Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald Tusk szuka pracy za granicą |
Ja miałam WZ pod koniec czerwca a punktów mam 164 i doradzili mi zebym starała sie do innego wojew bo w Rzeszowie raczej szans nie mam. Ale mnie przewidywali jeszcze na październik
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald Tusk szuka pracy za granicą |
Moze przeprowadzimy tutaj mini glosowanie. Nie majacy zdania na ten temat niech nie glosuja. Kto za tym żeby czeczeni opuścili nasze miasto niech napisze tylko - TAK Kto uważa że należą im się nasze pieniądze, nikomu oni nie przeszkadzają i nie powinni opuszczać naszego miasta niech napisze tylko - NIE. Podsumowanie ankiety na koniec miesiąca.
|
|
TAK
|
|
TAK TAK TAK ! i jeszcze pare TAK od osob tutaj niezarejestrowanych nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
stanowcze tak
|
|
Nie zaliczam MS i chcę próbować w przyszłym roku. MS miałem 8 lipca i wyniki są ważne przez 12 miesięcy (co do dnia) więc w 2010r. kwestionariusz osobowy kandydata do służby mógłbym zawieźć dopiero 9 lipca 2010r.?? Czy wcześniej? Np jakoś w maju 2010r? No bo przecież i tak na MS wtedy bym czekał do sierpnia/września 2010. Rozumiecie co mam na myśli?
|
|
a ja dopiero zaczalem w nia grac z poczatku nic ciekawego ale interesuje mnie co pozniej:D http://change.menelgame.pl/change_please/6783961/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |