czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
podwyżki MPK

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: podwyżki MPK

Dyrektora powinni zmienic.... skoro nie umie sobie poradzic z personelem... bylem w innych bankach w polsce pko bp i nie bylo tego problemu... cale szczescie ze na studiach uczy mnie prezes pko bp polnocno wschodni wspomne mu o tym banku.... moze cos zadziala!!!

Treść jest ukryta

Witam ja po pierwszym etapie mam 47 pkt to duzo czy mało

pewnie niewiesz ze jak wchodzi taka brygada to robia ogolny chaos sa tez strzaly. ale rozumiem ze to cie nie przekonuje czekasz na ofiary smiertelne widze.

ale co podnieca was to ?
żyjecie stereotypami !
że kilku palantów odwala coś to nie znaczy że wszyscy tacy są
złapali *****w i dobra a nie musicie reszty atakować

i zostawcie madas5 ha ma racje bo powiem krótko zero TOLERANCJI MACIE DLA LUDZI
kur*a a czykazdy polak to pijak i złodziej??????????
NIE!!! no to dalej żyjcie sobie stereotypami

tak każda blondyna jest głupia
a czeczeni to brudasy
ZAL was TROCHE SZACUNKU DLA CZŁOWIEKA NIEZALEZNIE JAKI JEST

z niektorymi jak madas5 nie warto rozmawiac to beznadziejne przypadki moze zostan lokajem w czeczenskiej rodzinie to sie dowartosciujesz i bedziesz czul sie jak w domu jak ci sie tak podoba, poza tym jak ci sie oni tak podobaja to moze uwolnij np mnie od sasiedztwa z nimi i pomoz znalezc miejsce w swoim sasiedztwie otocz sie nimi i daj zyc innym.

najlepsza sa wyzwiska w stylu buraku itd ale to charakterystczne dla tych co tak bronia tolerancji a nie maja nic do pwiedzenia, mozna ich zachowanie okreslic przyslowiem "zły to ptak co wlasne gniazdo kala" madas5 tobie to nawet proponuje przyjac obywaltelstwo czeczenskie.

Nie przesadzasz kolego? Było mu pomóc, a co do brania debili,to nie są debilami tylko IDŹ I SIĘ DOWIEDZ za jak małe pieniądze pracują,a jest to jednak odpowiedzialna praca.

Ale od kiedy to klient ma obowiazek pomagac ochroniarzowi? Za taka pomoc, to moglby sie jeszcze doczekac pozwu do sadu.

A jesli ta praca jest tak odpowiedzialna, to ciekawe jak odpowie za spryskanie malego dziecka gazem, nie wspominajac juz o innych klientach sklepu...

No powaznie, debil czy nie debil, ale jesli ochroniarz pryska gazem w zamknietym pomieszczeniu, w tlumie ludzi, to chyba niezbyt sie zna na swojej pracy.
Ciekawe jak wygladala ta sytuacja, ze az takich srodkow trzeba bylo uzyc?
Szkoda, ze jeszcze pistoletu mu nie dali, moglby sie wykazac, a tak to zlodziej zwial i co?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org