dobra publicznego no bo ile jeszcze Łomża pomieści kościołów... Jak trzeba będzie to cała Polska stanie murem za swoim PREMIEREM Donaldem Tuskiem. Na nic szczucie i ujadanie PiSu...Wasze miejsce na śmietniku historii...
|
|
„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dioda i kajdan to cioty JEBA ć SHOW BIZNES
|
|
"mój login mówi sam za siebie.... W Y PI E R DO L I ć TYCH SMOLUCHóW JUż I CHINOLE SIę PCHAJą DO łOMZY GDZIE DO ***** ARMAGEDON ZAGłADA ZGINIEMY"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |