Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pasadena i sukces prof.Wiesława Biniendy |
ZA BŁĘDY TO SIĘ PRZEDE WSZYSTKIM PŁACI ..... W TYM WYPADKU ROKIEM W PLECY ALBO CAŁKOWITĄ PORAŻKĄ. A tak w ogóle to nie zaliczam MS i chcę próbować w przyszłym roku. MS miałem 8 lipca i wyniki są ważne przez 12 miesięcy (co do dnia) więc w 2010r. kwestionariusz osobowy kandydata do służby mógłbym zawieźć dopiero 9 lipca 2010r.?? Czy wcześniej? Np jakoś w maju 2010r? No bo przecież i tak na MS wtedy bym czekał do sierpnia/września 2010. Rozumiecie co mam na myśli?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pasadena i sukces prof.Wiesława Biniendy |
"zadzwoń do mnie, dogadamy się, mam busa także wszystko spokojnie wejdzie 500086960 " ehh i gupek ci beszczelnei napisze : "a kto tu napisał że to sa nasze numery?! :D"
|
|
zaliczyłem, nazwisko mojej Pani jest dwuczłonowe,bardzo sympatyczna kobieta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ford Explorer 96r jakies 3" liftu, opony insa turbo dakar 32" , "odciety" przedni zderzak i pozdejmowane nakladki na nadkola ;)
|
|
Fran a jak Ty jesteś z pomorskiego to MS pewnie miałeś w Ośrodku Szkolenia Policji w Gdańsku, tak?? Z ja psycholog gadałeś? Taka ok 30-35 lat, blondynka, proste włosy do ramion??
|
|
Wiesz, to czy masz w *upie czy nie, to Twoja sprawa, warto tylko zdawac sobie sprawe z konsekwencji pewnych rzeczy, zeby pozniej nie musiec plakac jaki ten swiat zly... Kazdy ma w *upie, a pozniej wielki placz, ze nie ma pracy, pieniedzy itd. Taka smutna prawda... Niemiec bedzie kupowal to co niemieckie, a Polak kupi wszystko, byle nie polskie. Pytanie, kto na tym lepiej wychodzi? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dajcie spokój nie macie się czym zajmować dla mnie to dziecinada a co do stokrotki to nie muszę jej bronić sama to zrobi Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
boze co za pajace siedzacy tylko w domu cghyba caly dzien przed monitorem pisza: predzej polak napadnie czeczena , proponuje pospacerowac w nocy i sie przekonac na wlasnej skorze co ja bede was tu uswadamial. madas5 neofaszysta smiech zastanow sie co piszesz, a a do wszechpolakow masz jakis uraz ? a kto dba wiecej o wartosci patriotyczne? tusk z tvnem? tam jest smiech z polskoci tylko taki jak ty dal mnie jest nikim zero patriotyzmu czeczen moze ci na glowe narobic i ty bedziesz go chwalil i dodasz ze to prze wszechpolakow i religie katolicka. zero
|
|
zimno-mi-w-nogi a co Ty z ta Dodą? Po co Ci to wiedziec czy ktoś ją lubi? Wiadomo, że ma swoich fanów i antyfanów więc po co te głupie pytania?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam. W wolnych chwilach w towarzystwie znajomego wybieramy sie na wyprawy po bezdrożach Vitarami. Szukam kogoś kto chcialby dołączyć, lub grupki do której można dołączyć.
|
|
Najlepiej bylo by zrobic z nimi jak w Aushwitz wje...bac do jednego pomieszczenia i zagazowac brudasow bo juz przesadzaja ze wszystkim Elo pozdro
|
|
:D
|
|
To jeden z postów pod tym tematem .Też mi rewelację przytoczyłeś adamosex.HOMOFOBIA Ci z oczu wyłazi. "To nie zupelnie tak jak pisza paskudni anglicy. Po pierwsze nie w Egipcie a w Judei, niby blisko ale jednak nie to samo. Po drugie to nie od basenu a od aniola... a po trzecie to sie zdarzylo ponad dwa tysiace lat temu." Takos
|
|
w Egipcie to byle flejtuch wyrywa Polki, widziałem nieraz jak gość ze szmatą w rękach rwał dziewczyny, ciemny(chodzi o arabów) i to widać wystarcza...
|
|
Czeczeni zaczeli nawet do yamy chodzić!!!To już jest przesada gruba!!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
dzienkuje :) marcingo1 jestes fspanialym fanem :))) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a to skórwysyny teras to pszesadzili proponóje wyjsc na ólice !!! „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
na fspulnej :)
|
|
a mozna jasniej
|
|
a co z tym zrobisz jak taki madas5 i jego pokroju ludzie i tak ich bronia monza im pluc w twarz a dla nich to niby deszcz. wsparcie we wladzach zadne, z katowic ich wyrzucili po protestach mieszkancow ponad 300 osob to pan B przyjal ich do nas tak malego miasta w porownianiu z katowicami. nie rozumiem tej logiki zeby samemu wkecac sie w klopoty z nimi.
|
|
na tratwę powsadzać buców i won na morze może nie dopłyną nigdzie :) brudne łajzy
|
|
ale w tym artykule nic nie ma na temat strzelaniny,o której pisałeś w poprzednim temacie _______________ największą bronią jest plotka
|
|
dajcie już spokój z tym żenada.org
|
|
HAHAHA to k..... matołki, gangsterki się zachciało ,no to teraz mają : ]]hehe tego żułtka trzymali gdzieś koło parku na WP .Koleszka mi mówił że kominiarze się tam wbijali.'ostro
|
|
wiecie AMBROZIAKA już 10 lat tam nie ma a wszyscy nadal AMbroziak ;// a co do pytania to niewiem nic.
|
|
krakson skonczyles juz gimnazjum? bo piszesz od rzeczy co ma do tej akcji homofobia? nie uzywaj pojec o ktorych niemasz pojecia najpierw w słowniku sprawdz. a reszta twojego wywodu to jakis belkot niezwoazany z tematem widocznie tak leczysz swoje kompleksy.
|
|
oczywiscie chodziło mi ze zgadzam się z <kraksonem> ;)))
|
|
My musimy w kraju uważać na was i nie wyjeżdzacie nigdzie takie z was kur**szony, jak to mówią : facet nie odmawia nigdy hehe :D pozdr
|
|
adamosex,wyjdż z budy i przestan już szczekać.Naucz się czytać ze zrozumieniem,a ubliżasz tylko sobie swoimi kretyńskimi tekstami. rudy błazen z druhem
|
|
Można i w Łomży kupić. Tel. kontaktowy 515 728 347
|
|
Róża Lux w 100% się zgadzam . madas5 brudasie czeczeński poszed won !!! ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Ten Bank to jakas tragedia... jak zakladalem tam konto zostalem namowiony na karte kredytowa (wiem moj blad, ale nie o to chodzi) otrzymalem ta karte kredytowa i NIGDY powtarzam NIGDY jej nie uzylem lezala w domu w szufladzie.... gdy minal rok zostala pobrana oplata roczna za karte kredytowa... ok oplata oplatą, ale chyba powinni te 50 zl sciagnac z konta z ktorym ta karta jest powiazana (byly tam srodki) , a stalo sie tak ze ta oplata za ta karte zostala tak jakby zaplacona wlasnie tą kartą !! (!?!?!) zanim sie zorientowalem ze cos takiego sie stalo narosly odsetki na ponad 100 zl !?!? ale to jeszcze nie koniec... w styczniu tego roku (2009) wk**wiony poszedlem tam zlozyc rezygnacje z karty i w ogole z konta... Kilka dni temu (lipiec 2009) przyszedl mi wyciag z karty kredytowej -28 pln z karty zrezygnowalem w styczniu wiec skad i po co wyciag w lipcu ???!!!! Pojechalem tam a pani powiedziala mi ze nie widzi nic w komputerze zeby ktos kiedys rezygnowal z tej karty i karta nadal istnieje !! Myslalem ze rozniose ta babe i te jej komputerki przy ktorych siedziala !! Zlozylem kolejna rezygnacje z tej samej karty z ktorej rezygnowalem juz w styczniu i zobacze co dalej bedzie sie dzialo ! Nie dosc ze kolejki z kosmosu a BABOLE JE*ANE ruszaja sie jak muchy w smole to jeszcze ZLODZIEJE ZLODZIEJE i jeszcze raz ZLODZIEJE ! Przygoda z tym bankiem kosztowala mnie prawie 200 zl i z czystym sumieniem Wam mowie - LUDZIE STRZEZCIE SIE TEGO CH**OSTWAA ! Bo inaczej takiego GOWNA jak ten Bank nie mozna nazwac ! Dziekuje...
|
|
krakson nie jestem ruda!!! Jestem blondynką :) Czy jestem paskudna nie wiem ale to rzecz gustu. Nie wszystkim muszę sie podobać i szczerze mówiąc wisi mi to i powiewa co piszesz :) I bój się, bo jeszcze na Tobie wykorzystam te bicia... :P
|
|
Do stodoly ich i spalic wpizdu kolejne gowno na miescie hehehe oczywiscie;p;p
|
|
lizuska p. madzi sie odezwala :)
|
|
Można kupić w sklepie elektronicznym na Wyszyńskiego naprzeciw piekarni
|
|
Za każde przestępstwo popełnione przez Czeczenów ,wietnamców i innych wynalazków powinna być deportacja a tak to teraz jeszcze będą w pierdlu za nasze podatki żyć .
|
|
ja mialem kontakt z jednym czeczenem przyjezdzal codziennie do lomzy z czerwonego boru i przez caly dziec zaczepail ludzi (o piwo papierosy) gosc kolo 40stki taki mial sposob na zycie
|
|
no tak jeden artykuł na jakiś czas.... a ile razy łomżyniak coś zrobił???okradł starsza kobiete, handlował narkotykami, pobił kogoś....WSZYSCY SĄ TACY SAMI!!!!! i wcale nie jestesci lepsi....
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wykształcony ale przynajmniej potrafi poprawnie ortograficznie pisać ;]
|
|
mój login mówi sam za siebie.... W Y PI E R DO L I ć TYCH SMOLUCHóW JUż I CHINOLE SIę PCHAJą DO łOMZY GDZIE DO ***** ARMAGEDON ZAGłADA ZGINIEMY
|
|
EJ k U R W A NIE UżYWAJ MOJEGO LOGINU CO
|
|
on/a ma pjentnascie lup szesnazcie lat wybacz jej morze hodzi do logopedy :)))
|
|
;-) powinny być lekcje nauczenia i seksuologi w podstawówce odraz po komunii rudy błazen z druhem
|
|
Ja to wogóle slyszalem że w Polsce są ośrodki dla czeczenów powoli likwidowane (np. bloki ) ale nie u nas i coraz wiecej powoli czeczenow przybywa do Łomży niedługo dojdzie do tego ze bedzie w łomży 50/50. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Jeszcze jednego nie mogę przeżyć ćżemu oni dostaja pieniadze za freee , niech zamiataja uluce czy cos a nie tylko biora biora
|
|
jasiu ciasio jasiu ponczki ras do busi ras do ronczki w rzyció so lepsze i gorszę dni :)
|
|
;( opurzczam wasze miasto pienkne i pahnace Pragne was fszytskih pozegnac barzo cieoplótko bende tensknil :**** brak podpisu
|
|
2 tyg,1 dzien,ale sam dzwoniłem
|
|
Taka jest pewnie naturalna kolej rzeczy. Nie zgodzę się, że "90% miast o podobnej wielkości i atrakcyjności staje na głowie(...)". Wszystko jest kwestią $$$. Tak, gdzie nie ma prywatnego inwestora (vide: Gołębiewski w Mikołajkach) nie będzie żadnych atrakcji. Miasto nie ma na to pieniędzy. Takich miast jest w RP tysiące. I też większość ludzików nie wie, gdzie one leżą na mapie mimo, że nie są od Łomży znacząco brzydsze. Zapytaj małolatów z Os. Południe (hehe), gdzie jest Radom, Konin, Chełm czy Krosno - też nie będą mieli bladego pojęcia, co nie świadczy o ich degrengoladzie. Pozdrawiam.
|
|
adamosex,co tu wyjasniać.Myślę, że masz problem z określeniem swojej orientacji seksualnej,dlatego wyżywasz się na mniejszościach narodowych, kobietach i tworzysz te łomżyńsko-czeczeńskie łańcuszki.
|
|
jasiu zostan prosze, bez Ciebie tem forum nie ma "sęsu"
|
|
Pani Aniu - szacuneczek !!! ale z wypowiedzi wynika , że jest Pani wlaścicielem albo przynajmniej solidnym pracownikiem tej firmy. Ktoś chcial porady , a nie reklamy !!!!! sorki . Ja mam okna domela już 5 lat mi slużą- okna Oki - tylko mam zastrzeżenia co do montażu !!!
|
|
niestety tego się nie da czytać bo oczy bolą
|
|
a jaka była afera?
|
|
Nie wiem czy rzeczywiście tak było jak piszą, wiem za to, że w Łomży panuje taka mentalność by komuś dogryźć, a najlepiej zniszczyć jak ma za dobrze…. Co do wesela w hotelu Baranowski to chętnie się wypowiem na ten temat, bo moje odczucia SA jak najbardziej POZYTYWNE. Bawiłem się na weselu i byłem pod wrażeniem! Profesjonalna obsługa (pozdrawiam serdecznie), dania bardzo wykwintne i bardzo ładnie podane. Powiem tak, byłem na różnych przyjęciach w bardzo wykwintnych lokalach, ale hotel Baranowski wcale nie odbiegał poziomem. Jak byś jeszcze zaprosił zespół z Zambrowa (nie pamiętam nazwy), to imprezę masz 100% udaną. pozdrawiam
|
|
jasiu żegnaj, nie będzie mi Ciebie brakować to raczej test, czy będziemy zanim tęsknić czy nie, bo w śledziowie by go na stadion nie wpuścili xD weź ze sobą Lusiaczek DiDi
|
|
LuckeS…. Bardzo współczuję Twojej rodzinie i tym którym przytrafiła się ta historia, ale nie jest to chyba powód by na zawsze skreślać dany lokal, tym bardziej, że było to już dawno. Rzeczywiście to co piszesz nie ulega wątpliwości, że było wielką wpadką i zostawiam bez komentarza… wiem tez, że nowy właściciel włożył wiele pracy w to by doszkolić załogę i podnieść standard oferowanych usług. Ja też jestem estetą i bardzo zwracam uwagę na takie szczegóły, a to co zauważyłem w ‘’baranowskim’’ naprawdę wywarło na mnie pozytywne wrażenie. Potwierdzam też słowa Luski, ze mimo wszystko sami musimy dokładnie wszystkiego dopilnować…
|
|
sebi jeszcze jest Białystok (ZOO jakie jest, takie jest, park, różne koncerty itp.), Augustów (Puszcza, jeziora), Białowieża, Rajgród (jezioro), Las Jednaczewski i jeszcze by się coś znalazło brak podpisu
|
|
green nie prawda ja np. mam 15 lat i nie palę, nie piję, nie szlajam się z kolegami i nie wracam po 22 do domciu :P
|
|
http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Listonosz-ukradl-pieniadze-emerytom-i-rencistom,wid,11306504,wiadomosc.html?ticaid=185d3 A to jest przykład uczciwie pracującego polaczka. Ale się chłopina nazapiedalał. Czyli tak to rozumiem , polaczek może wszystko bo jest u siebie, obcokrajowiec nic bo jest u kogoś. Był czas że Polacy przesiadywali w ośrodkach dla uchodźców na całym świecie dziesiątkami tysięcy i też ktoś łożył na ich utrzymanie. też kradli, też awanturowali się,chodzili z nożami i robili wiele innych rzeczy. Ale to byli polacy oni mogli. Podobno historia kołem się toczy. No i zatoczyło się koło historii, wraca do polski to co Polacy z niej wywieżli 30 lat temu. I bardzo dobrze odbierajcie teraz to co daliście innym. A od Czeczenów się odwalcie, bo akurat znam wielu z nich i tak się jakoś składa ze wszyscy pracują. A młodzież jak to młodzież , rozrabia wszędzie bez różnicy, czy to Polacy czy Czeczeńcy czy inni, poprostu takie jest prawo młodości. Pozdrawiam wszystkich normalnych Łomżan.
|
|
Byłem w Baranowskim na weselu dokładnie miesiac temu. Zarzutów nie mam. Jedzenie bardzo dobre /niektóre potrawy bardzo oryginalne i wcześniej niespotykane/ miła obsługa, jest gdzie wyjść i spokojnie pogadać. Oczywiscie jak na warunki łomzynskie trochę drogo / 180/osoba/ ale to juz wybór młodej pary.
|
|
jesli mowia ci zle opinie wiedzac ze sie zdecydowalas to wg mnie swiadczy o tym ze zazdroszcza byc moze ze ciebie stac na wesele w baranowskim a oni robia w tanszych lokalach. baranowski jednak swoja renome ma i tego nie podwazy jeden jedyny incydent bo wszedzie sa wpadki
|
|
Oddam małe kotki w dobre ręce.Jeśli jest ktos zainteresowany to podam nr telefonu.
|
|
Tez mam do oddania... piekne, malutkie, slodkie koteczki:))
|
|
|
|
tylko się nie pobijcie o jaśka, a zreszta jest ich kilku dla kazdej starczy
|
|
Z tym wyksztalceniem to bez przesady... To chyba tylko w naszym chorym kraju jest tak, ze sprzataczki maja wyzsze wyksztalcenie, bo to jest dopiero prawdziwa paranoja. Mysle, ze wyksztalcenie srednie jest jak najbardziej adekwatne do tego typu pracy, oni tam nie maja opracowywac lekow na raka, tylko ochraniac obiekt. Jesli chodzi o odszkodowanie, to mysle, ze rodzice jak najbardziej powinni o cos takiego zabiegac. Nie jest wazne, ze dziecku nie stracilo zdrowia, sam fakt, ze zostalo narazone na fizyczny bol i strach jest tu wystarczajaca podstawa. A kogo nalezy pozwac? Mysle, ze jednak sklep. Czlowiek idac na zakupy idzie do Biedronki, a nie do firmy Purzeczko. To z kim i jakie umowy zawiera Biedronka jest dla klienta sprawa zupelnie trzeciorzedna, niech firmy to zalatwiaja pozniej miedzy soba. DiDi
|
|
takie cos tylko mam :( ale pani w szkole mufila ze tak musze
|
|
nio :) ladne no nie :D
|
|
Marcel-ziomalu!-piątka
|
|
z tym tematem podbijcie do tz. to nick pewnego gościa, który twierdził ze jest radnym. Koniecznie zapytajcie co z informacją turystyczną. Na ten temat rozmawiałem z nim ok 2lata temu.)))
|
|
to nie to ze ich bylo wiecej tylko to ze to ich urzad organizuje a nie nasz, bylam u nas i sie ich pytalam o to szkolenie to oni nawet nie wiedzieli co to jest wogole.
|
|
Ja nie wiem czy mnie w ogóle wezmą ;]
|
|
ja nosze dres i nikogo nie czepiam się o, renesesenie Ty antydresie czuje że zostałem dotkliwie urażony (foch i ch,uj)
|
|
hej tumanie a ty nie miałes gdzies sie wybrac???? p.s mam dla ciebie wesołą wiadomosc - jeszcze dzis bede wiedział z kad piszesz - i oczywiscie to opisze
|
|
Być może trafiasz na pseudo fachowców
|
|
mam taki panel juz cztery lata, użyłam go tylko kilka razy na samym poczatku. Od tamtej pory pełni funkcje ozdobna - ladnie wyglada w wlazience. pozdrawiam
|
|
http://www.sexy-lena.com/?uid=399511 Eeee noi co :D ale wejść możecie :D wbijać ludziska;D ahahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |